Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah Rabbim aratmadan versin inşallah hayırlısı ile kavuşalım mucizelere kuzum nasıl yapacağız düşünmeden bilmiyorum, 3 maymun oynayacağız hiçbir stres yapmayacağız ama keşke elde olsa malesef

Birde bu ay gebelik oluşmazsa ovulasyon testi al canım regl bitimi başla yumurtlama günlerini degerlendir inşallah sonra hamile haberini alırız
İlk ay ovulasyon testini yaptım canım. Zaten her günü değerlendirdiğimiz için lazım olmadığına karar verdim bu ay kullanmadım. Bu ay da olmazsa 1 gün değerlendirip 1 gün ara şeklinde deniycem. İnş bu ay olmuştur

Kızlar bu ay ilk defa denemelere başladık Bat a daha 13 gün var göğüslerim ve belim ağrıyor bu kadar erken belirti olabilir mi?
Olamaz yumurtlama doneminde oluyor bazen 2 3 gune geciyor ben 2 regl arasi hergun agri cektim yine regl oldum kesin hamileyim dedigim zmanlarda bile...

Kızlar merhaba 22 Eylül değerlendirdik,25 Eylül ovu pik oldu . Sizce tutma olasılığı var mıdır ? Bir umut

Hayır erken gebelik testi bat dan 7 gün öncesine kadar gösterebiliyor aynen hazır hahah
Genelde yanlış gösteriyor o erken gebelik testleri. Adetinden 3 gün önce filan daha doğru sonuç veriyor canım. O kadar erken yapıp moralini bozma. Bazılarının adete 4 gün kala kan testi bile negatif çıkıyor yanıltıyor, gebelik testinin doğru gösterme oranı daha az o ksdar erken

Ben bugün bel ağrısıyla uyandım, heralde regl geliyor. Yumurtlamanın 18.günündeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…