Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya sorma olumlama videoları meditasyon müzikleri cart curt ne varsa denedim kendime hobi buldum filan ama yok yani. 1. Aşılama ve 2. Aşılama arası 4 ay ara verdim bunlarla uğraştım ama aynı dönemde iş stresi de çoğaldı 🤦🏻‍♀️ artık saldım kendimi. Kim ne derse elimden geleni yapıp iş hayatını takmamaya çalışıyorum. Olduğu kadar artık. Rabbim nasip etsin de kurtulalım şu psikolojiden ya 🤲🏻
Allah Rabbim aratmadan versin inşallah hayırlısı ile kavuşalım mucizelere kuzum ❣️💫🤰🌸🦋🌼 nasıl yapacağız düşünmeden bilmiyorum, 3 maymun oynayacağız hiçbir stres yapmayacağız ama keşke elde olsa malesef 😥🥺

Birde bu ay gebelik oluşmazsa ovulasyon testi al canım regl bitimi başla yumurtlama günlerini degerlendir inşallah sonra hamile haberini alırız
İlk ay ovulasyon testini yaptım canım. Zaten her günü değerlendirdiğimiz için lazım olmadığına karar verdim bu ay kullanmadım. Bu ay da olmazsa 1 gün değerlendirip 1 gün ara şeklinde deniycem. İnş bu ay olmuştur😞

Kızlar bu ay ilk defa denemelere başladık Bat a daha 13 gün var göğüslerim ve belim ağrıyor bu kadar erken belirti olabilir mi?
Olamaz yumurtlama doneminde oluyor bazen 2 3 gune geciyor ben 2 regl arasi hergun agri cektim yine regl oldum kesin hamileyim dedigim zmanlarda bile...

Kızlar merhaba 22 Eylül değerlendirdik,25 Eylül ovu pik oldu . Sizce tutma olasılığı var mıdır ? Bir umut 😂

Hayır erken gebelik testi bat dan 7 gün öncesine kadar gösterebiliyor 😂😂 aynen hazır hahah
Genelde yanlış gösteriyor o erken gebelik testleri. Adetinden 3 gün önce filan daha doğru sonuç veriyor canım. O kadar erken yapıp moralini bozma. Bazılarının adete 4 gün kala kan testi bile negatif çıkıyor yanıltıyor, gebelik testinin doğru gösterme oranı daha az o ksdar erken

Bugün yumurtlamanın 16.günü canim normalde geçen ay 30 ağustosta regl olmuşum bu ay adet bitimi hemen yumurtlama gördüm hatta kaçırdım değerlendirmeyi takvime göre reglim 27 eylül gözüküyor hala beklemedeyim ama hep yumurtlama dan 15 gün sonra regl oluyordum :KK43: eli kulagindadir
Ben bugün bel ağrısıyla uyandım, heralde regl geliyor. Yumurtlamanın 18.günündeyim

X