- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.237
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #5.741
İğneyle yumurta büyüyüp çatlama iğnesi de yapabilir canım. Femeraya karşı çok tepki vermedi vucudun, o yüzden iğne kullanacaktır. Alışma yapacak olsa sana söylerdi.Aşılamadan önce hsg çekmesi ve spermiogram yapıyorlar mı? Bunları yapmadan aşılamayı teklif ederse kabul etmeyeyim değil mi? Bir de ekstra ücret alıyorlar mı?
hayır olmayacak bir şey yok tıp çok ilerledi doktorunuz tavsiyeler verecektir onları kullanın biraz toparlansın ve kesinlikle arı sütü bal polen propolis karışımı öneriyorumKızlar merhaba geçen buraya sperm sonucunu atmıştım eşimin.ileri hareket düşüktü lokosit vardı. Morfolojiye sonradan bakılıp sonuca eklenmiş o kadar moralim bozuk ki morfoloji de yok gibi bişey.. 1 geldi.. böyle bişey beklemediğim için şok olduk napcağımızı şaşırdık bundan sonra ne yapmak gerekir olmayacağını kabullenmek mi
Artık çok korkuyorum.İğneyle yumurta büyüyüp çatlama iğnesi de yapabilir canım. Femeraya karşı çok tepki vermedi vucudun, o yüzden iğne kullanacaktır. Alışma yapacak olsa sana söylerdi.
Kuzum hiç üzme kendini.. İleri hız düşük ve morfoloji düşük olunca aşılama da çok tutmuyor. Direk tüp bebek etkiliymiş. Orda da mikroçip uygulaması ile morfolojisi en düzgün sperm seçiliyormul. Ama tüp bebekte indirim almak istetsene bu aşamadan sonra 2 aşılama olması gerekiyor. Aşılama yapabilirsin. Özelde aşılma fiyatları çok pahallı zaten tüp bebek parasına denk geliyor. O yüzden devlette yapabilirsin. Bence artık sorunun ne olduğunu bildiğin için daha iyi olmasın. Neden olmadıgını biliyorsun zaten..Kızlar merhaba geçen buraya sperm sonucunu atmıştım eşimin.ileri hareket düşüktü lokosit vardı. Morfolojiye sonradan bakılıp sonuca eklenmiş o kadar moralim bozuk ki morfoloji de yok gibi bişey.. 1 geldi.. böyle bişey beklemediğim için şok olduk napcağımızı şaşırdık bundan sonra ne yapmak gerekir olmayacağını kabullenmek mi
Nedenn olacak olacak, sıkma canını. Bizde beşer tane yumurta gelişti de ne oldu sanki? Rabbim vermeyince vermiyor. Verecek olunca tek yumurtacık dahi olsa tutuyor. Bazen o tutanı da nasip etmiyorArtık çok korkuyorum.
Ben de görüyorum silik çizgiyiMerhaba kızlar, 1 Kasım’da regl olmam gerekiyor. Birkaç gündür karın ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum. Bir de göğüslerim açıyor. Klasik Pms aslında. 18.de pil görmüştüm. Bugün ilk defa erken gebelik testi yaptım. Markası Freely. Bir de elimde predictor var, onu yarına sakladımilk 3-4. dakikadan itibaren belli belirsiz bir gölge var testte. Erken mi yaptım acaba? Bu görüntü normal mi? Ya da o gölgeyi sadece ben görüyorum siyah beyaz yaptım bir de görünsün diye ama
Elimden gelen herşeyi yapmak istiyorum ama çok endişeleniyor, çok korkuyorum. Eğer sürecim aşılama veya tüp bebeğe giderse kayınvalideme ve anneme söylemeyi düşünüyorum. Artık bu duygusal yükü tek başıma kaldıramıyorum.Nedenn olacak olacak, sıkma canını. Bizde beşer tane yumurta gelişti de ne oldu sanki? Rabbim vermeyince vermiyor. Verecek olunca tek yumurtacık dahi olsa tutuyor. Bazen o tutanı da nasip etmiyor
O karışımı 1 aydır kullanıyoduk zaten canım.. lokosit için antibiyotik başlandı, bi de takviye proxeed plus ama bunlar sadece sayıyı artırır morfolojiyi etkilemez diye şeyler okudum moralim bozuldu..hayır olmayacak bir şey yok tıp çok ilerledi doktorunuz tavsiyeler verecektir onları kullanın biraz toparlansın ve kesinlikle arı sütü bal polen propolis karışımı öneriyorum
Bu süreçleri hiç bilmiyorum canım aşılama ne zaman nasıl nerde yapılır tüp ne zaman düşünülür süreçle ilgili bilgim sıfır hiç başıma gelcek gibi düşünmemiştim.. aşılamayı es geçip direk tüp için başvurabiliyor muyum mesela.. fiyatları nasıl devlette özelde.. bilginiz var mı sizinKuzum hiç üzme kendini.. İleri hız düşük ve morfoloji düşük olunca aşılama da çok tutmuyor. Direk tüp bebek etkiliymiş. Orda da mikroçip uygulaması ile morfolojisi en düzgün sperm seçiliyormul. Ama tüp bebekte indirim almak istetsene bu aşamadan sonra 2 aşılama olması gerekiyor. Aşılama yapabilirsin. Özelde aşılma fiyatları çok pahallı zaten tüp bebek parasına denk geliyor. O yüzden devlette yapabilirsin. Bence artık sorunun ne olduğunu bildiğin için daha iyi olmasın. Neden olmadıgını biliyorsun zaten..
