Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuruma çizgisi olup olmadığını nasıl kesin anlarız onu biliyomusunuz
Kuruma çizgisi diye birşey yok. Umut tüccarlığı.. 5 dk içinde çıkmadıysa negatif. Çıktı ise pozitif.. Bence sizde 2.ye tekrarlamışsınız ve boş çıkmış. 2. ci ye inanın, unuttup gittiğinize değil..

Ya kızlar bu günler geçmiyor gene 22 Ekim de ki tuttuysa 2 Kasım da belli olur herhalde.28 Ekimdeki de 8-9 kasım gibi anca. 1 hafta arayla yumurtladıysam iki yumurtanın tutma olasılığı ne birde ikiz oluyomuş

İlk 5-10 dakika içinde çıkmamışsa kuruma çizgisidir.

Ya kızlar bu günler geçmiyor gene 22 Ekim de ki tuttuysa 2 Kasım da belli olur herhalde.28 Ekimdeki de 8-9 kasım gibi anca. 1 hafta arayla yumurtladıysam iki yumurtanın tutma olasılığı ne birde ikiz oluyomuş
Benimde 22 pik 23 çatlama 6 kasım bat. İnş gebelik vardır ikimizde de beklemek çok zor cidden

Topiğin sahibi topigi terkedip gitmiş..Kasım topiğinde hamiş haberleri gelmeye başladı

Maalesef canım hsg çektirdiğim ilk aydı olmadı... ama ben çok da iyi değerlendirememiştim açıkçası ama sıkıldım da saldım bu ay acaba ovülasyona geri mi dönsem diyorum şu an reglimin 4. günü hayıt otu aldım adet sonu içeceğim falan biraz da stres yapmadan düşünmeden yapayım diyorum sen nasılsın? Sağlığın nasıl?

Çok teşekkür ederim canım, maalesef çok yıprandım. Sonn güzel olsun inşallah
aynen öyle en azından gebe kalabiliyorsun onu görmüş oldun hem enfeksiyon da bu tip işlemlerde olabilen komplikasyonlar sen moralini yüksek tut tekrar olacak zaten imkansızmış gibi düşünme hiç biraz toparlan olacak gelecek hayırlısıyla sağlıkla...

Hastanedeyim kuzum kürtaj sonrası enfeksiyon değerlerim arttı, 3 gündür hastanede yatıyorum.
Aa çok geçmiş olsun Nasıl oldu ya bu kadar.. Doktor hatası gibi duruyor. KuZum böyle durumlarda rahimde kalıntı kaldığı için ileriki gebelikleri engelleyebiliyormuş. Muhakak hsg olman gerekir.. İnş kısa sürede toparlarsın..

Benimde aklıma geldin görünmüyor dedim bir yerde doğayı koru yazısı okumuştum da hatırlattı seni.
Ben aşılama olmuştum ya cuma test günüm adet olmazsam onu bekliyorum bakalin ne olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…