- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #1.301
Gebelik testi yaptın mı canım genelde böyle olanlar ya gebe oluyor ya da Polikistik belirtisi oluyor insallah bebiştir
ben bebek düşündüğüm için direk gittim bence gene bir muayene olmakta bir sakınca yok canımKızlar bir şey sorucam. Bu 2.ay olcak denememiz bebiş için. Genel muayene için persembeye kadın doğumcuya randevu aldım. Sizce çok aceleci mi davrandım.
malesef hüsranbu gün 3. günüm hormon testi vermeye gideceğim kontrol amaçlı. 21. günde de progestoron bakılacak...
evet canım ben aşıdan geciktm ama sen yıne bir test yap istersenHala regl olmadım aşıdan mi acep cildircim hiç gecikmezki benim
Adetinin 2.nci günu sabahtan aç karnına hormonlara baktırirsan çıkar canım ama benceher ihtimale karşı bi gebelik testi yap derimGebelik degildir de pco yu bilmiyorum geçen aylarda böyle olmamis ti bakalim nasil olacak bu ay
Dün demiştim ama çiçeğim geçmiş olsun kaç çıktıKızlar geçen ay zeytinyağı incir yemiştim prolaktinimi yükseltmiş tüketen varsa bilgisi olsun
Yemeden önce 14 civarıydı iki haftadır hic yemedim ama 26 çıkmış ona bağlıyorum ben zaten yedikçe goguslerim şişmişti çünküDün demiştim ama çiçeğim geçmiş olsun kaç çıktı
Aslında bu Aydan hiç umudum yoktu zaten sabah da çıkmayacağını biliyordum. İşte geldi anlat içime. Eşim ben ağlarken çok üzülüyor ağlamıycam diyorum ama ben kendimi sıktıkça yaşlar akıyo gözümden.hayır umutsuzluğa hiç gerek yok canım gönlünü rahatlat stres olma hiç
Rabbim inşirah ferahlığı versin gönlümüze.Ben de ayni sekilde. Kasiklarimda cok ağrı hissedince sabah erken gebelik yaptim, negatif. Umitsiz olmak da istemiyorum ama vesvese işte ya hic olmazsa:/
adet gunune var daha ya bence bekle geç döllenme olmustur belki.Aslında bu Aydan hiç umudum yoktu zaten sabah da çıkmayacağını biliyordum. İşte geldi anlat içime. Eşim ben ağlarken çok üzülüyor ağlamıycam diyorum ama ben kendimi sıktıkça yaşlar akıyo gözümden.
Benimde 28 çıkmıştı diyet için yiyordum ben listemde vardı..Sonra prolaktini yükselten şeylere bakınca incir olduğunu anladım. Geçmiş olsun tekrardan eskiye döner bi süre sonra 26 da yüksek değil sınırda sadece belki stres yapıp bişeylerede uzülduysen oda etki etmiştirYemeden önce 14 civarıydı iki haftadır hic yemedim ama 26 çıkmış ona bağlıyorum ben zaten yedikçe goguslerim şişmişti çünkü
Doktora gittim sonuçlar için şimdi canım 35 e kadar normal kabul ediyoruz dedi anlık bi şey de yükseltir dedi diğer değerlerim normalmiş, yumurta takibi yapacak ama benim ovulasyon pazartesi görünüyor takvimde doktor haftaya çarşamba çağırdı orda bi kafam karıştı çıkınca farkettimBenimde 28 çıkmıştı diyet için yiyordum ben listemde vardı..Sonra prolaktini yükselten şeylere bakınca incir olduğunu anladım. Geçmiş olsun tekrardan eskiye döner bi süre sonra 26 da yüksek değil sınırda sadece belki stres yapıp bişeylerede uzülduysen oda etki etmiştir
Kızlar bir şey sorucam. Bu 2.ay olcak denememiz bebiş için. Genel muayene için persembeye kadın doğumcuya randevu aldım. Sizce çok aceleci mi davrandım.
Ay canım daha test yapmadım kuzenim tutturdu bugün test yap diye kalbini kırdım resmen yapmicam dye@Melike1217 @Meraklihatunnn @hadiyandan @byzberryworld B busemakilic A Asenaasena96
Bat tarihi gelen kızlar durumlar nasıll
hangi folik asit kullanıyorsun cnm ben z-fol başladım 10 gün oldu doktorum değerlerde düşük görünce folbiol da verdi ikisini de kullan dedi gerçi folik asite başlamadan kan tahlili vermiştim ama yumurtalar da yeterli olgunlukta olunca dozu falzlalaştırdı sanırımbenim fikrim bence git bizde düşünüyoruz ben öncesinde gittim yumurtalık kan değerleri vs herşeyi kontrol ettirdim öncesinde folik asit kullanmaya başladım kesinlikle böylesi daha sağlıklı umarım güzel haberlerini
Telefonda uygulama takvimi mi ? Bende sonuç göstermek için gidicem persembe gunu ovülasyon zamanima bakmasini isticem ayriyeten test alicam bu ay.. Her ay aynı gün olmuyor yumurtlama o yuzden kaset testle takip edicem bakalım doktor hangi gun soyleyecekDoktora gittim sonuçlar için şimdi canım 35 e kadar normal kabul ediyoruz dedi anlık bi şey de yükseltir dedi diğer değerlerim normalmiş, yumurta takibi yapacak ama benim ovulasyon pazartesi görünüyor takvimde doktor haftaya çarşamba çağırdı orda bi kafam karıştı çıkınca farkettim
benim doktorum folidoce verdi ben ona başladım bir arkadaşımda pregnacare kullanıyor bunun fiyatı biraz daha fazla ama sanırım iyi bir folik asitmişhangi folik asit kullanıyorsun cnm ben z-fol başladım 10 gün oldu doktorum değerlerde düşük görünce folbiol da verdi ikisini de kullan dedi gerçi folik asite başlamadan kan tahlili vermiştim ama yumurtalar da yeterli olgunlukta olunca dozu falzlalaştırdı sanırım