Sureciniz birebir benimle ayni bende bugun hastaneye gittim adetimin ikinci gunundeyim doktor detayli ultrasyon istedi kist gordu galiba daha bisi konusmadik tabi huzursuzlandim sizin kist kendiliginden mi gitti yoksa ilac kullandinizmi benimdr sebebsiz infertelite gercekten cok zor coookCanım bende ve eşimde hiç bir sorun olmamasına rağmen bir yıl gebelik oluşmadı doktor ilaç ile (klomen) yumurta geliştirip çatlatma iğnesi vurulacaksın deni klomen ile 3 yumurtam gelişti çatlatma iğnesine rağmen iki adet kist oluştu yaklaşık 3 ay kadar kisttin kaybolmasını bekledim. Bir daha ilaç ile tedaviye devam etmedik geçen ay aşılama oldum maalesef olumsuz sonuçlandı
Aryacım eşine bakıldı mı bilmiyorum ama bi örnek de siz verin bence biz öylesine verdik ve sonuçlar şok etti.. bazen sorun kendimizde gibi çok yükleniyoruz ama öyle olmayabiliyor..Elimden gelen herşeyi yapmak istiyorum ama çok endişeleniyor, çok korkuyorum. Eğer sürecim aşılama veya tüp bebeğe giderse kayınvalideme ve anneme söylemeyi düşünüyorum. Artık bu duygusal yükü tek başıma kaldıramıyorum.
Doğum kontrol ilacı yazmıştı doktor ama kullanmadım canım 3 ay içinde adet kanamalarım normale döndü en son 2 cm yakın kist vardı doktor engel değil demişti o şekilde oldu kendim şu an ovülasyon testi ile deniyorum devlet hastanesinde ikinci aşılamamı yaptırmak istiyorum ama randevu bulmak imkansız gibi yaSureciniz birebir benimle ayni bende bugun hastaneye gittim adetimin ikinci gunundeyim doktor detayli ultrasyon istedi kist gordu galiba daha bisi konusmadik tabi huzursuzlandim sizin kist kendiliginden mi gitti yoksa ilac kullandinizmi benimdr sebebsiz infertelite gercekten cok zor coook
Merhaba, aşılamayı eş geçip tüpe başlamak için amh sonucu 1 gibi yada altında olmasi, rahim filminde tüplerin kapalı olması yada eşinin sperm sayısının 5 milyonun altında olması lazım canım.bunlarin hiçbiri yoksa 2 kere iğneli aşılama olma şartı var tüpe gecebilmek için.tabi bunlar devletin şartları özelde tüp yaptırabilirsiniz ama onunda devlet desteği olmadan yaptırdığıniz merkeze göre degisiiklik gösterebilir 25 30 bin arası ücreti var.devletge tüp bebekde alacağınız ilaçlara ve yaptıracağınız hastaneye göre 3 bin ile 6 bin arası falan tutuyor diye biliyorum.O karışımı 1 aydır kullanıyoduk zaten canım.. lokosit için antibiyotik başlandı, bi de takviye proxeed plus ama bunlar sadece sayıyı artırır morfolojiyi etkilemez diye şeyler okudum moralim bozuldu..
Bu süreçleri hiç bilmiyorum canım aşılama ne zaman nasıl nerde yapılır tüp ne zaman düşünülür süreçle ilgili bilgim sıfır hiç başıma gelcek gibi düşünmemiştim.. aşılamayı es geçip direk tüp için başvurabiliyor muyum mesela.. fiyatları nasıl devlette özelde.. bilginiz var mı sizin
benim eşimde ilkine göre morfoloji artmıştı ama? bizimki de proxeed plus kullandı herkese göre değişiyor demek ki?O karışımı 1 aydır kullanıyoduk zaten canım.. lokosit için antibiyotik başlandı, bi de takviye proxeed plus ama bunlar sadece sayıyı artırır morfolojiyi etkilemez diye şeyler okudum moralim bozuldu..
