-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #5.781
Aynı durum bende de var sessizce yorumları okuyordum ama bu yorumu görünce dayanamadımOf kızlar çok mutsuzum, sanırım depresyona giriyorum. Birden bir boşluğa düştüm, sanki amacım kalmadı gibi. İstanbulda ve Tekirdağda yaşarken çok güzel dostluklarım vardı, çok özlüyorum. Maraşta kimse ile yakınlık kuramadım, bir allahın kulunu tanımıyorum. Şöyle canım sıkkın gel kahve içelim ya da ay hadi dışarı çıkıp alışveriş yapalım diyebileceğim bir allahın kulu yok. Okuldan birkaç kişi var ama onlarla da kafa yapımız uymadı, vakit geçmiyor yani bir süre sonra.Çok mutsuzum
Çok teşekkür ederim canımAyyy sen varya şu süreçten korkmayı filan bırak o dediğim testlerine baktır herşey iyiyse ohh al ari sütü bal polen eşine kendine deneyin o da yumurtalara ve spermlere iyi geliyor. Kendine haksızlık etme bu işin psikolojisini at üstünden ben inanıyorum senin bebeğin olacaktır.bir kere rahmin hazırlığı 1 yıl kimbilir yakındır belki de. Bu oluyor olmuyor üzüntüye sokan ruh halini aş ve ben anne olacağım diyerek devam et.aylara yıllara takilma evlatlarımızi onlar getirmeyecekonlar birer rakam 10 ay olmamış gibi motive et devam et.napalim bizler ilk geceden hamiş kalacak kadar şanslı değilmişiz yapacak birşey yok.
Ne kadar süre kullandı canım 15 günlük sanırım o 30 şase kutu. Lökosit yani enfeksiyon var onun icin ilaç başladı bi ihtimal o yüzden kötü gelmiştir sonuçlar belki diyorum ama 3 ayı buluyormuş spermin kendini yenilemesi siz ne kadar aralıklarla baktırdınız?benim eşimde ilkine göre morfoloji artmıştı ama? bizimki de proxeed plus kullandı herkese göre değişiyor demek ki?
Yıpratıcı süreçler… ben film çekilmedim hiç döngüm reglim düzenli ama yine de sürece başlamadan anladığım kadarıyla hepsine bakılması gerekecekMerhaba, aşılamayı eş geçip tüpe başlamak için amh sonucu 1 gibi yada altında olmasi, rahim filminde tüplerin kapalı olması yada eşinin sperm sayısının 5 milyonun altında olması lazım canım.bunlarin hiçbiri yoksa 2 kere iğneli aşılama olma şartı var tüpe gecebilmek için.tabi bunlar devletin şartları özelde tüp yaptırabilirsiniz ama onunda devlet desteği olmadan yaptırdığıniz merkeze göre degisiiklik gösterebilir 25 30 bin arası ücreti var.devletge tüp bebekde alacağınız ilaçlara ve yaptıracağınız hastaneye göre 3 bin ile 6 bin arası falan tutuyor diye biliyorum.
Öncelikle sorunu buldunuz şimdi yol alma zamanıYıpratıcı süreçler… ben film çekilmedim hiç döngüm reglim düzenli ama yine de sürece başlamadan anladığım kadarıyla hepsine bakılması gerekecek98 milyon zaten direk tüp bize uymayacaktır özellerde de çok fiyatlı bişeymiş… moralim çok bozuldu ya gerçekten
Yok kuzum iç hastalıkları uzmanı. Ama doktor da olsan böyle durumlarda napcağını bilemiyormuş insan gerçekten o da kötü oldu şok olduk ne bileyim tuhaf hissediyorum. Ben jinekologumla konuştum varikosel olabilir dedi ama eşim varikosel değilim demişti doktor kendini anlar heralde diye düşünüyorum. Bi üroloji hocasıyla görüşecek, jinekologum da görüşsün varikosel yoksa bu değerlerle ancak tüp bebek dedi.. iyice moralim bozuldu. Morfoloji 1% ve ileri hızlı hareket 10%.. direk tüp bana nedense korkutucu geliyor özel klinik olduğu için mi öyle dedi bilemiyorum.. ama çok üzgünümÖncelikle sorunu buldunuz şimdi yol alma zamanıEşim doktor demiştin belki çok hızlı yol alırsınız canım.
