- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 30
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #6.101
Bi hevesle senin haberini beklyrm rabbim çabalarını karşılıksız bırakmasın canım benimBenimde aklıma geldin görünmüyor dedim bir yerde doğayı koru yazısı okumuştum dahatırlattı seni.
Ben aşılama olmuştum ya cuma test günüm adet olmazsam onu bekliyorumbakalin ne olur.
Kuzu asıl sen nasılsın? Doktor en son ne dedi. Toparlayabildin mi?A R Y A @Selizay Yusra-61 @skulentvera MaviSasa234 ve diğer kızlar nasılsınız durumlar nedir. 10 gündür. Yazamıyorum bakamıyorum buraya çok fazla mesaj birikmiş ne durumdasınız. Umarım güzel haber alanlar olmuştur.
Yok canım hala regl olmadım çarşamba randevu aldım özel bi hekime gidicem devlette gün yok maalesef soğan suyu yapmıştım o geciktirdi heraldeMaviesra kuzum sen nasılsın? Regl oldun mu? Tüp bebeğe başlamak için..
Bi hevesle senin haberini beklyrm rabbim çabalarını karşılıksız bırakmasın canım benim
Test yaptın mı? Negatif mi?Yo
Yok canım hala regl olmadım çarşamba randevu aldım özel bi hekime gidicem devlette gün yok maalesef soğan suyu yapmıştım o geciktirdi heralde26 inda regl olmam lazimdi
Kısmet inşallah pozitifi görcez bizlerdeAmin canim benim .
Çook aşırı hevesli olmasam da bende bekliyorum bakalım ne olacak sizleri haberdar edeceğim.
Saol canim prp duydum sorcam onu tedavi ye başlayabilirsem baksana regl gelmiyoTest yaptın mı? Negatif mi?
Bende şunu öğrendim. Sana onu aktaracaktım. Amh düşük olanlara yüksek doz ilaç verip vucut kaç yumurta üretecek maksimum ona bakıyorlarmış. Ama sağlıklı yumurta sayısı az oluyormuş öyle. Genelde döllenen 1-2 yumurta 5. güne ulaşıyor ama negatif oluyormuş.Sonra daha düşük dozda 2. deneme yapılıyormuş. Bir de yumurta rezervini kalitesini arttırmak için prp yapılıyormuş. Bunları araştırıp öyle git istersen doktora.. Belki daha düşük doz seçerler..
Kuzum Kasım topiğine gel, ordayızA R Y A @Selizay Yusra-61 @skulentvera MaviSasa234 ve diğer kızlar nasılsınız durumlar nedir. 10 gündür. Yazamıyorum bakamıyorum buraya çok fazla mesaj birikmiş ne durumdasınız. Umarım güzel haber alanlar olmuştur.
Kuzum halâ olmadın mı? Keşke hemen bi doktora gidip söktürücü falan alsaydın.Yo
Yok canım hala regl olmadım çarşamba randevu aldım özel bi hekime gidicem devlette gün yok maalesef soğan suyu yapmıştım o geciktirdi heralde26 inda regl olmam lazimdi
Kasım topigi linkini atabilir misinizKuzum Kasım topiğine gel, ordayız
Yarin randevum var canim olmadim maaleseffffKuzum halâ olmadın mı? Keşke hemen bi doktora gidip söktürücü falan alsaydın.
Prolaktin sınırda canim bide lh 2 civarı istiyolar gayet guzel ama degerlerinKizlar homon seviyerlerinden anlayablar bakabilirmi rica etsemm
Lh : 5.67
Fsh :8.38
Tsh : 1.89
Estradiol : 37.68
Prolaktin :28.4
Sanırım prolaktin yuksek oluyor lh 2 dediniz 5 cok mu yaniProlaktin sınırda canim bide lh 2 civarı istiyolar gayet guzel ama degerlerin
Yok degil canim ama üst sınır 5 galiba lh de fsh de üst sınır 10 ama değerlerin iyi ne zamandır deniyordunuzSanırım prolaktin yuksek oluyor lh 2 dediniz 5 cok mu yani
Tam anlamadim
9 aydir deniyoruz 2 seneyi eylülde doldurduk canm bugun baktirdim bende doktora pazartesi gidicem esim de cuma bakilacak yani adetim cok duzenli 26 gunde bir hep gunumde oluyorum ama gebelik olmadi 9 aydirYok degil canim ama üst sınır 5 galiba lh de fsh de üst sınır 10 ama değerlerin iyi ne zamandır deniyordunuz
Bende de 11 ay olcak9 aydir deniyoruz 2 seneyi eylülde doldurduk canm bugun baktirdim bende doktora pazartesi gidicem esim de cuma bakilacak yani adetim cok duzenli 26 gunde bir hep gunumde oluyorum ama gebelik olmadi 9 aydir
Amh degerimi e nabizda bulamafim ismi ne diye geciyorBende de 11 ay olcakbenim fsh yüksek 20 amh düşük senin baktilarmi amh bide esin mutlaka kontrola gitsin benim esimdede varikosel çıktı ufak çaplı ama işte eşli problem olunca sıkıntı demekki önümüzdeki ay tüp bebek baslancak bu ay regl gecikmeleri ile askıya alındı
Amh yani anti müller hormon onu heryer yapmiyo canim arastirma yada universitede yaptirabilirsin yumurta rezervini gösteren bi test benim hormonlar bozuk çıktığı için doktor yapmamı istedi üniversitede yaptırdım onlarda tüp bebeğe yönlendirdi beni doğal zor olur dedilerAmh degerimi e nabizda bulamafim ismi ne diye geciyor
Esim cuma gunu bakilacak isde ayy hayırlısı olsun hakkımızda beklemek cok zor ..rabbim isteyn herkese versin tesekkur ederim cevplariniz icin ❤❤