Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üst üste değilde yumurtlama oncesi ve sonrasi 1'er gün arayla deneyin hız zaten düşük ust üste olunca daha çok düşüyor 1 gün arayla toparlanıyor

Bende şimdiden araştıyrm aşılama için de önce doğal yolla bende nisan mayısa kadar denerim olmazsa artık alternatif yöntemleri deniycez hakkımızda hayırlısı olsun bende 29banada büyük eltim sorup duruyrdu ne zaman çocuk yapıcan diye daha o zaman nişanlıydık 1 yıl sonra demiştim kendisi hamileymiş şuan daha yeni haber aldım iki tanede çocugu var okula giden biri daha 3 yaşında

Morfolojiyi hiç bilmiyorum bu hafta tekrar gitcez doktora gereken neler vs onları sorcaz testi ekleyim ben bişey anlamadım
Kâğıtta da böyle mi yazıyor morfoloji de önemli 4 un altinda olmamasi lazim neyse doktorunuz en uygun sekilde yonlendirip takviye veriyor birazda yediklerine dikkat etsin toparlar insallah..şeker ve undan uzak dursun 3 ay

Kâğıtta da böyle mi yazıyor morfoloji de önemli 4 un altinda olmamasi lazim neyse doktorunuz en uygun sekilde yonlendirip takviye veriyor birazda yediklerine dikkat etsin toparlar insallah..şeker ve undan uzak dursun 3 ay
Eşim sigara içiyor bide önce onu azaltıp bırakması lazım yediği içtiğine artık dikkat ediyor o da etkiliyormuş değerleri . Morfoloji yazan tek o kısım var anlamadım bende doktora sorcaz . İncir kürü vs işe yararmıki zeytinyağında bekletilen incir

Üst üste değilde yumurtlama oncesi ve sonrasi 1'er gün arayla deneyin hız zaten düşük ust üste olunca daha çok düşüyor 1 gün arayla toparlanıyor
evet doktor da öyle söylemişti bende hızı düşük diye birer gün ara vererek deniyordum ama şu an değerler çok iyi çıktı ama yine oluşmadı bir de öyle deneyim diyorum en azından 5 gün deneyim ya :)

biz ikinciyi ne zaman yapacağız böyle vakit kalmıyor vallahi ya :) bende mart ayına kadar süre verdim bize o zaman kadar kendimi rahat bırakacağım burada sürekli girip bir şeyler araştırmayacağım salacağım kendimi biraz zamanı var zaten belli ki :)

Kızlar dün catlayan yumurtam bugün böyle cıktı. Gene lekelenmem var

Eklentiler

• 4E765938-3D72-4AA2-8262-2F44898E2EDA.jpeg
    64,8 KB · Görüntüleme: 67
Zamana bırakcaz artık vaktini bekliycez en kısa sürede bizede nasip olsun hayırlısıyla elimizden geleni zaten yaparız

Kızlar dün catlayan yumurtam bugün böyle cıktı. Gene lekelenmem var
bu kadar çok ara lekelenme için doktorunuz gerçekten normal mi diyor her şey rahim filmi çektirdiniz mi? bir anormallik olmasın? ben adetim bir gün gecikti sabah hemen aradım rahim filmi çeken doktorumu test negatifse öğlene kadar gelir adetin dedi ve tam 12:30 da geldi gerçekten sürekli ana kanama yaşamak sıkıntı olabilir farklı bir doktor muayenesi düşünmelisiniz bence

Benimde eşimin hizi 18 çıktı ama aynı zamanda morfolojide düşük sperm sayisi normaldi. Bize aşilama icin 3 ay süre verdi 3 ay icinde dogal yolla olmazsa aşilama olacak

Benimde eşimin hizi 18 çıktı ama aynı zamanda morfolojide düşük sperm sayisi normaldi. Bize aşilama icin 3 ay süre verdi 3 ay icinde dogal yolla olmazsa aşilama olacak
Şuan takviye olaraka ne kullanıyorsunuz umarım doğal yolla gebelik elde edersiniz inş

Sen degerlerine baktirdin mi canim belki stres yapip degerlerin yükselmiş ola bilir
evet canım baktırdım sınırda olan tek değerim varmış o da prolaktin 23.9 çıkmıştı doktor o sıkıntı değil kendi düşer dedi diğerleri çok normal zaten saat gibi bir bünyem var saati saatine adet olurum yumurtam büyür gelişir çatlar her şey tıkır tıkır ama olmuyor işte kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…