Röntgen vb şeyler çekiyor mu mesleki bir durum mu diye düşündüm?.
Dur üzülme, doktor haklı ben de varikosel soracaktım bak kuzu burda iki durum var morf. İçin bir varikosel etkisi diğeri genetik eğer genetikse tüp bebek.Yok kuzum iç hastalıkları uzmanı. Ama doktor da olsan böyle durumlarda napcağını bilemiyormuş insan gerçekten o da kötü oldu şok olduk ne bileyim tuhaf hissediyorum. Ben jinekologumla konuştum varikosel olabilir dedi ama eşim varikosel değilim demişti doktor kendini anlar heralde diye düşünüyorum. Bi üroloji hocasıyla görüşecek, jinekologum da görüşsün varikosel yoksa bu değerlerle ancak tüp bebek dedi.. iyice moralim bozuldu. Morfoloji 1% ve ileri hızlı hareket 10%.. direk tüp bana nedense korkutucu geliyor özel klinik olduğu için mi öyle dedi bilemiyorum.. ama çok üzgünüm
Tesekkur ederim bu sıcacık mesaj için.. evet iyi ki varCanım benim, çok geçmiş olsun üzülme lütfen.
Kimimiz heyecanla evlat haberi bekliyoruz, kimimiz kaybedip acımızı paylaşıyoruz, Kimimiz kucağına alıp mutlu haberi veriyor. Bebiş konusunda mutlu veya hüzünlü bize hissettiren ne varsa paylaşıyoruz. Sen de paylaş elbette ki.
Burası iyi ki var
Ayrıca tuhaf hissetmeni o kadar iyi anlıyorum ki ben sperm testlerini ateş içinde bekledim..Yok kuzum iç hastalıkları uzmanı. Ama doktor da olsan böyle durumlarda napcağını bilemiyormuş insan gerçekten o da kötü oldu şok olduk ne bileyim tuhaf hissediyorum. Ben jinekologumla konuştum varikosel olabilir dedi ama eşim varikosel değilim demişti doktor kendini anlar heralde diye düşünüyorum. Bi üroloji hocasıyla görüşecek, jinekologum da görüşsün varikosel yoksa bu değerlerle ancak tüp bebek dedi.. iyice moralim bozuldu. Morfoloji 1% ve ileri hızlı hareket 10%.. direk tüp bana nedense korkutucu geliyor özel klinik olduğu için mi öyle dedi bilemiyorum.. ama çok üzgünüm
evet canım 3 ay kullanması gerekiyor her ne ilaç kullanıyorsa (antibiyotikten bahsetmiyorum) biz 3 ay kullandık çok maliyetli oluyor cidden proxeed plus ayda 600 küsür veriyorduk onaNe kadar süre kullandı canım 15 günlük sanırım o 30 şase kutu. Lökosit yani enfeksiyon var onun icin ilaç başladı bi ihtimal o yüzden kötü gelmiştir sonuçlar belki diyorum ama 3 ayı buluyormuş spermin kendini yenilemesi siz ne kadar aralıklarla baktırdınız?
çok zor bende evlenip Antalya ya yerleştim. Kimse yok konuşacak dertleşecek mutluluğunu paylaşacakAynı durum bende de var sessizce yorumları okuyordum ama bu yorumu görünce dayanamadımkafayı yiyecek gibiyim bir tane bile arkadaşım yok 1 yıldır bu şehirdeyiz ama yok olmadı kimse ile arkadaşlık kuramadım evin içinde sessizlikten çıldıracak gibi oluyorum
Muhakkak filminide çektir, amh bakilmadiysa onada baktır doktorlar görünen sayın güzel gerek yok derse ısrar et banada öyle demislerdi amh testim sınırda cikdi şimdi tüp bebeğe başlayacağım.tup bebekden de korkma bu kadar canım bende ilk duydugumda bir kokrdum vs ama inan rahatliyorsun çözüme doğru gttigim için.tup bebeğin şansı fazla.allah hepimizin yardimcisi olsun.Yıpratıcı süreçler… ben film çekilmedim hiç döngüm reglim düzenli ama yine de sürece başlamadan anladığım kadarıyla hepsine bakılması gerekecek98 milyon zaten direk tüp bize uymayacaktır özellerde de çok fiyatlı bişeymiş… moralim çok bozuldu ya gerçekten
bir de arı sütü bal polen propolis kullanmalı mutlaka hatta birlikte tüketin çok iyi geliyorNe kadar süre kullandı canım 15 günlük sanırım o 30 şase kutu. Lökosit yani enfeksiyon var onun icin ilaç başladı bi ihtimal o yüzden kötü gelmiştir sonuçlar belki diyorum ama 3 ayı buluyormuş spermin kendini yenilemesi siz ne kadar aralıklarla baktırdınız?
