Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim doktorum folidoce verdi ben ona başladım bir arkadaşımda pregnacare kullanıyor bunun fiyatı biraz daha fazla ama sanırım iyi bir folik asitmiş
z-fol de oyle vitaminler cinko vs de içeriyor 98 t aldım faydası olsun da tek feda olsun:) folbiol bilmiyorum ne kadar eşim aldı reçeteyle:)

Ben de varım inşallah 🙏🏻 bir düşük yaşadım 3 ay önce artık yeniden istiyoruz, üstelik vajinismusu da yeni yendim 🙏🕊 bat 26.10.2021 şuan da da adetimin 3. Günü
Rabbim bidaha aynı acıyı yaşatmasın inşallah. Folik asit içinde kullanman gerekir bildiğim kadarıyla ama bence yinede bir doktoruna danışmakta fayda var diye düşünüyorum.
Umarım güzel haberlerinide alırız :)

Telefonda uygulama takvimi mi ? Bende sonuç göstermek için gidicem persembe gunu ovülasyon zamanima bakmasini isticem ayriyeten test alicam bu ay.. Her ay aynı gün olmuyor yumurtlama o yuzden kaset testle takip edicem bakalım doktor hangi gun soyleyecek
23 eylülde geldi reglim ona göre tarih verdi ama bu regl takip programlari var ya orda benim pazartesi gösteriyor ben kaset testle takip etmiştim hep programla ayni gidiyordu yumurtlama o gün olursa carsamba günü bi şey göremez heralde anlamadım ki donup soramadım da

23 eylülde geldi reglim ona göre tarih verdi ama bu regl takip programlari var ya orda benim pazartesi gösteriyor ben kaset testle takip etmiştim hep programla ayni gidiyordu yumurtlama o gün olursa carsamba günü bi şey göremez heralde anlamadım ki donup soramadım da
O uygulamalar doğru göstermiyor denk gelmiştir. Her ay yumurtlama günü değişiyormuş ki kendimde denedim 2 ay farklı zaman dilimine denk geldi uygulamadan 2 gün önce ya da sonra oldu hatta bazı aylar yumurtlama olmuyormuş..Ebru Ceylan söyledi..Sen doktorunu dinle o görup söyler gununu kuzum ya da test al yine evde dene..Zaten ovülasyon testlerini 3 ay deneyip sonuç alınmazsa o zaman çift olarak doktora gidilmesi gerekiyormuş

O uygulamalar doğru göstermiyor denk gelmiştir. Her ay yumurtlama günü değişiyormuş ki kendimde denedim 2 ay farklı zaman dilimine denk geldi uygulamadan 2 gün önce ya da sonra oldu hatta bazı aylar yumurtlama olmuyormuş..Ebru Ceylan söyledi..Sen doktorunu dinle o görup söyler gununu kuzum ya da test al yine evde dene..Zaten ovülasyon testlerini 3 ay deneyip sonuç alınmazsa o zaman çift olarak doktora gidilmesi gerekiyormuş
Çok strese sokuyor beni diye almadim bu ay canım ya alayim olmadı benim daha önce gebelik oldu ama dış gebelikti esimde sperm sorunu yok baktırmıştık ona denemeye başladım tekrar 2 ay olmadı ya benim yumurtalar gelismiyor ya da kurtajdan dış gebelikten dolayı bir sıkıntı kaldı bende ☹️

X