Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk ay ovulasyon testini yaptım canım. Zaten her günü değerlendirdiğimiz için lazım olmadığına karar verdim bu ay kullanmadım. Bu ay da olmazsa 1 gün değerlendirip 1 gün ara şeklinde deniycem. İnş bu ay olmuştur😞
Her gün zor olur canim 1 er gün arayla zaten haftada 2 yada 3 gün birliktelik öneriyorlar eğer olmazda sende eşinde test verin

Genelde yanlış gösteriyor o erken gebelik testleri. Adetinden 3 gün önce filan daha doğru sonuç veriyor canım. O kadar erken yapıp moralini bozma. Bazılarının adete 4 gün kala kan testi bile negatif çıkıyor yanıltıyor, gebelik testinin doğru gösterme oranı daha az o ksdar erken
Tabii en doğrusu kanda çıkıyor ☺️

Gecmis olsun. Zerdeçal ve zencefil de kullanabilirsiniz. Hem yumurtalik kalitesini arttiriyor hemde hastaligi rahat atlatirsin.
IMG_20210926_132240.jpg

Dünkü ve bugünkü ovu testim dünü değerlendirdim ama dün bu kadar belirginken nasıl bugün 2. Çizgi silişleşti hemen

Eki Görüntüle 2922483
Dünkü ve bugünkü ovu testim dünü değerlendirdim ama dün bu kadar belirginken nasıl bugün 2. Çizgi silişleşti hemen
Dün daha silikti bekledikce koyulasmis ama yinede tam pik degil sanki ama degerlendirmen iyi olmuş hatta sen bugunude degerlendir. Boyle dalgalanmalar oluyor bazen.
İnstagramda bir gebenin günlüğü adli bi sayfa var orda birsuru test ornegi var incele biraz canım.

Dün daha silikti bekledikce koyulasmis ama yinede tam pik degil sanki ama degerlendirmen iyi olmuş hatta sen bugunude degerlendir. Boyle dalgalanmalar oluyor bazen.
İnstagramda bir gebenin günlüğü adli bi sayfa var orda birsuru test ornegi var incele biraz canım.
Akşam tekrarlarım testi bugünü de değerlendirrim çok teşekkürler yardımlarınız için gerçekten :KK200:

X