Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bn klomenden sonra böyle oldum kullanıp bıraktım o zamandan beri her yumurtlama da kanama gibi oluyo çok açık pembe onun etkisi diye düşünüyorum
Kız ben klomen kullandıktan sonra bir sürü adet gördüm üstüne hepsi normaldi🤷🏼‍♀️😂 bende suan klomenın etkisinin kaldıgını bile düsünmüyorum. Bakalım görürüz birkaç güne.😗

Selam kızlar ben ekinde regl olmadan kaşıma transfer olcam heralde soğan suyu kullanıp regli geciken varmı 😕 pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum

golgelericinde golgelericinde Merhaba, yerimi almaya geldim🤰🏻😌 Sabah idrar testinde çift çizgiyi gördüm. Kan verdim, beta 22,09 çıktı. Beta konusunda biraz tedirginim. Düşük gibi geldi burada gördüğüm betalardan ve sonucu aldığım hemşirenin söylemlerinden ötürü. Ama umarım güzel yükselecek.

Slm kizlar
Kasiklarim da agri var yine regl sancısı gibi.. tek olan şeyse kahverengi lekelenme..
Bugun dusukten sonraki 32. Gun .. belirsizlik rahatsız etmeye basladi..
Korunmasiz iliskiden sonra da 8. Gun.. bu şekilde belirtiler yaşayan var mi

Kızlar bilenler yardımcı olabilir mi kan verdim
21.10- 199
25.10- 574
28.10-2251 progesteron 80 degerlerim normalmi acaba ? Progesteron hakkında hiç bilgim yok yüksekmi normalmi ?

bunu size doktor mu söyledi? Öyle şey olur mu sadece hız problemi varsa (başka sıkıntısı yoksa yani) gebeliğe kesinlikle engel değil en yakın arkadaşımın eşinin ileri hızı 7 olmasına rağmen hamile kaldı kızı 4 aylık şu an gebeliğe engel değil sadece gebeliğin süresini uzatıyor
S skulentvera canım selam seninle daha önce başka sayfada gebelik belirtisi için konuşmştk bizde 3 aydır deniyorz ama oluşmadı doktora gittik ikimizde eşimde sperm sayısı fazla ama sperm ileri hızı 6 düşük çıktı takviye için ne önerirsiniz 🥴

S skulentvera canım selam seninle daha önce başka sayfada gebelik belirtisi için konuşmştk bizde 3 aydır deniyorz ama oluşmadı doktora gittik ikimizde eşimde sperm sayısı fazla ama sperm ileri hızı 6 düşük çıktı takviye için ne önerirsiniz 🥴
merhabalar canım öncelikle doktorunuzun önerdiği takviyeleri kullanmalı biz proxeed plus ve arı sütü bal polen propolis karışımı kullandık ikimizde birer kaşık yiyoruz keçi boynuzu özü selenyum falan da kullanıyor benim eşim şu an değerleri düzeldi ama halen gebelik oluşmadı zaten hemen de oluşmuyormuş...

merhabalar canım öncelikle doktorunuzun önerdiği takviyeleri kullanmalı biz proxeed plus ve arı sütü bal polen propolis karışımı kullandık ikimizde birer kaşık yiyoruz keçi boynuzu özü selenyum falan da kullanıyor benim eşim şu an değerleri düzeldi ama halen gebelik oluşmadı zaten hemen de oluşmuyormuş...
Hemen oluşması zor gibi moralimiz bozuldu ama yapıcakta bişey yok artık 🙄 bol bol takviye ye devam . İncir kürü keçiboynuzu kürünü duydum saraçoğlunun tavsiyesi acaba işe yararmıki onlarda şuan keçiboynuzu özü ‘ kestanaballı gingsen çörekotu tarçın zencefilli macunda kullanıyor her gün çiğ kuruyemiş yiyor bide nohut yemeğide faydalı diye duydum

Hemen oluşması zor gibi moralimiz bozuldu ama yapıcakta bişey yok artık 🙄 bol bol takviye ye devam . İncir kürü keçiboynuzu kürünü duydum saraçoğlunun tavsiyesi acaba işe yararmıki onlarda şuan keçiboynuzu özü ‘ kestanaballı gingsen çörekotu tarçın zencefilli macunda kullanıyor her gün çiğ kuruyemiş yiyor bide nohut yemeğide faydalı diye duydum
aynen canım boşuna moralinizi bozmayın 3 aya toparlanır ama toparlanınca da ha deyince olmuyor yani tecrübeyle sabit ama ben artık eskisi kadar çok takmıyorum kafama elbet olacak sonuçta yumurta var sperm var gerisi hallolur bir şekilde zaten daha tam 1 yıl olmadı deneyeli bu ay bir de üst üste deneyeceğim ben hep sperm hız sıkıntısı olduğu için üst üste denememiştim bir de öyle deneyelim :)

aynen canım boşuna moralinizi bozmayın 3 aya toparlanır ama toparlanınca da ha deyince olmuyor yani tecrübeyle sabit ama ben artık eskisi kadar çok takmıyorum kafama elbet olacak sonuçta yumurta var sperm var gerisi hallolur bir şekilde zaten daha tam 1 yıl olmadı deneyeli bu ay bir de üst üste deneyeceğim ben hep sperm hız sıkıntısı olduğu için üst üste denememiştim bir de öyle deneyelim :)
Aynen canım öyle biz gereken herşeyi yapalım Allah büyüktür bizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin . Bu ay da ben de öyle deniycem ovulasyon takibi yapıyrm bi umut işte

Aynen canım öyle biz gereken herşeyi yapalım Allah büyüktür bizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin . Bu ay da ben de öyle deniycem ovulasyon takibi yapıyrm bi umut işte
ben bıraktım o ovülasyon olayını ya o da çok strese sokuyor insanı mart ayına kadar kendim deneyim en kötü şubatta son kez ovülasyon testi ile denerim martta aşılama yaptırırım diye düşünüyorum yaşım neredeyse 28 oluyor :/

Morfoloji kaç

X