- 31 Ağustos 2015
- 1.524
- 1.989
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #1.281
hayır umutsuzluğa hiç gerek yok canım gönlünü rahatlat stres olma hiçBen artık negatif görünce bu ay olmadı diye değilde hiç olmayacak diye üzülmeye başlıyorum sanırım umudum tükeniyor artıkneyse üzülme canım bunda da vardır bir hayır Rabbim can sağlığı versin
Çok iyi yapmışsın bence ben de senin gibi düşünüyorum o yüzden önceden değerlerime baktırmak istedim. Takviye vs ona göre hareket ederim diye inşallah hayırlı vakitte sağlıkla kavuşuruzKızlar bir şey sorucam. Bu 2.ay olcak denememiz bebiş için. Genel muayene için persembeye kadın doğumcuya randevu aldım. Sizce çok aceleci mi davrandım.
Eğer adetinin 2. Veya 3. Günü ise hormonlarına baktırabilirsin canım ama adetli değil isen doktor rahime bakıp folik asit yazar adetli gitmen daha iyi diyebilirimKızlar bir şey sorucam. Bu 2.ay olcak denememiz bebiş için. Genel muayene için persembeye kadın doğumcuya randevu aldım. Sizce çok aceleci mi davrandım.
Cok mu damlanın canmsKızlar bakar mısınız testler mi bozuk yoksa yumurtlama olmamış mı? Test kutusu pencerenin önünde kalmıştı güneşten bozulmuş olabilir mi
Ooo pik bu. Hemen gebelik testi yapmalisinn.Kızlar aşılama oldum doktorumun söylediği tarihi baz alırsam 1 ekim bat günüm denemek amaçlı ovülasyon testi yaptım hamilelik testinden korkuyorumbata 3 gün kala yumurtalama varmış gibi çıkmış sizin yorumlarınız alabilir miyim ?Eki Görüntüle 2923489
Rahme vajinadan mı kontrol ediyor yoksa ultrasondan mıEğer adetinin 2. Veya 3. Günü ise hormonlarına baktırabilirsin canım ama adetli değil isen doktor rahime bakıp folik asit yazar adetli gitmen daha iyi diyebilirim
Hormonlara saglık ocagından baktırabiliyor muyuxEğer adetinin 2. Veya 3. Günü ise hormonlarına baktırabilirsin canım ama adetli değil isen doktor rahime bakıp folik asit yazar adetli gitmen daha iyi diyebilirim
Gebelik testi yaptın mı canım genelde böyle olanlar ya gebe oluyor ya da Polikistik belirtisi oluyor insallah bebiştirKizlar Gunaydin ben normalde 18. Gun falan yumurtlama görürum bu ay bi değişik ilerliyorum sanki tam büyüyemeden catlamaya geçti bu sapsikler
2.nci kez yumurtlama olabiliryormuş bence değerlendirin günleriniziKızlar aşılama oldum doktorumun söylediği tarihi baz alırsam 1 ekim bat günüm denemek amaçlı ovülasyon testi yaptım hamilelik testinden korkuyorumbata 3 gün kala yumurtalama varmış gibi çıkmış sizin yorumlarınız alabilir miyim ?Eki Görüntüle 2923489
BEN DE ALDIM BAKALIM DAHA KARGODAN GELMEDİ EKİM ILK HAFTALAR YUMURTLAMA İNŞAALLAH OLUR BU DEFA GECN AY TUTMADI ALLAHIM KIMSENIN KUCAGINI BOŞ BIRAKMASNLaboquick al imkanın varsa
Genelde alttan muayene ediyorlar canım ama senin istediğin doğrultusunda karındanda bakabilirRahme vajinadan mı kontrol ediyor yoksa ultrasondan mı
Her ikisindende bakılabiliyor..Bence ikisinede bir kez olsun baktirman..Vajinadan bakıldığında yumurtalıklarınla ilgili herşeyi söyluyorlar kalitesini, sayisini bunlar önemliRahme vajinadan mı kontrol ediyor yoksa ultrasondan mı
Bana çok pik gibi gelmedi canım yaOoo pik bu. Hemen gebelik testi yapmalisinn.
baktırılmıyor diye biliyorum canım benim sağlık ocağım bakmamıştıHormonlara saglık ocagından baktırabiliyor muyux
Evet olabilir iğneli aşılama yapılmıştı arkadan gelişen yumurtalar olabilir takip edip değerlendirmeyi düşünüyorum bende2.nci kez yumurtlama olabiliryormuş bence değerlendirin günlerinizi
Bizimki de bakmıyor..Folat değerlerine felan bakarda hormonlar için endokrin ya da kadın doğumcu bakıyorbaktırılmıyor diye biliyorum canım benim sağlık ocağım bakmamıştı
Eylül oldu ekim 9 da bat ekim 9 u bekliyorum şimdideMelike1217 M Meraklihatunnn H hadiyandan byzberryworld B busemakilic A Asenaasena96
Bat tarihi gelen kızlar durumlar nasıll
malesef hüsranMelike1217 M Meraklihatunnn H hadiyandan byzberryworld B busemakilic A Asenaasena96
Bat tarihi gelen kızlar durumlar nasıll