Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın benımde elimdeki gebelik testleri tükendi yenisini sipariş verdim para dayanmıyor bunlara ajdjdjjsbenımm gibi her gün kontrol edenler icin zarar resmen ahdhsj
Tamamen zarar aylarca hep aldım durdum onlara verdiğim parayla neler yapardım neler artık eşim kızıyo bazen ondan gizli alıyorum çaktırmıyorum tabi sonra farkediyo gülüyo ama bu ay tuttum kendimi almadım. Eğer bi gün hamile kalırsam bi kaç gün keyfimden test yapıp o pozitifleri görmek istiyorum öyle bi fantazim var artık

Kızlar günaydın benımde elimdeki gebelik testleri tükendi yenisini sipariş verdim para dayanmıyor bunlara ajdjdjjsbenımm gibi her gün kontrol edenler icin zarar resmen ahdhsj
Tamamen zarar aylarca hep aldım durdum onlara verdiğim parayla neler yapardım neler artık eşim kızıyo bazen ondan gizli alıyorum çaktırmıyorum tabi sonra farkediyo gülüyo ama bu ay tuttum kendimi almadım. Eğer bi gün hamile kalırsam bi kaç gün keyfimden test yapıp o pozitifistiyorum öyle bi fantazim var artık
bana vermedi gerek yok kendiliğinden düşer dedi ama keşke 12-13 olsa diyordum ben başka ne düşürüyor acaba?
tekrardan baktırdın mı canım benimde en son 107di sanırım bu ay başında 8e düştü ama doktorum hala haftada yarım dostinex kullanmaya devam etmemi söyledi neden anlamadım

Asjdjsjjs aynen bende ya napcaz böyle bilmiyorum

Asjdjsjjs aynen bende ya napcaz böyle bilmiyorum
Ayy bende bilmiyorum Allah yardımcımız olsun eczaneyede gidemiyorum artık etrafımdaki her eczaneden gebelik testi almışlığım var tanımışlardır artık beni almaya utanıyorumadetime 4 gün var gecikmem olursa uzaktaki eczaneden test almayı düşünüyorum

baktırdım canım ama doktor ilaç kullanmaya değer bir yükseklik olmadığını söyledi çok fazla süt yapıcı gıdalar tükettiğim için buna bağlı olduğunu söyledi biraz dikkat diyorum bende bir de stres de çok etkiliyormuş 2-3 ay takmasan olur zaten dedi bakalım :)

Yanlış yazmışım canım benim ploraktin 8 değil 2,8 çıktı neden hala ilaca devam et dedi anlamış değilim. Stresten olduğuna bende eminim seninde inşaAllah yükselmeden seyrinde devam eder Ben hangi gıdalara dikkat etmem gerektiğini sordum gıdayla alakası yok stres kaynaklı olduğunu söylemişti istediğini ye iç dedi her doktor farklı şeyler söylüyo insanın kafası karışıyo valla

Kızlar sat 3 ekim bat 31 ekim . Klomen kullandım 3 yumurta gelişmişti. Doktorum 19 Ekim'de kontrole çağırmıştı. Çatlatma iğnesi vermek için. Ama hepsi catladigi için iğne kullanmadım. (Bende kendimde 17 ekimde uzayan akıntıyı görmüştüm muhtemelen 17 ekim yumurtlama 18 Ekim'de çatladı diye düşünüyorum). Bu sabah prodoctor erken gebelik testi yaptım maalesef negatif çıktı. Hala umut varmi yarın regl bekliyorum. Regl lerim genelde düzenli bazen 1 yada 2 gün erken yada geç olabiliyor. Negatif olup sonra pozitif olan oldu mu?

Ben trendyoldan coklu paket söylüyorum ya daha mantıklı oluyo öyle

Genelde yumurtlamadan sonra 14.gün doğru sonuç verir deniliyo ama 12.gün çıktığıda oluyo. Umudunu kırmak istemem yine de adetine kadar beklemekte fayda var.

Merhaba kızlar. Testi gün içinde yapabilirsiniz yaziyor bende dün akşam yemek yedikden hemen sonra yaptim. Markası one step. Hayali bir çizgi oldu 5 6 dakika sonra kayboldu. Kasım 3 te adet olmam gerek o zamana kadar beklicem. Çizgi çikip kaybolması neden acaba?

Eklentiler

• 20211029_220431.jpg
    110,6 KB · Görüntüleme: 68
evet neden devam ediyorsunki büyük ihtimalle kontrol amaçlı galiba bende yiyecek ve içecekler çok fark ettiriyor ama maden suyu incir ve tere kısır falan çok tüketince hemen yükseliyor ama dikkat edince düşüyor o yüzden sanırım hemen süt yapıyor galiba hormonlarım :)

Kizlar ben kan testi yaptırdım Beta HCG 5, 47 çıktı sanırım hamileyim ama bence kimyasal gebelik yaşıyorum çünkü daha önce de iki kez hamile kaldım ve değerlerim çok daha fazla yüksekti şu an regli olacak gibi sancım çok fazla moralim de çok bozuk ben adetimden 5gün önce test yaptirdim adetime 2 gün var pazartesi günü tekrar test yapacağım değerim yükselir mi sizce bu durumu yaşayan var mı

Bende arada eşimi yolluyorum jsnsnsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…