Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı durum bende de var sessizce yorumları okuyordum ama bu yorumu görünce dayanamadım kafayı yiyecek gibiyim bir tane bile arkadaşım yok 1 yıldır bu şehirdeyiz ama yok olmadı kimse ile arkadaşlık kuramadım evin içinde sessizlikten çıldıracak gibi oluyorum

Çok teşekkür ederim canım gerçekten o şans yokmuş bizde, yapacak birşey yok. Önümüze bakalım

benim eşimde ilkine göre morfoloji artmıştı ama? bizimki de proxeed plus kullandı herkese göre değişiyor demek ki?
Ne kadar süre kullandı canım 15 günlük sanırım o 30 şase kutu. Lökosit yani enfeksiyon var onun icin ilaç başladı bi ihtimal o yüzden kötü gelmiştir sonuçlar belki diyorum ama 3 ayı buluyormuş spermin kendini yenilemesi siz ne kadar aralıklarla baktırdınız?

Yıpratıcı süreçler… ben film çekilmedim hiç döngüm reglim düzenli ama yine de sürece başlamadan anladığım kadarıyla hepsine bakılması gerekecek 98 milyon zaten direk tüp bize uymayacaktır özellerde de çok fiyatlı bişeymiş… moralim çok bozuldu ya gerçekten

Öncelikle sorunu buldunuz şimdi yol alma zamanı Eşim doktor demiştin belki çok hızlı yol alırsınız canım.

Röntgen vb şeyler çekiyor mu mesleki bir durum mu diye düşündüm?.

Öncelikle sorunu buldunuz şimdi yol alma zamanı Eşim doktor demiştin belki çok hızlı yol alırsınız canım.

Röntgen vb şeyler çekiyor mu mesleki bir durum mu diye düşündüm?.
Yok kuzum iç hastalıkları uzmanı. Ama doktor da olsan böyle durumlarda napcağını bilemiyormuş insan gerçekten o da kötü oldu şok olduk ne bileyim tuhaf hissediyorum. Ben jinekologumla konuştum varikosel olabilir dedi ama eşim varikosel değilim demişti doktor kendini anlar heralde diye düşünüyorum. Bi üroloji hocasıyla görüşecek, jinekologum da görüşsün varikosel yoksa bu değerlerle ancak tüp bebek dedi.. iyice moralim bozuldu. Morfoloji 1% ve ileri hızlı hareket 10%.. direk tüp bana nedense korkutucu geliyor özel klinik olduğu için mi öyle dedi bilemiyorum.. ama çok üzgünüm

Dur üzülme, doktor haklı ben de varikosel soracaktım bak kuzu burda iki durum var morf. İçin bir varikosel etkisi diğeri genetik eğer genetikse tüp bebek.
Eğer varikosel varsa ameliyat denenebilir mutlaka androloji doktoruna gidin.

Tesekkur ederim bu sıcacık mesaj için.. evet iyi ki var

Ayrıca tuhaf hissetmeni o kadar iyi anlıyorum ki ben sperm testlerini ateş içinde bekledim..
Yani tıp bu kadar ilerlemişken kendimizi de gereksiz yıpratıyoruz ama anlıyorum..

evet canım 3 ay kullanması gerekiyor her ne ilaç kullanıyorsa (antibiyotikten bahsetmiyorum) biz 3 ay kullandık çok maliyetli oluyor cidden proxeed plus ayda 600 küsür veriyorduk ona

çok zor bende evlenip Antalya ya yerleştim. Kimse yok konuşacak dertleşecek mutluluğunu paylaşacak

Muhakkak filminide çektir, amh bakilmadiysa onada baktır doktorlar görünen sayın güzel gerek yok derse ısrar et banada öyle demislerdi amh testim sınırda cikdi şimdi tüp bebeğe başlayacağım.tup bebekden de korkma bu kadar canım bende ilk duydugumda bir kokrdum vs ama inan rahatliyorsun çözüme doğru gttigim için.tup bebeğin şansı fazla.allah hepimizin yardimcisi olsun.

bir de arı sütü bal polen propolis kullanmalı mutlaka hatta birlikte tüketin çok iyi geliyor

Ayrıca tuhaf hissetmeni o kadar iyi anlıyorum ki ben sperm testlerini ateş içinde bekledim..
Yani tıp bu kadar ilerlemişken kendimizi de gereksiz yıpratıyoruz ama anlıyorum..
Varikosel yokmuş yani bi tarafta yokmuş diğerinde çok minimalmiş o etkilemezmiş az önce görünmüş Hocaya. Bi de usg istemiş ultrasonda da bişi çıkmazsa bu genetik demek oluyor yani ve tüp bebekten başka yol olmuyor öyle mi

Bana 40 gün ilişki yasak 6 ay korunma dedi. Bir doktor 3 ay deyince 3 ay korunduk. Psikolojik olarakta hemen hazır hissetmedim. Umarım en kısa sürede gebelik haberi alırsınız

3 ay sonra baktığınızda sonuçlar iyi gelmişti yani öyle mi peki şuan devamlı kullanıyor mu? Gerçekten çok pahalı oluyor
evet 3 ay sonra çok ciddi ilerleme oldu bizde 3 ay sonra zaten bırakması lazım uzun süre kullanımı iyi değil bir de stres yapmamalı çok olumsuz konuşmayın eşinize stres bu işin %50'si

Usg ile olan tanıyı bekleyin benim eşimde varikosel var ve el ya da göz kontrolü ile asla anlaşılmadı. Usg de birinci derece teşhis geldi ve iki taraflı.

Yani son çare tüp bebek değildir belki sürpriz olur bunu bilemeyiz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…