- 31 Ağustos 2015
- 1.524
- 1.989
- Konu Sahibi golgelericinde
- #1.741
yaa bence tekrarlayın mutlaka boyle sonuç hiç duymadım.Hanımlar eşimin sperm test sonucu çıktı. İleri hareket 0, morfoloji 0 çıktı… Ne yapmamız lazım fikriniz var mı? Bana bi yol söyleyin.. Şimdi iyi bir doktor araştırıyoruz testi tekrarlatacağız… Beynim durdu hiç beklemiyordum
yapabilirisin bence ya hem keyif alıyoruz aklında durmasındansa dene benceKizlar selam afedersiniz yaklaşık 10 gündür yoğun beyaz akıntım var hala devam ediyor bel ağrısı ayak üşümesi kasık ağrısı son 3 gündür yok yumurtlamadan sonra sürekli vardı ve bugün çok fazla baş dönmesi ve midem hafif bulanıyor adetime 2 gün kaldı test almak istemiyorum eğer adet olmazsam pazartesi günü doktor randevum var beklesemmi ne yapsam birde sürekli esniyorum uykum geliyor
ayy ben de görüyorum ama 2 gün sonra tekrar etKızlar dayanamayıp test yaptım ama ilk idrarla degil bir şey yiyip icmemistim ama. Bugün catlamanin 10. günü. Gözle bariz görebildiğim bir hayalet çizgi var ama sanirim gözlerim beni yanıltıyor görmek istediğimi görüyorum
ooo muthiş yaa hayırlı olsuuunBenim minnakım merhaba diyor sanırsam