- 7 Kasım 2014
- 6.898
- 10.538
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #1.041
Benimde hiç bu kadar gecikmemişti, biontech aşıdan dolayı olabilir diye düşünüyorum. Bugün de olmazsam yarın sabahebi test yaparımCanım yapsan mı bi acaba değişmiş olabilir sonuç. Yumurtlamadan sonraki 18. Gün adet için geç sanki
Canım benim adetlerim çok düzenli hiç şaşmazdı 2. Doz aşıdan sonra 12 gün gecikme ile adet olmuştumBenimde hiç bu kadar gecikmemişti, biontech aşıdan dolayı olabilir diye düşünüyorum. Bugün de olmazsam yarın sabahebi test yaparım
sakin ol aynı durumdayım yemn ederm aynı durumdayım benmde sabrım tükeniyor ama sabır Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordurBu testi bile almak için nereye yürüdüm ya bu emeklerim niye hep boşa gidiyor ben çok yoruldum dayanamıyorum artık ya sabır
Çatlatma iğnesi olmus muydun hali senBu testi bile almak için nereye yürüdüm ya bu emeklerim niye hep boşa gidiyor ben çok yoruldum dayanamıyorum artık ya sabır
Adet günün gecikti mi önceden mi yptın hocam. Öncedense her zaman doğru çıkmıyor kiYine yangınlar yine ben kafayı yemeye az kaldi
Ben de ondan şüpheleniyorum kuzumCanım benim adetlerim çok düzenli hiç şaşmazdı 2. Doz aşıdan sonra 12 gün gecikme ile adet olmuştum
Adet gunumAdet günün gecikti mi önceden mi yptın hocam. Öncedense her zaman doğru çıkmıyor ki
Bu sefer olmadım ama 2 hafta önce pazratesi gittiğimde catlamis demişti cuması 4yumurtwm vardı 1 i catlamisti o yüzden Adet günümÇatlatma iğnesi olmus muydun hali sen
Kaçıncı gün testi bu
Senin baya yumurtan oluyor masallahhBu sefer olmadım ama 2 hafta önce pazratesi gittiğimde catlamis demişti cuması 4yumurtwm vardı 1 i catlamisti o yüzden Adet günüm
Sonrasında salı günü falan catladi heralde ağrım oldu değerlendirdik bakalm ama olsa çıkardı yani erken yapmadım testi sabır diliyorum allahtan ne diyeyimSenin baya yumurtan oluyor masallahh
Değerlendirmeye devam etseydin yinede diğerleri belki sonradan gelişmiştir çatlamıstır falan
Geç döllenme mi diyorlar ne
Benimde 12. Günüm bugün iğne vurulduğum günle
Yarın test yapcam artık bakalım bende, gerçi bi belirti de yok
Yapcak bişey yok kuzuSonrasında salı günü falan catladi heralde ağrım oldu değerlendirdik bakalm ama olsa çıkardı yani erken yapmadım testi sabır diliyorum allahtan ne diyeyim
Insallah allahim yormasın bizi çok zor bisi herkese gönlünce versin aminYapcak bişey yok kuzu
Mecbur beklicez artık
Zamanı gelince olcak insallahh, inanalım
Amin kuzuInsallah allahim yormasın bizi çok zor bisi herkese gönlünce versin amin
Bu testi bile almak için nereye yürüdüm ya bu emeklerim niye hep boşa gidiyor ben çok yoruldum dayanamıyorum artık ya sabır
Kuzum çok zor biliyorum. Hepimiz burada herşey emeklerin çabaların boşuna gittiğine üzülüyoruz... Ama kendini bırakma.. Bence kendini ödüllendir bugün.. Özlediğin yapmak istediğin şeyi yaparak başla..Insallah allahim yormasın bizi çok zor bisi herkese gönlünce versin amin