Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar eşimin sperm test sonucu çıktı. İleri hareket 0, morfoloji 0 çıktı… Ne yapmamız lazım fikriniz var mı? Bana bi yol söyleyin.. Şimdi iyi bir doktor araştırıyoruz testi tekrarlatacağız… Beynim durdu hiç beklemiyordum 😑
yaa bence tekrarlayın mutlaka boyle sonuç hiç duymadım.
Kizlar selam afedersiniz yaklaşık 10 gündür yoğun beyaz akıntım var hala devam ediyor bel ağrısı ayak üşümesi kasık ağrısı son 3 gündür yok yumurtlamadan sonra sürekli vardı ve bugün çok fazla baş dönmesi ve midem hafif bulanıyor adetime 2 gün kaldı test almak istemiyorum eğer adet olmazsam pazartesi günü doktor randevum var beklesemmi ne yapsam birde sürekli esniyorum uykum geliyor
yapabilirisin bence ya hem keyif alıyoruz aklında durmasındansa dene bence
Kızlar dayanamayıp test yaptım ama ilk idrarla degil bir şey yiyip icmemistim ama. Bugün catlamanin 10. günü. Gözle bariz görebildiğim bir hayalet çizgi var ama sanirim gözlerim beni yanıltıyor görmek istediğimi görüyorum 😔
ayy ben de görüyorum ama 2 gün sonra tekrar et
Benim minnakım merhaba diyor sanırsam🤭
ooo muthiş yaa hayırlı olsuuun

Benim minnakım merhaba diyor sanırsam🤭
Aaa evet 2. Çizgi var. Ayy sabah sabah cook sevindim ya. Hadi hayırlı olsun. Bence bugün mutlaka kan ver. Bak ekim sana uğurlu geldi. İlk gününde sana merhaba dedi. Adetine kaç gün vardı canım. Belirti yaşadın mı?

yaa bence tekrarlayın mutlaka boyle sonuç hiç duymadım.

yapabilirisin bence ya hem keyif alıyoruz aklında durmasındansa dene bence

ayy ben de görüyorum ama 2 gün sonra tekrar et

ooo muthiş yaa hayırlı olsuuun
Yaa umarım vardır testte çizgi görüp heveslenmek apayrı bir şeymiş keşke bekleseydim şimdi yoksa toparlanamam da 😅😅

Teşekkür ederim
Aaa evet 2. Çizgi var. Ayy sabah sabah cook sevindim ya. Hadi hayırlı olsun. Bence bugün mutlaka kan ver. Bak ekim sana uğurlu geldi. İlk gününde sana merhaba dedi. Adetine kaç gün vardı canım. Belirti yaşadın mı?
Yarın adet günüm. Oğlumda adetim in üstünden 4 gün geçince yapmıştım yine böyle silik çıkmıştı. O yüzden şimdi1 gün kala böyle çıkmasına şaşırmadım🙈🤭ilk belirtim şaşıracaksınız ama ayaklarım hiç ısınmıyor kızlar hep buz gibi. Diğer ben hamileyim galiba dedirten belirtim de adete bu kadar yakın zaman varken hep akıntım başlardı şu an hiç akıntım yok

Teşekkür ederim
Yarın adet günüm. Oğlumda adetim in üstünden 4 gün geçince yapmıştım yine böyle silik çıkmıştı. O yüzden şimdi1 gün kala böyle çıkmasına şaşırmadım🙈🤭ilk belirtim şaşıracaksınız ama ayaklarım hiç ısınmıyor kızlar hep buz gibi. Diğer ben hamileyim galiba dedirten belirtim de adete bu kadar yakın zaman varken hep akıntım başlardı şu an hiç akıntım yok
Hayırlı olsun canım İnşaAllah sağlıklı ilerler. Kan vermeyi ihmal etme duzenli olarak takip et doktor öncesi. Hafi hayırlı olsun tekrar canım.

yumurtlama agrilariniz ne kadar suruyo kizlar korunmayi birakinca ilk 3 ay cok siddetli agrilarim oluyodu son 2 aydir yumurtlama gunu kasik agrim akinti disinda belirtim yok 2 gune yakin surdu bitti yumurtlamiyor muyum acaba ?...😂

Kızlar ben şuan çok şaşkın ve karışığım. Biliyorsunuz adetim 6 gün gecikti ve ben testler negatif çıktığı için bionteche bağladım hep. Bugün de son kez test yapıp, yarın doktora gideyim söktürücü versin düşüncesindeydim. İlk 10 dakikada çıkmadı, masanın üzerine bırakmıştım. Geldiğimde bu şekilde gördüm. Bakın daha önce yaptığım testleri de atmamıştım, hepsi aynı marka test. Hiçbirinde bu çizgi yok, sizce bi anlamı var mıdır çıkan çizginin ayy çok değişik oldum. Öncekileri de ekledim, 9 aydır hiç böyle bir çizgi görmemiştim 🤷❤️ @Sasa234 @larissa123 @zahrada Selizay Selizay Maviesra Maviesra DenizKoKuLuMm DenizKoKuLuMm ve hatırlayamadığım diğer kızlar
gebelik var sende gec dollenemede gec ve silik cikiyor benim oglumun testine cok benzettim 😂

Sadece laboquick var canım, efekt yaptığım için gri gibi görünebilir çizgi ama bildiğin kırmızı çizgi ya 🤷 heveslenmeli miyim bilmiyorum. Elimde son bir tane Ovulasyon kalmıştı, onu yapıcam şimdi
yarin ilk sabah idrarinla yap gec dollenme anca cikar ay benim asida fayda etsin bu ay 😂

yumurtlama agrilariniz ne kadar suruyo kizlar korunmayi birakinca ilk 3 ay cok siddetli agrilarim oluyodu son 2 aydir yumurtlama gunu kasik agrim akinti disinda belirtim yok 2 gune yakin surdu bitti yumurtlamiyor muyum acaba ?...😂
2 3 günde sürebilir 1 hafta da sürebilir bende 1 gun sürüyor çok takilmamak lazim

X