- 6 Şubat 2021
- 5.848
- 5.282
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #1.021
Her gün zor olur canim 1 er gün arayla zaten haftada 2 yada 3 gün birliktelik öneriyorlar eğer olmazda sende eşinde test verinİlk ay ovulasyon testini yaptım canım. Zaten her günü değerlendirdiğimiz için lazım olmadığına karar verdim bu ay kullanmadım. Bu ay da olmazsa 1 gün değerlendirip 1 gün ara şeklinde deniycem. İnş bu ay olmuştur
Ne belirti var ne bise akşam agrım oluyo sabah cin gibiyim hayır olsam da tedavi sürecine girsem stresten galiba gecikiyorBen bugün bel ağrısıyla uyandım, heralde regl geliyor. Yumurtlamanın 18.günündeyim
Pembe lekemi o normal diyolar bende akıntı oluyo beyaz sefafYa benim yumurta gelişmeye başlayınca lekelenme oluyor sizde de olan var mı
Bata kaç gün var senin canımNe belirti var ne bise akşam agrım oluyo sabah cin gibiyim hayır olsam da tedavi sürecine girsem stresten galiba gecikiyor
Tabii en doğrusu kanda çıkıyorGenelde yanlış gösteriyor o erken gebelik testleri. Adetinden 3 gün önce filan daha doğru sonuç veriyor canım. O kadar erken yapıp moralini bozma. Bazılarının adete 4 gün kala kan testi bile negatif çıkıyor yanıltıyor, gebelik testinin doğru gösterme oranı daha az o ksdar erken
Hayır erken gebelik testi bat dan 7 gün öncesine kadar gösterebiliyoraynen hazır hahah
Gecmis olsun. Zerdeçal ve zencefil de kullanabilirsiniz. Hem yumurtalik kalitesini arttiriyor hemde hastaligi rahat atlatirsin.
Olmasi gerekiyor yumurtlamanin 17 gunu canim daha belirtti de yok biseyde yokBata kaç gün var senin canım
Gebelik testi yaptınız mı acaba ?Ben bugün bel ağrısıyla uyandım, heralde regl geliyor. Yumurtlamanın 18.günündeyim
Yumurtanız çatlamış bugünü de değerlendirin zaten normal 1 günde çatlamasıEki Görüntüle 2922483
Dünkü ve bugünkü ovu testim dünü değerlendirdim ama dün bu kadar belirginken nasıl bugün 2. Çizgi silişleşti hemen
Yok 15 gun test yaptım negatiftiEsrakcshn inş hamilesindir canım
13-14 ve 15.günler yapmıştım negatifti.Gebelik testi yaptınız mı acaba ?
ilk defa yapıyorum o yüzden şaşırdım ne olduğunu da tam olarak bilmediğim içinYumurtanız çatlamış bugünü de değerlendirin zaten normal 1 günde çatlaması
Dün daha silikti bekledikce koyulasmis ama yinede tam pik degil sanki ama degerlendirmen iyi olmuş hatta sen bugunude degerlendir. Boyle dalgalanmalar oluyor bazen.Eki Görüntüle 2922483
Dünkü ve bugünkü ovu testim dünü değerlendirdim ama dün bu kadar belirginken nasıl bugün 2. Çizgi silişleşti hemen
Akşam tekrarlarım testi bugünü de değerlendirrim çok teşekkürler yardımlarınız için gerçektenDün daha silikti bekledikce koyulasmis ama yinede tam pik degil sanki ama degerlendirmen iyi olmuş hatta sen bugunude degerlendir. Boyle dalgalanmalar oluyor bazen.
İnstagramda bir gebenin günlüğü adli bi sayfa var orda birsuru test ornegi var incele biraz canım.
Rica ederim. İnsallah bebegimize kavusuruz canim. Rabbim hayirlisini versinAkşam tekrarlarım testi bugünü de değerlendirrim çok teşekkürler yardımlarınız için gerçekten
Evet canım pembe doktor da normal çok uyarıldığı için tepki veriyorlar mışPembe lekemi o normal diyolar bende akıntı oluyo beyaz sefaf
Canım yapsan mı bi acaba değişmiş olabilir sonuç. Yumurtlamadan sonraki 18. Gün adet için geç sanki13-14 ve 15.günler yapmıştım negatifti.
16-17 ve 18.gün test yapmadım.