Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soğan kürüne ne zaman başlanmalı ve ne kadar zaman kullanılmalı acaba bilgi verebilir misiniz
Adet bitiminden 2 gün sonra başlanıyor saracoglunun kağıdını atmıştı biri bana öğleden önce ve sonra 2 kere olmak şartıyla 15 gün boyunca bende yarin baslicam reglim dün bitti cunku

Benim minnakım merhaba diyor sanırsam
yaaa kesinlikle merhaba diyoorr hayırlı olsun en kısa sürede kan testide yaptır gözünüz aydıınn
günaydın. ben de dün çatlatma iğnemi vuruldum. geçen ay denedik olmadı, bu 2.ayımız. bana şans dileyin, dua edin :) hepimiz için hakkımızda hayırlısı
inşallaaah bu ay güzel haberlerinizi alırız

Hala adet olmadım adetim 4 gün geçti, test yapmadım çünkü adet olcak gibi ağrılarım var. Ama bugün yapıcam artık normalde gecikmezdi adetim
bence test yapmalısın bizede haber vermelisin umarım güzel haberler olur

Gebelik testini illa sabah ilk idrarla mi yapmaliyiz? Bir de prodoctor nasıl bir marka acaba. Predictor değil ama prodoctor eczane bunu verdi emin olamadım

Alakasi yok valla çıkınca akşam da sabahta çıkar regl gecikmesi sonras i fark etmez bence ama öncesi için bise diyemem
Gecikmem yok programa göre 2, yumurtlamaya göre 4 günüm var henüz. Sabah bir test yaptım ilk 2 dk da hayalet çizgi gördüm ama inanamıyorum o yüzden regle kadar test yapacağım

Soğan kürüne ne zaman başlanmalı ve ne kadar zaman kullanılmalı acaba bilgi verebilir misiniz

Regli olunca başlayabilirsiniz aslında burada döngü çok önemli. Mesela kısa döngüsü olan birisi için adet bitimi başlaması biraz saçma oluyor. O sebeble adetinizle başlayıp 15 gün boyunca içmeniz sonra bırakmanız iyi olur.

bata 4 var ancak çatlamaya göre de 7 var. Rahmim ağrıyor Böyle cidden hissediyorum sanki sıkıp bırakılıyor gibi, bi anda yoğun bir ağrı. Sonra geçiyor. Bu normal mi, böyle yoğun ve ani ağrı yaşayan olduysa sonuç nedir?

Ben son 2 aydır bi başında bide sonunda oluyorum saçma bir şekilde hep enfesiyon var Sogan uyu iç desiler de pek kulak vermedim dün adet oldum dün başladım sabah ve akşam iciyorum

Ben son 2 aydır bi başında bide sonunda oluyorum saçma bir şekilde hep enfesiyon var Sogan uyu iç desiler de pek kulak vermedim dün adet oldum dün başladım sabah ve akşam iciyorum

Enfeksiyon için çok iyi olduğunu okumuştum ben bu sebeple yapmıştım bayağı önce. İyi de gelmişti bana sürekli enfeksiyon şikayetiniz varsa doktora gitmeniz aslında daha iyi olur tek başına kür etkili olmayabiliyor. Adetle birlikte 15 gün yapıp birakman iyi olur adete yakın kullanmamak lazım. Baktınız tekrar adet oldunuz ikinci defa 15 gün yapıp bırakabilirsiniz. Ama bazı yerler 15.gün kullanılmalı 6 ay sonra yapılmalı diyende var. Zararı olmaz peşpeşe yapmanız 2 ay kullanmanın ama midenizi rahatsız edebilir eğer öyle birşey de sezer rahatsız olursanız bırakın kürü.

Kızlar 23 eylülde regl olmuştum beklediğimden 3 gün önce gelmişti çok yoğun pihtili kanamam oldu çok afedersiniz iri iri dokular geldi kanla karışık normalde 6 günde temiz akıntıya döner ama su an 9. Gün hala kahve lekelenme oluyor aklımı kurcalayan bunlar da değil mevsim geçişi falan filan derim normalde ama reglin 5. Günü hormon baktirdim betaya da bakmışlar 2.39 çıkmıştı basta önemsemedim ama lekeleme bitmedi bi turlu bu kimyasal gebelik gibi bir şey olabilir mi kimyasal yasayan varsa bana bilgi verebilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…