Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Of kızlar çok mutsuzum, sanırım depresyona giriyorum. Birden bir boşluğa düştüm, sanki amacım kalmadı gibi. İstanbulda ve Tekirdağda yaşarken çok güzel dostluklarım vardı, çok özlüyorum. Maraşta kimse ile yakınlık kuramadım, bir allahın kulunu tanımıyorum. Şöyle canım sıkkın gel kahve içelim ya da ay hadi dışarı çıkıp alışveriş yapalım diyebileceğim bir allahın kulu yok. Okuldan birkaç kişi var ama onlarla da kafa yapımız uymadı, vakit geçmiyor yani bir süre sonra. 😔 Çok mutsuzum
Çok normal o boşluğu hissetmen ben de öyle olmuştum ama geçiyor merak etme. Kafana göre birileri olsa onlarla sohbet etsen çok iyi gelirdi tabii. İş sonrası boş vaktin var mı yoga pilates vs gibi bir şeye ya da kursa gidebilirsin. Ben yogaya başlamıştım çok iyi geldi hem sosyalleşiyordum.

Bu arada Tekirdağ’da görev mi yaptınız? Ben de Tekirdağlıyım☺️☺️

Kuzum görüyorum mesajlarını napiyosun nasılsın pas ver 😁 ne zaman ikinci aşılama alacaksın birde devlette mı olacaksin alırsan?
😂😂 bende ne yaptığımı bilmiyorum ki kız 😂 ya aslında aşılama istiyorum ve devlette istiyorum bu konuda senden bilgi rica ediyorum devlette aşılama şartlarını bilmiyorum. Maalesef devlette randevu bulamıyorum ya gerçekten adet zamanına denk getirmek çok zor olucak gibi

Çok normal o boşluğu hissetmen ben de öyle olmuştum ama geçiyor merak etme. Kafana göre birileri olsa onlarla sohbet etsen çok iyi gelirdi tabii. İş sonrası boş vaktin var mı yoga pilates vs gibi bir şeye ya da kursa gidebilirsin. Ben yogaya başlamıştım çok iyi geldi hem sosyalleşiyordum.

Bu arada Tekirdağ’da görev mi yaptınız? Ben de Tekirdağlıyım☺️☺️
Hayır ben tekirdağda yaşıyordum, maraşa atanınca buraya geldim. ☺️

Maalesef öğlenciyim, ders bitince akşam oluyor o da direk eve gel yemek yap diye geçiyor.

merhaba

bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. otları nasıl kullandığınızı yazabilirmisiniz
Merhaba cnm Allah razı olsun sağol Rabbim tez zamanda sana ve isteyen bütün arkadaşlara hayırlısıyla hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cnm🤲 ben hayit tohumu sabah akşam birer bardak tohumdan bir kupaya koydum üstüne sıcak su ekledim 5 dk demlendikten sonra süzüp ictim cnm tahmini yumurtlama zamanına adetin 2. Günü başlanması gerekiyormus tabi ben sonradan okuduğum için adetten 2 gün sonra içmeye başladım yumurtlama günlerinde meryem ana otunu gece uyumadan önce cam sürahiye koydum üstüne 4 bardak su ekledim sabah akşam birer bardak ben ve eşim içtik çatlama olana kadar tabi meryem ana otunun üstüne ayet-el kürsi felak nas ihlas kevser sürelerini okudum küçük bir parça beze sarıp üstümde taşıdım adetten sonraki ilk cuma günü ezandan önce oturup bir kâğıda bismillahirrahmanirrahim yazıp üstümde taşıdım eşimle birlikte olurkende üstümde taşımam gerekiyordu çoğu zaman yastığın altında yada hemen yanıma indiriyordum cnm

Merhaba cnm Allah razı olsun sağol Rabbim tez zamanda sana ve isteyen bütün arkadaşlara hayırlısıyla hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cnm🤲 ben hayit tohumu sabah akşam birer bardak tohumdan bir kupaya koydum üstüne sıcak su ekledim 5 dk demlendikten sonra süzüp ictim cnm tahmini yumurtlama zamanına adetin 2. Günü başlanması gerekiyormus tabi ben sonradan okuduğum için adetten 2 gün sonra içmeye başladım yumurtlama günlerinde meryem ana otunu gece uyumadan önce cam sürahiye koydum üstüne 4 bardak su ekledim sabah akşam birer bardak ben ve eşim içtik çatlama olana kadar tabi meryem ana otunun üstüne ayet-el kürsi felak nas ihlas kevser sürelerini okudum küçük bir parça beze sarıp üstümde taşıdım adetten sonraki ilk cuma günü ezandan önce oturup bir kâğıda bismillahirrahmanirrahim yazıp üstümde taşıdım eşimle birlikte olurkende üstümde taşımam gerekiyordu çoğu zaman yastığın altında yada hemen yanıma indiriyordum cnm
Nasıl kullanmıştıniz
Burda yazdım cnm az önce paylaştım faydası olur insAllah🤲

Pardon gördüm tarifinizi

güzel dileklerin ve açıklaman için çok teşekkür ederim.

