Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar forumda Saraçoğlunun arı sütü bal polen karışımıyla hamile kalanları okudum . Sitesindeki numarayı aradığımda bal şekerli olduğundan fsh, prolaktin değerlerinizi bilmeden yardımcı olamayız dedi. Değerlerine baktırmadan kullanan var mı😁 yeminle kafayı yiycem 2.deneme ayımda😅 kullanıp faydasını gören var mı
Ben kullandım prolaktin 60 olmuştu 😂 propolis galiba çıkartıyor emin değilim Yusra-61 Yusra-61 arkadaşım ozaman ona bağlamıştı sonra dostinex ilacı ile 1 e kadar düşmüştü bu ay da incir yedim oda yükseltiyor göğüslerin agriyo yine arttı galiba bu lanet hormon

Ben kullandım prolaktin 60 olmuştu 😂 propolis galiba çıkartıyor emin değilim Yusra-61 Yusra-61 arkadaşım ozaman ona bağlamıştı sonra dostinex ilacı ile 1 e kadar düşmüştü bu ay da incir yedim oda yükseltiyor göğüslerin agriyo yine arttı galiba bu lanet hormon

Ben yaptığım ay bana pek zararı olmadı onun ama içindeki şeylerin neyi yükselteceği asla belli olmaz yaptırip yine ona göre almanızı öneririm. Beni yakan çörek otu bal tarçın oldu 🤣 bu ay da arslan pençesi ve civan perçemi kullandım evde vardı ziyan olmasın dedim başıma iş açmadım umarım 😁adetim hiçbir şey yokken gelmemişti herşey normaldi hayatımda ilkti birdaha olmaz dilerim 🙈

Ben yaptığım ay bana pek zararı olmadı onun ama içindeki şeylerin neyi yükselteceği asla belli olmaz yaptırip yine ona göre almanızı öneririm. Beni yakan çörek otu bal tarçın oldu 🤣 bu ay da arslan pençesi ve civan perçemi kullandım evde vardı ziyan olmasın dedim başıma iş açmadım umarım 😁adetim hiçbir şey yokken gelmemişti herşey normaldi hayatımda ilkti birdaha olmaz dilerim 🙈
O anı iyi hatırlıyorum ilk tanışma zamanlarimizdi senden önce ben gecikmiştim beni de hayıt otu yakmıştı 😂😂😂😂 ama deli yürek akıllanmıyor uslanmıyor 😂

O anı iyi hatırlıyorum ilk tanışma zamanlarimizdi senden önce ben gecikmiştim beni de hayıt otu yakmıştı 😂😂😂😂 ama deli yürek akıllanmıyor uslanmıyor 😂

Aman yaşamadan bilinmiyor 😁korkarak içtim 10 gün bıraktım çünkü civan perçemi yumrtlama sonrası içmeyin diyorlar düşük yaparmış oldu da düştü güya önlem alıyorum 🤣herkes yapıyor hamiş biz yapıyoruz hanimiş hanimiş oluyor 🤣🤣🤣

Kizlar yine ovulasyon testiyle geldim bana da yorum yaparmisiniz henüz olmuş mu catlamismi ne olmus

Eklentiler

• IMG20210925170439.jpg
    IMG20210925170439.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 50
Kuranda ne diyor Biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık ben inanki eğer vazgeçersem olmayacakmış gibi düşünüyorm pes etmek istemiyorm stresli stressiz olur bilinmez ama çok isteğim şeyi unuttum stresim yok diyerek yalan diyemem.. Şuna katılıyorum Allah güzel birşey verecekse ummadığı anda veriyor senin için hep umut dolu olsun asla yitirme. Verecek olan Allah çabamızı boşa çıkarmasın dilerim elimizden gelen şeyler varsa umut hep vardır. İnancımızı asla yitirmeyelim. Ben bazen isyanda ettim etmedim diyemem pişman da oldum Allah kulunu unutmaz vardır bildiği aşılaman dilerim tutar 🙏🏼tutmazsa can sağlığı. Kaldığın yerden devam edersin bende bu sebeple haklarımı almak istiyorum zaten tutacak garantisi yok gittiği yere kadar gidecem. 🙈İnşAllah birgün bunca uğraş bunca çabamıza değdi deriz olursa 💟🙏🏼zaten kk da kafasına takmadan çocuk yapan yok 🤣 kafasına takmayanlar burada değiller 😅
Hehehe🤣 doğru diyorsun vala kafasına takmayan zaten sonuca ulaşıyor burda biz birbirimize destekle yol alıyoruz. İnşallah olacak ya. Kul sıkışmadan Hızır yetişmezmiş derler ya hani onun gibi Rabbim şükürlerimizi ve ne kadar çaresiz kaldığımızı görünce nasip ediyor. Niyetimizi O'ndan iyi bilen yok inşallah bizlere de bu sevinci nasip eder. 🤲🏻

Yahu bu hayıt otunun mucizevi durumu gerçek mi ya? yok 2. Ayında hamile kalan olmuş yok değerleri düzelmiş falan filan yorum çok. Bı o kaldı denemediğim onu da denesem mi 😅

Kızlar döngümün 28. Günü kürtajdan sonra regl düzenim biraz bozulduğu için bata muhtemelen 4-5 gün var bu sabah gebelik testi yaptım çok hafif bir kırmızılık gördüm ama aslında bat a da var daha.Gerçi gördüğümden de emin olamıyorum zaten sizce hafif bi ikinci çizgi var mı?
Evet bi cizgi var cok silik

Yahu bu hayıt otunun mucizevi durumu gerçek mi ya? yok 2. Ayında hamile kalan olmuş yok değerleri düzelmiş falan filan yorum çok. Bı o kaldı denemediğim onu da denesem mi 😅
Vala ben onu 1 ay kullandım ozaman adet gecikmesi yaşadım ama fsh şuan 20 24 lerde ya o zaman 5 cikmisti kesinlikle hormin dengeliyor ama yumurtlama zamanı icmeyij

Bende
Bende olmadım bugün bi test yapim dedim negatif 😁 ama goguslerim acıyor dün bide bel kasik ağrısı var di regl oldum sandim valla korkuyorum incir yemiştim prolaktin fırlamamıştır inşallah 😝😂
İncire adetken 3.gün falan başlayıp yumurtlama görene kadar yemen gerekiyor sanırım. Ben 2 gündür test yapmadım, öncesi negatifti

Senin gecikme neden oldu acaba? Daha önce oluyor muydu? Benim hiç olmadı, yumurtlamadan hep 15 veya 16 gün sonra adet oluyorum.
Bugün yumurtlamanın 16.günü canim normalde geçen ay 30 ağustosta regl olmuşum bu ay adet bitimi hemen yumurtlama gördüm hatta kaçırdım değerlendirmeyi takvime göre reglim 27 eylül gözüküyor hala beklemedeyim ama hep yumurtlama dan 15 gün sonra regl oluyordum :KK43: eli kulagindadir

O zaman kullanmıyım😅 nette ne okusam yapasım geliyor .Bi sakinleşsem iyi olacak galiba😅🤣

X