- 12 Mayıs 2018
- 382
- 214
- 35
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #5.721
merhabaBen ikisinide kullandigim ay hamile kaldım cnm agustosta
Yeni kadin dogum doktorum da böyle söyledi, abarttigimi dusundu nedense.. bilmiyorum bana mi ağır geliyor 11 haftalık bebeginj gözünün önüne düşmesi.. ilk günler evet xok kotuydum kimseyle konuşmuyorum falan ama suan arada üzülüp gözyaşı dokuyorum sonra hayatıma devam ediyorum gülüyorum geziyorum ve nasil yaşanıyorsa yaşıyorum..Canım psikolojik olarak bi destek mi alsan. Acın taze atlatmak kolay değil ama fazla takılıp kalmış gibisin bu şekilde ikinci çocuğa hamile kalma aşamasında zorluk yaşarsın..Kadın hormonları en ufak sıkıntı stresten etkilenen bi bünye hayatinı daha fazla zorlastırmamalisın. Yardım aldıktan sonra ikinciyi denemelisin hem acinida biraz unutmuş olursun. Başın saolsun tekrardan..
Insallah rabbim kısa zamanda nasip etsin.Yeni kadin dogum doktorum da böyle söyledi, abarttigimi dusundu nedense.. bilmiyorum bana mi ağır geliyor 11 haftalık bebeginj gözünün önüne düşmesi.. ilk günler evet xok kotuydum kimseyle konuşmuyorum falan ama suan arada üzülüp gözyaşı dokuyorum sonra hayatıma devam ediyorum gülüyorum geziyorum ve nasil yaşanıyorsa yaşıyorum..
Yani ne söylenirse söylensin bu acı benim acım ve bana ağır kalbim de bir yer de kalacak bu yüzden yardim almayı düşünmüyorum.. çocuklarımla zaman geçirerek eşimle atlatmaya çalışıyorum. Yine de mesajınız için cok tesekkur ederim
Tesekkur ederim.. isteyen herkese nasip etsin dilerimInsallah rabbim kısa zamanda nasip etsin.
Geçmiş olsun canım, 3 ay korunmak mı gerekiyor? Bu süreçte yine de takviyelerinizi eksik etmeyinİyi diyeyim canım, bugün kürtaj oldum. Operasyon değil ama psikolojik olarak çok zordu. Rabbim sağol evlatlar versin, kimseye yaşatmasın. 3 ay sahalarda yokum.
Canım benim, çok geçmiş olsun üzülme lütfen.Bir de buraya Bir ihtimal hamile olabilirim diye yazdım.. umutsuzluk vermek değil amacım tam aksine çok umutluyum artikrahat rahat içimdekileri paylaşıyorum lütfen rahatsızlık duyan varsa yazsin
Yok canım dün bende yazdım saolsunlar hepsi dinledi derdime ortak oldu tek olmadigimi farkettim ,rahatliyor insan iyi geliyorsa yaz tabikideBir de buraya Bir ihtimal hamile olabilirim diye yazdım.. umutsuzluk vermek değil amacım tam aksine çok umutluyum artikrahat rahat içimdekileri paylaşıyorum lütfen rahatsızlık duyan varsa yazsin
Merhaba aryacim. Ben 31 eşim 35 yaşında. Temmuz ,2020 de evlendik. Mart 2021 de doktora gittim. Direkt eşimden test istedi sendede sknti yok dedi. Haziran da gel hsg çekelim dedi. Ben korktuğum için 1 ay erteledim ve temmuzda cektirdm. Ve sol tüpüm kapaliymis. Ağustos eylulde klomen kullandım ama maalesef olmadı.Özele gidiyorum canım, hatta ben doktoruma da söyledim hsg falan bakalım, eşimde kontrollerini yaptırsın. Hayır şuan henüz erken, 3 ay yumurtlama takibi sonrasında bunlara bakıcaz dedi. Doktor bana 15.gün test yap demişti, pozitife dönme ihtimali olmaz değil mi?
Merhaba acaba sureci anlatirmisjniz bu kist neden olustu nasil bir tedavi uygulandi suan durumunuz nasil ne kadar sure klomen kullanmistiniz suan durumunuz nasil tersekkurlerCanım benim adet günlerimde hiç ağrım olmaz bi kaç ay kist ile uğraştım ama ağrım hiç olmadı. Doktor muayenesinde kistim olduğunu öğrenmiştim. Klomen sonrası normal kırmızı adet kanaması olmayınca doktora gittim kist oluşmuş dedi ilaç vermedi bir sonraki adetin kırmızı olduğunda gel demişti ama sonraki adetimde yine çamur gibi olunca ilaç vermişti ilaç sonrası düzeldi.
Canım bende ve eşimde hiç bir sorun olmamasına rağmen bir yıl gebelik oluşmadı doktor ilaç ile (klomen) yumurta geliştirip çatlatma iğnesi vurulacaksın deni klomen ile 3 yumurtam gelişti çatlatma iğnesine rağmen iki adet kist oluştu yaklaşık 3 ay kadar kisttin kaybolmasını bekledim. Bir daha ilaç ile tedaviye devam etmedik geçen ay aşılama oldum maalesef olumsuz sonuçlandıMerhaba acaba sureci anlatirmisjniz bu kist neden olustu nasil bir tedavi uygulandi suan durumunuz nasil ne kadar sure klomen kullanmistiniz suan durumunuz nasil tersekkurler
Yusra-61 canım bana doktorum 2 ay femarayla yumurta geliştirip eğer olmazsa 3.ay iğneyle yumurta büyütme yapıcaz demişti. Bu aşılama mı oluyor? Biraz burada araştırayım dedim, buna benzer şeyler yazmışlar.
Aşılamadan önce hsg çekmesi ve spermiogram yapıyorlar mı? Bunları yapmadan aşılamayı teklif ederse kabul etmeyeyim değil mi? Bir de ekstra ücret alıyorlar mı?Evet iğneyle büyütme aşılama oluyor canım. Igneyle büyürse aşılama yapacaktır diye düşünüyorm.
Var gibi görünüyor canımMerhaba kızlar, 1 Kasım’da regl olmam gerekiyor. Birkaç gündür karın ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum. Bir de göğüslerim açıyor. Klasik Pms aslında. 18.de pil görmüştüm. Bugün ilk defa erken gebelik testi yaptım. Markası Freely. Bir de elimde predictor var, onu yarına sakladımilk 3-4. dakikadan itibaren belli belirsiz bir gölge var testte. Erken mi yaptım acaba? Bu görüntü normal mi? Ya da o gölgeyi sadece ben görüyorum siyah beyaz yaptım bir de görünsün diye ama