Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
A R Y A A R Y A @Selizay Yusra-61 Yusra-61 @skulentvera MaviSasa234 MaviSasa234 ve diğer kızlar nasılsınız durumlar nedir. 10 gündür. Yazamıyorum bakamıyorum buraya çok fazla mesaj birikmiş ne durumdasınız. Umarım güzel haber alanlar olmuştur.
Kuzu asıl sen nasılsın? Doktor en son ne dedi. Toparlayabildin mi?
Ben yarın hsg çektireceğim ve ahm değerlerime baktıracağım. Tüp bebek görüşmelerine başlayacağım. Doktor bulamadım daha🤷‍♀️ Ama kasımın sonunda başlamak istiyorum kesinlikle..

Yo
Yok canım hala regl olmadım çarşamba randevu aldım özel bi hekime gidicem devlette gün yok maalesef soğan suyu yapmıştım o geciktirdi heralde :KK43: 26 inda regl olmam lazimdi
Test yaptın mı? Negatif mi?
Bende şunu öğrendim. Sana onu aktaracaktım. Amh düşük olanlara yüksek doz ilaç verip vucut kaç yumurta üretecek maksimum ona bakıyorlarmış. Ama sağlıklı yumurta sayısı az oluyormuş öyle. Genelde döllenen 1-2 yumurta 5. güne ulaşıyor ama negatif oluyormuş.Sonra daha düşük dozda 2. deneme yapılıyormuş. Bir de yumurta rezervini kalitesini arttırmak için prp yapılıyormuş. Bunları araştırıp öyle git istersen doktora.. Belki daha düşük doz seçerler..

Test yaptın mı? Negatif mi?
Bende şunu öğrendim. Sana onu aktaracaktım. Amh düşük olanlara yüksek doz ilaç verip vucut kaç yumurta üretecek maksimum ona bakıyorlarmış. Ama sağlıklı yumurta sayısı az oluyormuş öyle. Genelde döllenen 1-2 yumurta 5. güne ulaşıyor ama negatif oluyormuş.Sonra daha düşük dozda 2. deneme yapılıyormuş. Bir de yumurta rezervini kalitesini arttırmak için prp yapılıyormuş. Bunları araştırıp öyle git istersen doktora.. Belki daha düşük doz seçerler..
Saol canim prp duydum sorcam onu tedavi ye başlayabilirsem baksana regl gelmiyo :KK43: regl olsaydım stres oldum iyice negatif çıkmıştı canim kür maduruyum anlicagin 1 gün daha sabredim öğrenirim artik nedenini ilaç verir doktor da

Kizlar homon seviyerlerinden anlayablar bakabilirmi rica etsemm
Lh : 5.67
Fsh :8.38
Tsh : 1.89
Estradiol : 37.68
Prolaktin :28.4

Yok degil canim ama üst sınır 5 galiba lh de fsh de üst sınır 10 ama değerlerin iyi ne zamandır deniyordunuz
9 aydir deniyoruz 2 seneyi eylülde doldurduk canm bugun baktirdim bende doktora pazartesi gidicem esim de cuma bakilacak yani adetim cok duzenli 26 gunde bir hep gunumde oluyorum ama gebelik olmadi 9 aydir 😔

9 aydir deniyoruz 2 seneyi eylülde doldurduk canm bugun baktirdim bende doktora pazartesi gidicem esim de cuma bakilacak yani adetim cok duzenli 26 gunde bir hep gunumde oluyorum ama gebelik olmadi 9 aydir 😔
Bende de 11 ay olcak :KK43: benim fsh yüksek 20 amh düşük senin baktilarmi amh bide esin mutlaka kontrola gitsin benim esimdede varikosel çıktı ufak çaplı ama işte eşli problem olunca sıkıntı demekki önümüzdeki ay tüp bebek baslancak bu ay regl gecikmeleri ile askıya alındı

Bende de 11 ay olcak :KK43: benim fsh yüksek 20 amh düşük senin baktilarmi amh bide esin mutlaka kontrola gitsin benim esimdede varikosel çıktı ufak çaplı ama işte eşli problem olunca sıkıntı demekki önümüzdeki ay tüp bebek baslancak bu ay regl gecikmeleri ile askıya alındı
Amh degerimi e nabizda bulamafim ismi ne diye geciyor
Esim cuma gunu bakilacak isde ayy hayırlısı olsun hakkımızda beklemek cok zor ..rabbim isteyn herkese versin tesekkur ederim cevplariniz icin ❤❤

Amh degerimi e nabizda bulamafim ismi ne diye geciyor
Esim cuma gunu bakilacak isde ayy hayırlısı olsun hakkımızda beklemek cok zor ..rabbim isteyn herkese versin tesekkur ederim cevplariniz icin ❤❤
Amh yani anti müller hormon onu heryer yapmiyo canim arastirma yada universitede yaptirabilirsin yumurta rezervini gösteren bi test benim hormonlar bozuk çıktığı için doktor yapmamı istedi üniversitede yaptırdım onlarda tüp bebeğe yönlendirdi beni doğal zor olur dediler 😊 rica ederim ama değerleriniz güzel eşiniz de muayene olsun ona göre güzel bi hekime tedaviye başlarsınız doğal gebelik oluşmazsa birde sana ovulasyon testi öneririm yumurtlama günleri beraber olursan şansım artar ❤🤗

X