Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşin test verdi mi? Umarım yumurtan büyümüştür kuzum, benim bugün yumurtlama üzerinden geçen 22.gün, normalde 16.gün regl oluyordum yani 6 gün gecikmem var. Bunu da bionteche bağlıyorum açıkçası çünkü daha önce hiç böyle bir gecikme yaşamadım. Son 9 aydaki takvimi kontrol ettiğimde hep 15 veya 16.gün adet olmuşum ama bu ay ara ara bel ağrısı gelse de regl sökülmedi bir türlü

Canlarım nasılsınız? Gözüm sizde takip ediyorum sürekli.. A R Y A aşı kimilerinde gecikme yapıyormuş. Ama sen birkaç gün sonra bir test daha yap ne olur ne olmaz yine de olmazsan bir doktora git söktürücü versin

A R Y A canım ne durumdasın nasılsın. Yazamıyorum kaç gündür doğru düzgün. Takipte edemedim burayı 4 gündür falan. Kimler ne durumda bu süreçte hamilelik haberi veren oldumu.

Ya aşının geçiktirdiğini forumda başlık açmışlar orada gördüm baya da kişi varmış ama benim o dönem baktığımda hep yumurtlama öncesi gidenlerde gecikme olduğuydu. Bu yönden de araştırsana ben yumurtlama sonrası gittim gecikme yaşanmadı

Bende yumurtlama sonrasında yaptım kuzum

A R Y A canım ne durumdasın nasılsın. Yazamıyorum kaç gündür doğru düzgün. Takipte edemedim burayı 4 gündür falan. Kimler ne durumda bu süreçte hamilelik haberi veren oldumu.
Kuzum bu aralar biraz melankoliğim yine. Üzüntüyle telaş birbirine karıştı, Ekim 10.deneme olacak. Bugün bi ortama gitmiştim, bir senedir evli bir arkadaşla konuştuk. Bebek düşünüyormuş, bayağı da kilolu. Döndüm ablama dedim ki bende bu şans varken o benden daha önce hamile kalır bak görürsünüz artık telaş, üzüntü, korlku, karamsarlık hepsi birbirine karıştı.

Valla olsa şaşarım kuzum, adet olucam diye de tek tük ilişki oldu. Bilmiyorum ne olacak böyle

Hiç düşünme öyle şeyler. Sen tevekkül et takdiri allah'a bırak kuzum. Karamsar olma. Vardır bi vakti zamanı hiç ummadığın bir anda oluverir. Ben 3.5 yıldır bekliyorum bak Allah'tan umut kesilmez. Olacaktır allah'ın izni ile ben inanıyorum. Sadece sabır etmemiz gerekiyor biraz. Hakkında hakkımızda hayırlısı olsun.

İyi akşamlar. Bu ay ilk defa femara ve ovitrelle kullandım. Bugün progesteron sonucu istedi dr, 33 çıkmış, yarın arayacağım ama merak da ettim, bu ne demek oluyor, daha önce bu testi yaptıran var mı? (Referans değerinin üstünde görünüyor)

Yumurtlama olmuş demek canım bayağı yüksek çıkmış hamilesindir diye düşünmek istiyorm bazen bu durumu çok çözmüş değilim baya yüksek olup hamile olmayanda olabiliyor. Birde femara filan kullanınca etkiler mi bunu fikrim yok olduğu için çok şey de demek istemiyorm ama hamilelik haberini almak isterim..
İnşallah güzel şeyler olmuştur.

Teşekkür ederim güzel dileklerin için Hamilelik konusunda bilgi vermez diyor okuduğum yazılarda ben yüksek olunca bir aksilik mi var diye kaygı duydum aslında. Yarın dr ne diyecek bakalım, paylaşırım

Teşekkür ederim güzel dileklerin için Hamilelik konusunda bilgi vermez diyor okuduğum yazılarda ben yüksek olunca bir aksilik mi var diye kaygı duydum aslında. Yarın dr ne diyecek bakalım, paylaşırım

Ne demek sende bayadır istiyorsun bildiğim kadarıyla içtenlikle isterim hamile olmanı.
tabiki bilgi vermiyor hamilelik hakkında ama bazısının yüksek çıktığında hamilelik haberi aldığı da oluyor o manada dedim zaten istenilen değer aralığı 10-15 olmalı baya da yüksek çıkmış güzel yumrtlamanız olmuş aksilik söz konusu değil. İyi şeyler düşünüyorm
Güzel şeyler diyecek inşallah bu ay nasip olur sana anne olmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…