- 17 Temmuz 2011
- 174
- 125
- Konu Sahibi golgelericinde
- #1.341
Aminn inşallahRabbim inşirah ferahlığı versin gönlümüze. inşallah bir gün bizde en güzel pozitifi görürüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn inşallahRabbim inşirah ferahlığı versin gönlümüze. inşallah bir gün bizde en güzel pozitifi görürüz
Bence başla canımm kullanmalısınBenim ilk gebelikte aldığım folik asit var ona başlamalı mıyım sizce
İnşallah canım Allah razı olsun çok gerginim gerçekten sabah yaparim testi ve şu stresten kurtulurum yoksada ağlarım zırlarım oda geçerGenelde belirtiler regl aynı diyorlar yinede umutlandırmak istemem ama inşallah güzel haberlerini alırız
Bizede haber ver mutlakaİnşallah canım Allah razı olsun çok gerginim gerçekten sabah yaparim testi ve şu stresten kurtulurum yoksada ağlarım zırlarım oda geçer
Yazarım kuzum buraya mutlakaBizede haber ver mutlaka
Sıvı alımına dikkat ermediysen ondan boyle olmuştur canımKizlar merhaba miratech ovulasyon testi yaptım. İki çizgi de baya silik,test mı bozuk neden böyle sizce
Eki Görüntüle 2923824
Hayır aksine 3,5 saat filan kontrollüydum, sonrasında yaptım testi, testle ilgili bı sıkıntı var bence.. daha önce kaset ovulasyon testleri kullandım onlar hiç böyle değildiSıvı alımına dikkat ermediysen ondan boyle olmuştur canım
O zaman bilemiyorum benimkilerde sıvıya dikkat etmedigimde su falan içtiğimde boyle silik çıkıyordu bu markayı kullanmadım amaHayır aksine 3,5 saat filan kontrollüydum, sonrasında yaptım testi, testle ilgili bı sıkıntı var bence.. daha önce kaset ovulasyon testleri kullandım onlar hiç böyle değildi
Yaptim negatf kac gün gecikti canım seninevet canım ben aşıdan geciktm ama sen yıne bir test yap istersen
Amiiinn İnşallahAyy inşallah mujdeni alırsın
Yumurtlamanın üzerinden 22 gün geçti, hala regl olmadım. Hiçbir belirti yok, regl sökücü masaj yapıyorum yine de gelmiyor Maviesra
Evet canım, 8 Eylül'de pik gördüm. Femara kullanmıştım, döngümün 10.günü pik oldu.Sen ovulasyon yaptın mı bu ay canım? Yumrtlama yakalamış mıydın?
Aşı etkisimi canim yoksa başka kullandığın ilaç vs gecikmeli yaptı kontrolün nezaman benim reglde 3.günüm bitti bugün hormon verdim 2 gün sonra alcam sonucları bakalim düzelme varmı birazda olsaYumurtlamanın üzerinden 22 gün geçti, hala regl olmadım. Hiçbir belirti yok, regl sökücü masaj yapıyorum yine de gelmiyor Maviesra
Ya doktor regl olunca 3.gün tekrar femaraya başla, bana yaz ben ne zaman geleceğini söyleyecem demişti ama regl gelmiyor ki bir türlü, ha bire akıntı var sadece. Farklı bir ilaç kullanmadım, yaktın beni biontech offfAşı etkisimi canim yoksa başka kullandığın ilaç vs gecikmeli yaptı kontrolün nezaman benim reglde 3.günüm bitti bugün hormon verdim 2 gün sonra alcam sonucları bakalim düzelme varmı birazda olsa
Evet canım, 8 Eylül'de pik gördüm. Femara kullanmıştım, döngümün 10.günü pik oldu.
Ertesi gün hemen çatladı, test silikti. Oyüzden kist olduğunu düşünmüyorum. Aşı dışında hiçbir alternatif seçeneğim yok bence. Bu da geldi beni buldu ya, zaten millet aşı olur hiçbir değilim olmaz, ama ben olunca yan etkisi negatif şekilde hemen beni bulur. Çekiyorum resmen bacım Yarın bir programım var ama regl olmazsam perşembe günü doktora gideceğim.Peki kullandığın femara yumurtanı çok geliştirip kiste çevirmiş olblr mi bu da adet olmayı geçiktirme ihtimali yüksek diye düşünüyorm adet er geç olursun ama benim geçikmem olduğu ay masaj filan etkili olmamıştı en güzeli doktora gitmen eğer bebiş yoksa da ilaç versin biran önce adet görürsün.
Aşı etkisimi canim yoksa başka kullandığın ilaç vs gecikmeli yaptı kontrolün nezaman benim reglde 3.günüm bitti bugün hormon verdim 2 gün sonra alcam sonucları bakalim düzelme varmı birazda olsa