Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Var gibi duruyor inşallah vardır canım hayrili haberlerini alırız bende de bu şekilde çıkmıştı ilk gebeliğim de

Merhabalar bende dün muaneye gittim doktorum bana da 14 mm yumusun var dedi yarın tekrar gidicem kontrole 4 senedir bekliyoruz olmasını bu sefer bir yumurtam gelişti muhtemelen aynı tarihte çatlayacak yumuslar ve olursa inşallah aynı tarihte öğreniriz umarım güzel haberler alırız tüm bekleyenler cemaati olarak

amin amin inşallah güzel haberler alırız birlikte

Ayy inşallah mujdeni alırsın

Ben de ayni sekilde. Kasiklarimda cok ağrı hissedince sabah erken gebelik yaptim, negatif. Umitsiz olmak da istemiyorum ama vesvese işte ya hic olmazsa:/

Kızlar günaydın adetin 2. günü hormon baktırmaya gideceğimi yazmıştım. Geçen hafta salı baktırdım prolaktinim 43.9 çıktı diğerleri normal değerde neden olabilir dedim doktor da kesin konuşmadı 10gün sonra gel yumurta kontrolunde bakalım düşmezse ilaç veririm dedi.
7.günüm bugün 7 gündür testeredişli aslan pençesi içtim sabah akşam çok araştırdım videolarını dinledim hormonlar için çok iyiymiş. Dün sağlık ocağında prolaktine baktırdım bugün çıktı sonucum 13 çıktı çok şükür ki düşmüş. Üzücü bir dönem geçirdiğim için stressiz kalmaya çalıştım en çok da. Ben bunlara yoruyorum 1 haftada fark etti demek ki. Stres de çok etkiliyormuş bu arada
İhtiyacı olan illaki vardır diye paylaşmak istedim.

Evet prolaktini stres çok etkiliyor..Hayit tohumuda iyi geliyor..Yiyecekler veya kullanılan bazı ilaclarda etkiliyor dikkat etmek lazım

golgelericinde 24 yasindayim 2 senedir bebek istiyorum 1 senedir tedaviyle deniyorum pcoyum gecen ay hsg nin 3. Ayi ilk asilamayi oldum tutmadi bu hafta ikinci asilamayi olucam bat 17 ekim yeriniz varsa listeye benide ekleyebilirsiniz

Selamlar, önceden hep okuyordum fakat yeni üye oldum. Bu ay femara ve merional75 iğne kullandım. Bugün de ovitrelle iğneyi vuruldum. Bat için bugünden 14 gün sonrayımı saymam gerek yoksa geçen ay 16eylülde adet görmüştüm. Yani bat 16ekimmi? Yoksaaa 12 ekimmi?

Kızlar bakar mısınız testler mi bozuk yoksa yumurtlama olmamış mı? Test kutusu pencerenin önünde kalmıştı güneşten bozulmuş olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20210928_112509.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 76
Kizlar Gunaydin ben normalde 18. Gun falan yumurtlama görürum bu ay bi değişik ilerliyorum sanki tam büyüyemeden catlamaya geçti bu sapsikler

Eklentiler

• Screenshot_20210928-120114_Samsung Notes.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar aşılama oldum doktorumun söylediği tarihi baz alırsam 1 ekim bat günüm denemek amaçlı ovülasyon testi yaptım hamilelik testinden korkuyorum bata 3 gün kala yumurtalama varmış gibi çıkmış sizin yorumlarınız alabilir miyim ?

Kızlar bir şey sorucam. Bu 2.ay olcak denememiz bebiş için. Genel muayene için persembeye kadın doğumcuya randevu aldım. Sizce çok aceleci mi davrandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…