- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 30
- Konu Sahibi golgelericinde
- #5.941
Valla bn klomenden sonra böyle oldum kullanıp bıraktım o zamandan beri her yumurtlama da kanama gibi oluyo çok açık pembe onun etkisi diye düşünüyorumKız ben bir şey kullanmıyorum ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bn klomenden sonra böyle oldum kullanıp bıraktım o zamandan beri her yumurtlama da kanama gibi oluyo çok açık pembe onun etkisi diye düşünüyorumKız ben bir şey kullanmıyorum ki
AminÖyle cnm Rabbim tez zamanda şifa versin
Kız ben klomen kullandıktan sonra bir sürü adet gördüm üstüne hepsi normaldi bende suan klomenın etkisinin kaldıgını bile düsünmüyorum. Bakalım görürüz birkaç güne.Valla bn klomenden sonra böyle oldum kullanıp bıraktım o zamandan beri her yumurtlama da kanama gibi oluyo çok açık pembe onun etkisi diye düşünüyorum
Allah Allah neden böyle oldu ki acaba o zamn takip edeyim seni bakayım neler olcak tatlımKız ben klomen kullandıktan sonra bir sürü adet gördüm üstüne hepsi normaldi bende suan klomenın etkisinin kaldıgını bile düsünmüyorum. Bakalım görürüz birkaç güne.
Benım yumurtam catladı bence kuzum ondan geldi bidaha gelmedi sonra. Denedik bugünde bakalım tutarsa nasipAllah Allah neden böyle oldu ki acaba o zamn takip edeyim seni bakayım neler olcak tatlım
Ayy en çok seni merak ediyorum şu andaKız ben klomen kullandıktan sonra bir sürü adet gördüm üstüne hepsi normaldi bende suan klomenın etkisinin kaldıgını bile düsünmüyorum. Bakalım görürüz birkaç güne.
Nasip cnm inşallah tutarBenım yumurtam catladı bence kuzum ondan geldi bidaha gelmedi sonra. Denedik bugünde bakalım tutarsa nasip
Bende gene yumurtlama lekelenmesi basladı. 2.kere yumurtam catladı resmen Bende merak icindeyim kendimi şuanda Allah hayırlısını versin insallahAyy en çok seni merak ediyorum şu anda
S skulentvera canım selam seninle daha önce başka sayfada gebelik belirtisi için konuşmştk bizde 3 aydır deniyorz ama oluşmadı doktora gittik ikimizde eşimde sperm sayısı fazla ama sperm ileri hızı 6 düşük çıktı takviye için ne önerirsinizbunu size doktor mu söyledi? Öyle şey olur mu sadece hız problemi varsa (başka sıkıntısı yoksa yani) gebeliğe kesinlikle engel değil en yakın arkadaşımın eşinin ileri hızı 7 olmasına rağmen hamile kaldı kızı 4 aylık şu an gebeliğe engel değil sadece gebeliğin süresini uzatıyor
merhabalar canım öncelikle doktorunuzun önerdiği takviyeleri kullanmalı biz proxeed plus ve arı sütü bal polen propolis karışımı kullandık ikimizde birer kaşık yiyoruz keçi boynuzu özü selenyum falan da kullanıyor benim eşim şu an değerleri düzeldi ama halen gebelik oluşmadı zaten hemen de oluşmuyormuş...S skulentvera canım selam seninle daha önce başka sayfada gebelik belirtisi için konuşmştk bizde 3 aydır deniyorz ama oluşmadı doktora gittik ikimizde eşimde sperm sayısı fazla ama sperm ileri hızı 6 düşük çıktı takviye için ne önerirsiniz
Hemen oluşması zor gibi moralimiz bozuldu ama yapıcakta bişey yok artık bol bol takviye ye devam . İncir kürü keçiboynuzu kürünü duydum saraçoğlunun tavsiyesi acaba işe yararmıki onlarda şuan keçiboynuzu özü ‘ kestanaballı gingsen çörekotu tarçın zencefilli macunda kullanıyor her gün çiğ kuruyemiş yiyor bide nohut yemeğide faydalı diye duydummerhabalar canım öncelikle doktorunuzun önerdiği takviyeleri kullanmalı biz proxeed plus ve arı sütü bal polen propolis karışımı kullandık ikimizde birer kaşık yiyoruz keçi boynuzu özü selenyum falan da kullanıyor benim eşim şu an değerleri düzeldi ama halen gebelik oluşmadı zaten hemen de oluşmuyormuş...
aynen canım boşuna moralinizi bozmayın 3 aya toparlanır ama toparlanınca da ha deyince olmuyor yani tecrübeyle sabit ama ben artık eskisi kadar çok takmıyorum kafama elbet olacak sonuçta yumurta var sperm var gerisi hallolur bir şekilde zaten daha tam 1 yıl olmadı deneyeli bu ay bir de üst üste deneyeceğim ben hep sperm hız sıkıntısı olduğu için üst üste denememiştim bir de öyle deneyelim :)Hemen oluşması zor gibi moralimiz bozuldu ama yapıcakta bişey yok artık bol bol takviye ye devam . İncir kürü keçiboynuzu kürünü duydum saraçoğlunun tavsiyesi acaba işe yararmıki onlarda şuan keçiboynuzu özü ‘ kestanaballı gingsen çörekotu tarçın zencefilli macunda kullanıyor her gün çiğ kuruyemiş yiyor bide nohut yemeğide faydalı diye duydum
Aynen canım öyle biz gereken herşeyi yapalım Allah büyüktür bizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin . Bu ay da ben de öyle deniycem ovulasyon takibi yapıyrm bi umut işteaynen canım boşuna moralinizi bozmayın 3 aya toparlanır ama toparlanınca da ha deyince olmuyor yani tecrübeyle sabit ama ben artık eskisi kadar çok takmıyorum kafama elbet olacak sonuçta yumurta var sperm var gerisi hallolur bir şekilde zaten daha tam 1 yıl olmadı deneyeli bu ay bir de üst üste deneyeceğim ben hep sperm hız sıkıntısı olduğu için üst üste denememiştim bir de öyle deneyelim :)
ben bıraktım o ovülasyon olayını ya o da çok strese sokuyor insanı mart ayına kadar kendim deneyim en kötü şubatta son kez ovülasyon testi ile denerim martta aşılama yaptırırım diye düşünüyorum yaşım neredeyse 28 oluyor :/Aynen canım öyle biz gereken herşeyi yapalım Allah büyüktür bizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin . Bu ay da ben de öyle deniycem ovulasyon takibi yapıyrm bi umut işte
Morfoloji kaçS skulentvera canım selam seninle daha önce başka sayfada gebelik belirtisi için konuşmştk bizde 3 aydır deniyorz ama oluşmadı doktora gittik ikimizde eşimde sperm sayısı fazla ama sperm ileri hızı 6 düşük çıktı takviye için ne önerirsiniz