Yaşım 27 canım, 10 aydır deniyoruz. Bu süreç beni korkutmaya başladı gerçekten

Ayyy sen varya şu süreçten korkmayı filan bırak o dediğim testlerine baktır herşey iyiyse ohh al ari sütü bal polen eşine kendine deneyin o da yumurtalara ve spermlere iyi geliyor. Kendine haksızlık etme bu işin psikolojisini at üstünden ben inanıyorum senin bebeğin olacaktır.bir kere rahmin hazırlığı 1 yıl kimbilir yakındır belki de. Bu oluyor olmuyor üzüntüye sokan ruh halini aş ve ben anne olacağım diyerek devam et.aylara yıllara takilma evlatlarımızi onlar getirmeyecek 🤣 onlar birer rakam 10 ay olmamış gibi motive et devam et.napalim bizler ilk geceden hamiş kalacak kadar şanslı değilmişiz yapacak birşey yok.

Canım benim adet günlerimde hiç ağrım olmaz bi kaç ay kist ile uğraştım ama ağrım hiç olmadı. Doktor muayenesinde kistim olduğunu öğrenmiştim. Klomen sonrası normal kırmızı adet kanaması olmayınca doktora gittim kist oluşmuş dedi ilaç vermedi bir sonraki adetin kırmızı olduğunda gel demişti ama sonraki adetimde yine çamur gibi olunca ilaç vermişti ilaç sonrası düzeldi.
Aynı sanki beni tarif etmişsiniz

Sorun yok cnm insAllah faydasi olur tabi hersey Rabbimin elinde ol derse olur Rabbim en kısa vakitte sana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insAllah 🤲😊
Aminn canım sizinki kaç aylık oldu kaç sene sonra oldu bir sorununuz varmiydi çok soru sordum ama merak ettim

😂😂 bende ne yaptığımı bilmiyorum ki kız 😂 ya aslında aşılama istiyorum ve devlette istiyorum bu konuda senden bilgi rica ediyorum devlette aşılama şartlarını bilmiyorum. Maalesef devlette randevu bulamıyorum ya gerçekten adet zamanına denk getirmek çok zor olucak gibi

Öğrenirsin biraz daha o yana bu yana at kendini 😁 devlette aşılama raporlu olması için 3 yıl evlilik şartı var. Ama yine aşılamayı devlette almak isterim dersen sadece ilaçlara para verirsin. Denk getirmeyi bekleme bir doktor bul direk git ona durmunu anlat ama doktor aşılama yapan doktor olsun o hastanede randuyu al git adete denk getirmen zor olur.ama adetsiz de gitsen doktor kağıt verip eline aşılama için adetli gel diyecektir. Hem fikir alırsın aşılama raporsuz alsan 2.200 tutar çok çok. Ben mesela raporlu 780 bitti aşılamam. Yanı 4.500 tutmayamacagi kesin 😊

Benim özelde aşılamam ilaç ile 4500 tl gibi bir rakam tuttu aşılamamın tutma oranını düşününce yüksek bir miktar gerçekten. Doğum kontrol hapını kullanmamamın amacı kistti varken hamile kalan çok kişi var bende o yüzden kullanmadım kendiliğinden kayboldu zaten
Tesekkur ederim bende kullanmicam bakalim kendiliginden gider insallah peki o kist varken asilama yapilmiyormu bilginiz var mi

Öğrenirsin biraz daha o yana bu yana at kendini 😁 devlette aşılama raporlu olması için 3 yıl evlilik şartı var. Ama yine aşılamayı devlette almak isterim dersen sadece ilaçlara para verirsin. Denk getirmeyi bekleme bir doktor bul direk git ona durmunu anlat ama doktor aşılama yapan doktor olsun o hastanede randuyu al git adete denk getirmen zor olur.ama adetsiz de gitsen doktor kağıt verip eline aşılama için adetli gel diyecektir. Hem fikir alırsın aşılama raporsuz alsan 2.200 tutar çok çok. Ben mesela raporlu 780 bitti aşılamam. Yanı 4.500 tutmayamacagi kesin 😊
Ben sadece doktoruma aşılama için 2000 tl vermiştim benim için daha hesaplı olacağı kesin 1 kasıma randevu buldum infertilite bölümünden randevuyu aldım direk. Ben bu ay ovülasyon ile takip ettim 12 ekimde pik gördüm ama adet olmadım hala bekliyorum inşallah gecikirde 1 Kasım’a yetişirim

Tesekkur ederim bende kullanmicam bakalim kendiliginden gider insallah peki o kist varken asilama yapilmiyormu bilginiz var mi
Ben aşılama için kontrole gittiğimde doktor
Çok küçük bir kist var engel değil dedi ama boyutunu söylememişti canım aşılamam yapıldı olumsuz olunca tekrar doktor kontrolüne gitmedim. Ama benim doktorum kistin kaybolması için en az iki adet kanaması geçmesi gerekir demişti

Teşekkür ederim soğan suyunu deneyeceğim daha önce de yapmıştım
İnternetten okuduklarima göre bu kistle ile hamile kalan çok insan var benim hala umudum var
Ben bi de çoban çökerten çayı deniyorum ama bakalım faydası da bunlarmış
  • Çoban çökerten otunun kadın ve erkek üreme hormonlarını dengeleme görevi vardır.
  • Erkeklerde sperm, kadınlarda yumurta kalitesini artıran bu bitki çocuk sahibi olmak isteyen çiftlere bitkisel destek olur.
  • Daha kolay hamile kalmak isteyen kadınların bu bitkiyi tüketmesi önerilir.
  • Cinsel performansı da yükselten çoban çökerten bitkisi, afrodizyak özelliğine sahiptir.

X