Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam canım
Sen ne yaptın nedir kararların

Selam canım
Sen ne yaptın nedir kararların
Ben yeni ay çalışmalarına başladım.. Doktor pko dedi.. Klomen+inofolic combi ile başladım yeni tedaviye. Diyete başladım. Yürüyüş yüzme. Öyle devam ediyorum. Yeni ay yeni umutlar..

“Her şeyi iyi yanından görmeyi kim öğretti bize? Acıyı görmeyen insan, umutsuzluğu yaşamayan, iliklerine dek kederin işleyip yaralamadığı bir insan, mutluluktan, umuttan, sevinçten ne anlar Göğü görmeden, denizi görmeden maviyi anlamaya benzemez mi bu?” Şükrü Erbaş

Sperm testini erteledin mi canım? Hsg
Bunları tabiki dene ama diğerlerini de erteleme. Çoğu videoda başarılı doktorlar sperm testini ilaç tedavisinden öne alıyor bu ay inositol ben de almayı planlıyorum. Yarın regl bitiyor doktor kontrolüm var amh bakılacak, bir de hsg günü alacağım..
şiir çok anlamlı, bebek öyle bir şey ki sanırım ne zaman Doğsa - olsa o zaman doğru zaman oluyor, er ya da geç yok

Yok ertelemedim. Çarşamba eşim test verecek cuma ben doktora gideceğim.. hsg öteledik doktor pko görüntüsü var yumurtaların sağlıksız da olabilir dedi. 1 ay klomen ile deneyelim başarısız olursa direk hsg dedi. Baştan niye kullanmadık ki

Harika sevindim adına bir şekilde yol alıyoruz birlikte Kısmet

golgelericinde benim Bat da 20 ekim :) eylülde olmadı , ekimde deneyeceğiz tekrar.. yaşım 30 1 yıldır deniyoruz ama bu aya kadar çok sık birliktelikler de yasayamadık aylar ıcerısınde işlerden dolayı. Akısına bırakmıstık. Bu ay ovulasyon testı aldım onunla denemeye devam edecegız.

Aynen bende yürüyüşe çıktım pop müzik açıktım (hiç dinlemem) baya keyif alarak yürüdüm.. Hayır bu ay düşünmiycem ohh be dedim bakalım diyorum eve geldikten sonra

Dün sabah yaptım negatifti kuzum ya sınır oldum göğüslerim çok ağrıyordu rahatsız olmaya baslamistim yoktur heralde
İyi ozaman rahatlamışsındır. Ben 9 aydır ovulasyon kullanıyorum, takvimden baktım 9 aydır hep 15 yada 16.gün adet olmuşum. Yani ilk defa gecikme yaşıyorum, sabah negatif çıkarsa zaten büyük ihtimalle biontech aşıdan dolayı oldu. Zaten hep gelir beni bulur.

Normalde gecikmem olmazdı aşı yaptıktan sonra hep gecikme hemde ilk kez ara kanama yaşadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…