- 12 Şubat 2021
- 1.731
- 2.667
- Konu Sahibi golgelericinde
- #6.061
Bendeeee ama eşimde pes etti tanıcaklar artık beni gitmicem diyoBende arada eşimi yolluyorum jsnsnsn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendeeee ama eşimde pes etti tanıcaklar artık beni gitmicem diyoBende arada eşimi yolluyorum jsnsnsn
Evet Kasım yazcaktım. Kusura bakmayın18 ekim geçti kasım yazacaktınız herhalde
Yaa canım demistüm dün kesin diyeee tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alması da nasip olurKızlaaarr bugün kan verdim değerim 827 çıktı. Hamileyimmm Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok mutluyum çok
Çok teşekkür ederim canımYaa canım demistüm dün kesin diyeee tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alması da nasip olur
Tebrikler sağlıkla gelsin bebeğinizKızlaaarr bugün kan verdim değerim 827 çıktı. Hamileyimmm Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok mutluyum çok
Tebrikler saglikla kucağınıza al8n insallahKızlaaarr bugün kan verdim değerim 827 çıktı. Hamileyimmm Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok mutluyum çok
Tebrikler sağlıkla gelsin bebeğiniz
Teşekkür ederim kızlar darısı isteyen her anne adayının başına insallahTebrikler saglikla kucağınıza al8n insallah
Kan testini tekrarlamanız lazım. Burda 2-3 değerlerle gebeliğini öğrenenlerde oldu… cevabı sadece zaman verebilirKizlar ben kan testi yaptırdım Beta HCG 5, 47 çıktı sanırım hamileyim ama bence kimyasal gebelik yaşıyorum çünkü daha önce de iki kez hamile kaldım ve değerlerim çok daha fazla yüksekti şu an regli olacak gibi sancım çok fazla moralim de çok bozuk ben adetimden 5gün önce test yaptirdim adetime 2 gün var pazartesi günü tekrar test yapacağım değerim yükselir mi sizce bu durumu yaşayan var mı
İnşallah öyledir canım cevap verdiğin için teşekkür ederim yarın kan testi yaptiricam ozaman netleşir sanırımKan testini tekrarlamanız lazım. Burda 2-3 değerlerle gebeliğini öğrenenlerde oldu… cevabı sadece zaman verebilir
Tabiki olmaz ben her hamileliğimde 3ay önceden kullanmaya başlamıştım şimdi de iki aydır içiyorum bebek için ilk haftalarında önemliymiş internetten arastir istersen..Ilk defa folik asit kulanicam ama regl oldum kullansam bi sorun olur mu yada adet biti mi mi başlamalıyım bilmiyorum
Bu hangi marka ? Artımed ise ben korundugum dönemde bile kuruma cizgisi cıkardıArkadaşlar bugün sabah uyandım ve gebelik testi yaptım ilk idrarımla yaptığımı uykum olduğu. İçin tek çizgi yin diyerek üzülerek uyumaya gittim uyandıktan sonra baktım renkli olan kadet testte silik şekilde ikinci çizgi var sonra emin olmak için başka test yaptım ama onda hiç bişey çıkmadı ve ilk yaptığım teste arkadaşlar dedilerki kuruma çizgisi dediler bende emin olmakk için kuruma çizgisimi değilmi diye araştırma yaptım su damlatılınca kuruma çizgisi yok oluyormuş eğer gebelik yoksa ama ben su damlattım ve çizgi gitmedi sizce ben hamilemiyim?
Markasını hatırlamıyorumBu hangi marka ? Artımed ise ben korundugum dönemde bile kuruma cizgisi cıkardı
Reglim normalde yarın başlıcak eğer başlamazsa tekrar test mi yapayımBu hangi marka ? Artımed ise ben korundugum dönemde bile kuruma cizgisi cıkardı
Aynen sabah baska mi marka varsa onla yapın benceReglim normalde yarın başlıcak eğer başlamazsa tekrar test mi yapayım
Teşekkür ederim cevp verdiğin içinAynen sabah baska mi marka varsa onla yapın bence