Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben artık negatif görünce bu ay olmadı diye değilde hiç olmayacak diye üzülmeye başlıyorum sanırım umudum tükeniyor artık 😞 neyse üzülme canım bunda da vardır bir hayır Rabbim can sağlığı versin 🤲
hayır umutsuzluğa hiç gerek yok canım gönlünü rahatlat stres olma hiç

Kızlar bir şey sorucam. Bu 2.ay olcak denememiz bebiş için. Genel muayene için persembeye kadın doğumcuya randevu aldım. Sizce çok aceleci mi davrandım.
Çok iyi yapmışsın bence ben de senin gibi düşünüyorum o yüzden önceden değerlerime baktırmak istedim. Takviye vs ona göre hareket ederim diye inşallah hayırlı vakitte sağlıkla kavuşuruz ❤️🎈

Kızlar bir şey sorucam. Bu 2.ay olcak denememiz bebiş için. Genel muayene için persembeye kadın doğumcuya randevu aldım. Sizce çok aceleci mi davrandım.
Eğer adetinin 2. Veya 3. Günü ise hormonlarına baktırabilirsin canım ama adetli değil isen doktor rahime bakıp folik asit yazar adetli gitmen daha iyi diyebilirim

Kizlar Gunaydin ben normalde 18. Gun falan yumurtlama görürum bu ay bi değişik ilerliyorum sanki tam büyüyemeden catlamaya geçti bu sapsikler
Gebelik testi yaptın mı canım genelde böyle olanlar ya gebe oluyor ya da Polikistik belirtisi oluyor insallah bebiştir 🙏😊

Kızlar aşılama oldum doktorumun söylediği tarihi baz alırsam 1 ekim bat günüm denemek amaçlı ovülasyon testi yaptım hamilelik testinden korkuyorum 😂 bata 3 gün kala yumurtalama varmış gibi çıkmış sizin yorumlarınız alabilir miyim ?Eki Görüntüle 2923489
2.nci kez yumurtlama olabiliryormuş bence değerlendirin günlerinizi 😊

Rahme vajinadan mı kontrol ediyor yoksa ultrasondan mı
Her ikisindende bakılabiliyor..Bence ikisinede bir kez olsun baktirman..Vajinadan bakıldığında yumurtalıklarınla ilgili herşeyi söyluyorlar kalitesini, sayisini bunlar önemli

X