Dur üzülme, doktor haklı ben de varikosel soracaktım bak kuzu burda iki durum var morf. İçin bir varikosel etkisi diğeri genetik eğer genetikse tüp bebek.
Eğer varikosel varsa ameliyat denenebilir mutlaka androloji doktoruna gidin.
Varikosel yokmuş yani bi tarafta yokmuş diğerinde çok minimalmiş o etkilemezmiş az önce görünmüş Hocaya. Bi de usg istemiş ultrasonda da bişi çıkmazsa bu genetik demek oluyor yani ve tüp bebekten başka yol olmuyor öyle miAyrıca tuhaf hissetmeni o kadar iyi anlıyorum ki ben sperm testlerini ateş içinde bekledim..
Yani tıp bu kadar ilerlemişken kendimizi de gereksiz yıpratıyoruz ama anlıyorum..
3 ay sonra baktığınızda sonuçlar iyi gelmişti yani öyle mi peki şuan devamlı kullanıyor mu? Gerçekten çok pahalı oluyorevet canım 3 ay kullanması gerekiyor her ne ilaç kullanıyorsa (antibiyotikten bahsetmiyorum) biz 3 ay kullandık çok maliyetli oluyor cidden proxeed plus ayda 600 küsür veriyorduk ona
Keşkeeee cnm gerçekten hepimiz birbirimizi çok iyi anladığımız İçin çok güzel olurduSizlerle aynı şehirde olup görüşmeyi, kahve içmeyi çok isterdim kızlaaaar ne güzel olurdu amaaaSelizay Yusra-61 Maviesra M mavili_yeshll DenizKoKuLuMm MaviSasa234
Bana 40 gün ilişki yasak 6 ay korunma dedi. Bir doktor 3 ay deyince 3 ay korunduk. Psikolojik olarakta hemen hazır hissetmedim. Umarım en kısa sürede gebelik haberi alırsınızKendi doktorumu değiştirdim cunku onlem almayarak ve hafife alarak sucu olduğunu düşünüyorum..
Dusuk sonrasi kanamam bitince baska bir doktora gittim bir sorun olmadığını 40 gun sonra korunmayı birakabilecegimizi soyledi öncesinde de korunmalı olabilir dedi..
Yukarda bir yerde yazdım zaten korunuyorduk ben ruya dan cok etkilenip xok kotu olunca bir anda karar verdik .. tutar veya tutmaz bilmiyorum ama icim rahat
evet 3 ay sonra çok ciddi ilerleme oldu bizde 3 ay sonra zaten bırakması lazım uzun süre kullanımı iyi değil bir de stres yapmamalı çok olumsuz konuşmayın eşinize stres bu işin %50'si3 ay sonra baktığınızda sonuçlar iyi gelmişti yani öyle mi peki şuan devamlı kullanıyor mu? Gerçekten çok pahalı oluyor
Usg ile olan tanıyı bekleyin benim eşimde varikosel var ve el ya da göz kontrolü ile asla anlaşılmadı. Usg de birinci derece teşhis geldi ve iki taraflı.Varikosel yokmuş yani bi tarafta yokmuş diğerinde çok minimalmiş o etkilemezmiş az önce görünmüş Hocaya. Bi de usg istemiş ultrasonda da bişi çıkmazsa bu genetik demek oluyor yani ve tüp bebekten başka yol olmuyor öyle mi