- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.238
- Konu Sahibi golgelericinde
- #1.001
Bugün de yap2 gün önce değerlendirdim inşallah o tutar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün de yap2 gün önce değerlendirdim inşallah o tutar
Allah Rabbim aratmadan versin inşallah hayırlısı ile kavuşalım mucizelere kuzum nasıl yapacağız düşünmeden bilmiyorum, 3 maymun oynayacağız hiçbir stres yapmayacağız ama keşke elde olsa malesefYa sorma olumlama videoları meditasyon müzikleri cart curt ne varsa denedim kendime hobi buldum filan ama yok yani. 1. Aşılama ve 2. Aşılama arası 4 ay ara verdim bunlarla uğraştım ama aynı dönemde iş stresi de çoğaldı artık saldım kendimi. Kim ne derse elimden geleni yapıp iş hayatını takmamaya çalışıyorum. Olduğu kadar artık. Rabbim nasip etsin de kurtulalım şu psikolojiden ya
Vala emin olamadım ama dün değerlendirdim bugüne gerek varmı ya :/Canım 6 pik yani yumurtlama sonrakiler silikleştiği için çatlama gibi görünüyor. Değerlendirdin mi peki inşallah güzel haberlerini alırız
İlk ay ovulasyon testini yaptım canım. Zaten her günü değerlendirdiğimiz için lazım olmadığına karar verdim bu ay kullanmadım. Bu ay da olmazsa 1 gün değerlendirip 1 gün ara şeklinde deniycem. İnş bu ay olmuşturBirde bu ay gebelik oluşmazsa ovulasyon testi al canım regl bitimi başla yumurtlama günlerini degerlendir inşallah sonra hamile haberini alırız
Göğüs uçların dikleşiyor mu canım acayip bir soru oldu amaMerhaba kızlar bat 29-30 agustos aşırı gögüs hassasiyetim var sütyenle duramiyorum resmen varmı bu durumu yaşayan ???
Valla kuzum hiç fark etmedimGöğüs uçların dikleşiyor mu canım acayip bir soru oldu ama
Hic anlamam ki ben sen gun asiri gir iliskiye iste sabah daha cok etkili oluyo sankiEki Görüntüle 2922052 bu ne şimdi ilk defa yaptım ovu testini ilk başta silikti 5 dk içinde böyle oldu ne oluyo bu şimdi bilen bi baksın
Olamaz yumurtlama doneminde oluyor bazen 2 3 gune geciyor ben 2 regl arasi hergun agri cektim yine regl oldum kesin hamileyim dedigim zmanlarda bile...Kızlar bu ay ilk defa denemelere başladık Bat a daha 13 gün var göğüslerim ve belim ağrıyor bu kadar erken belirti olabilir mi?
Pikten sonraki 3 günü de değerlendirmelisin canım. Pikten önceki iki gün olabiliyor diye biliyorum ama Allah ol derse oluyor kısmetse varsa tutmuşturKızlar merhaba 22 Eylül değerlendirdik,25 Eylül ovu pik oldu . Sizce tutma olasılığı var mıdır ? Bir umut
Hayır erken gebelik testi bat dan 7 gün öncesine kadar gösterebiliyor aynen hazır hahah3 4 güne kaçıncı gün oluyor ki yapmak için erken değil mi zulam hazır diyorsun nasıl istersen bu güzel duygunun karşılığı pozitif olmasını dilerim
Genelde yanlış gösteriyor o erken gebelik testleri. Adetinden 3 gün önce filan daha doğru sonuç veriyor canım. O kadar erken yapıp moralini bozma. Bazılarının adete 4 gün kala kan testi bile negatif çıkıyor yanıltıyor, gebelik testinin doğru gösterme oranı daha az o ksdar erkenHayır erken gebelik testi bat dan 7 gün öncesine kadar gösterebiliyor aynen hazır hahah
Silikleştiğini gördüğün gün değerlendirmek gerekiyormuş tutmuştur inşallahVala emin olamadım ama dün değerlendirdim bugüne gerek varmı ya :/
Inşallah canım cok tesekkur ederim cvp için tutarsa seninetiketlerim baya bı mucize olur tutması :) on gün sonra hemen test alıp bakarım inşallah seninde gönlüne göre olurSilikleştiğini gördüğün gün değerlendirmek gerekiyormuş tutmuştur inşallah
İnşallah canım hepimizin gönlüne göre olsun güzel haberlerimizi alalım hep birlikteInşallah canım cok tesekkur ederim cvp için tutarsa seninetiketlerim baya bı mucize olur tutması :) on gün sonra hemen test alıp bakarım inşallah seninde gönlüne göre olur
Ben bugün bel ağrısıyla uyandım, heralde regl geliyor. Yumurtlamanın 18.günündeyimBugün yumurtlamanın 16.günü canim normalde geçen ay 30 ağustosta regl olmuşum bu ay adet bitimi hemen yumurtlama gördüm hatta kaçırdım değerlendirmeyi takvime göre reglim 27 eylül gözüküyor hala beklemedeyim ama hep yumurtlama dan 15 gün sonra regl oluyordum eli kulagindadir