- 2 Kasım 2020
- 306
- 209
- 28
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #1.261
Var gibi duruyor inşallah vardır canım hayrili haberlerini alırız bende de bu şekilde çıkmıştı ilk gebeliğim deKızlar cuma günü de gebelik testimde hayalet çizgi görüp yazmıştım çok emin olamamıştım.Şimdi yaptığım test bu şekilde çıktı ikisi de aynı marka sente lady adında.Bir kan vereyim diyorum siz ne düşünüyosunuz
Merhabalar bende dün muaneye gittim doktorum bana da 14 mm yumusun var dedi yarın tekrar gidicem kontrole 4 senedir bekliyoruz olmasını bu sefer bir yumurtam gelişti muhtemelen aynı tarihte çatlayacak yumuslar ve olursa inşallah aynı tarihte öğrenirizgünaydın kızlar dün spiralimi çıkardı doktorum herşey normalmiş sağ tarafta 14 mm yumurtlamışım büyüyor dedi bu ay bile gebe kalabilirsin muhtemelen perşembe çatlar dedi hayırlısı bakalım inşallah hemen olur:)
amin amin inşallah güzel haberler alırız birlikteMerhabalar bende dün muaneye gittim doktorum bana da 14 mm yumusun var dedi yarın tekrar gidicem kontrole 4 senedir bekliyoruz olmasını bu sefer bir yumurtam gelişti muhtemelen aynı tarihte çatlayacak yumuslar ve olursa inşallah aynı tarihte öğrenirizumarım güzel haberler alırız tüm bekleyenler cemaati olarak
Benide alır mısıniz listeye beklenen adet tarihi 26.10.2021 deneme süremiz 7 ay yaş 322.10.2021.
Ayy inşallah mujdeni alırsınMerhaba canım bende gonalf iğne kullanıp aşılama oldum iğneden hiç korkmana gerek yok hissetmiyorsun diyebilirim her gün aynı saatte vurmaya özen göstermelisin. Benimde 1 yıl korunmasız ilişkiye rağmen hiç gebelik oluşmadı maalesefdoktorum aşılama yaptı 3 ekim adet günüm beklemedeyim şu an
Canım testi yaptım malesef negatifİnşallah bu başka olur
Yaa, çok üzüldüm..Canım testi yaptım malesef negatif
Ben artık negatif görünce bu ay olmadı diye değilde hiç olmayacak diye üzülmeye başlıyorum sanırım umudum tükeniyor artıkYaa, çok üzüldüm..
Ben de ayni sekilde. Kasiklarimda cok ağrı hissedince sabah erken gebelik yaptim, negatif. Umitsiz olmak da istemiyorum ama vesvese işte ya hic olmazsa:/Ben artık negatif görünce bu ay olmadı diye değilde hiç olmayacak diye üzülmeye başlıyorum sanırım umudum tükeniyor artıkneyse üzülme canım bunda da vardır bir hayır Rabbim can sağlığı versin
Teşekkür ederim canımAyy inşallah mujdeni alırsın
Evet prolaktini stres çok etkiliyor..Hayit tohumuda iyi geliyor..Yiyecekler veya kullanılan bazı ilaclarda etkiliyor dikkat etmek lazımKızlar günaydın adetin 2. günü hormon baktırmaya gideceğimi yazmıştım. Geçen hafta salı baktırdım prolaktinim 43.9 çıktı diğerleri normal değerde neden olabilir dedim doktor da kesin konuşmadı 10gün sonra gel yumurta kontrolunde bakalım düşmezse ilaç veririm dedi.
7.günüm bugün 7 gündür testeredişli aslan pençesi içtim sabah akşam çok araştırdım videolarını dinledim hormonlar için çok iyiymiş. Dün sağlık ocağında prolaktine baktırdım bugün çıktı sonucum 13 çıktı çok şükür ki düşmüş. Üzücü bir dönem geçirdiğim için stressiz kalmaya çalıştım en çok da. Ben bunlara yoruyorum 1 haftada fark etti demek ki. Stres de çok etkiliyormuş bu arada
İhtiyacı olan illaki vardır diye paylaşmak istedim.
Bu testlerde yumurtlama görünmüyor bozulmuş gibi...Kızlar bakar mısınız testler mi bozuk yoksa yumurtlama olmamış mı? Test kutusu pencerenin önünde kalmıştı güneşten bozulmuş olabilir mi