Bu süreçleri hiç bilmiyorum canım aşılama ne zaman nasıl nerde yapılır tüp ne zaman düşünülür süreçle ilgili bilgim sıfır hiç başıma gelcek gibi düşünmemiştim.. aşılamayı es geçip direk tüp için başvurabiliyor muyum mesela.. fiyatları nasıl devlette özelde.. bilginiz var mı sizin
Ben ankara sehir hastanesinde asilama yaptircagim inanin bazen ozeli dusunmuyor degilim . Kararsizim bu konuda sizdende jltrasyon istemismiydi dogum kontrol ilacini neden kullanmadiniz acabaDoğum kontrol ilacı yazmıştı doktor ama kullanmadım canım 3 ay içinde adet kanamalarım normale döndü en son 2 cm yakın kist vardı doktor engel değil demişti o şekilde oldu kendim şu an ovülasyon testi ile deniyorum devlet hastanesinde ikinci aşılamamı yaptırmak istiyorum ama randevu bulmak imkansız gibi ya
Aşılamadan önce hsg çekmesi ve spermiogram yapıyorlar mı? Bunları yapmadan aşılamayı teklif ederse kabul etmeyeyim değil mi? Bir de ekstra ücret alıyorlar mı?
Of kızlar çok mutsuzum, sanırım depresyona giriyorum. Birden bir boşluğa düştüm, sanki amacım kalmadı gibi. İstanbulda ve Tekirdağda yaşarken çok güzel dostluklarım vardı, çok özlüyorum. Maraşta kimse ile yakınlık kuramadım, bir allahın kulunu tanımıyorum. Şöyle canım sıkkın gel kahve içelim ya da ay hadi dışarı çıkıp alışveriş yapalım diyebileceğim bir allahın kulu yok. Okuldan birkaç kişi var ama onlarla da kafa yapımız uymadı, vakit geçmiyor yani bir süre sonra.Çok mutsuzum
Benim özelde aşılamam ilaç ile 4500 tl gibi bir rakam tuttu aşılamamın tutma oranını düşününce yüksek bir miktar gerçekten. Doğum kontrol hapını kullanmamamın amacı kistti varken hamile kalan çok kişi var bende o yüzden kullanmadım kendiliğinden kayboldu zatenBen ankara sehir hastanesinde asilama yaptircagim inanin bazen ozeli dusunmuyor degilim . Kararsizim bu konuda sizdende jltrasyon istemismiydi dogum kontrol ilacini neden kullanmadiniz acaba
Benim özelde aşılamam ilaç ile 4500 tl gibi bir rakam tuttu aşılamamın tutma oranını düşününce yüksek bir miktar gerçekten. Doğum kontrol hapını kullanmamamın amacı kistti varken hamile kalan çok kişi var bende o yüzden kullanmadım kendiliğinden kayboldu zaten
Yaşım 27 canım, 10 aydır deniyoruz. Bu süreç beni korkutmaya başladı gerçektenAşılama için çok erken herşeyin iyiyse almanı önermem canım.
Hsg aşılama yapacaksa çekmesi %100 lazım eğer çekmeden yaparsa asla yatırma . Özelde cekinmenede gerek yok devlet hastanesinde çekin git doktora anlat durumu. Aşılama özelde olacaksan şuan çok pahallı olacaktır 1 kutu iğne 994 tl yani belki iki kutu lazım olacak, rahim filmi de parası da olacaktır.spermiyogram kesinlikle olmazsa olmaz doktor aşılama için yeterli mi ?onu bilmek isteyecektir
Bazı hastanelerde özellikle burada özelde film çekmeden aşılama yapanı da duydum doktoruma gelmişti kadın doktor ona duvara sprem yolladılar belki tüpün kapalıydı duvarı geçerse ne ala demişti. Bir doktor aşılama yapacağı şeyi bilecek sağ mı açık sol mu ? Nasıl rahîm bunun için şart film. Doktorunu iğne teklif etmesinin sebebi ney bu kafama takıldı sonuçta daha kaç ay oldu planlı gebelik duzenleyeli sen aklima yatmadi burası.igne ile yumurta gelistirmek istemesinin sebenini sor? Bunu demedeki amacım bunu hicbir doktor kolay sunmaz.senin yas kacti ?
Benim fikrim sen filmini cektir hormon testlerini, amh veya (folikül sayını), sperm testini yaptir eğer herşeyin normal ise hastaneye gidip yorma film sonrası zaten 3 ay dene diyorlar denersin olmadı gider iğne mı ilaç mı tedavini alırsın. Duruma göre