Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yeni kadin dogum doktorum da böyle söyledi, abarttigimi dusundu nedense.. bilmiyorum bana mi ağır geliyor 11 haftalık bebeginj gözünün önüne düşmesi.. ilk günler evet xok kotuydum kimseyle konuşmuyorum falan ama suan arada üzülüp gözyaşı dokuyorum sonra hayatıma devam ediyorum gülüyorum geziyorum ve nasil yaşanıyorsa yaşıyorum..
Yani ne söylenirse söylensin bu acı benim acım ve bana ağır kalbim de bir yer de kalacak bu yüzden yardim almayı düşünmüyorum.. çocuklarımla zaman geçirerek eşimle atlatmaya çalışıyorum. Yine de mesajınız için cok tesekkur ederim

Bel ve kasık ağrılarım basladi muhtemelen hastalanıcam zaten.. hastalnirsam 1 ay korunmayı düşünüyorum.. sonra si belirsiz

Insallah rabbim kısa zamanda nasip etsin.

Bir de buraya Bir ihtimal hamile olabilirim diye yazdım.. umutsuzluk vermek değil amacım tam aksine çok umutluyum artik rahat rahat içimdekileri paylaşıyorum lütfen rahatsızlık duyan varsa yazsin

Selizay çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum canım Allahım tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin ama aklında olsun kendini en iyi sen toparlarsın benim hep içimde yara gibi atamıyorum ama kendimide toplamam lazım diye düşündüm çok şükür iyiyim senden iyi olacaksın kendine çok çok iyi bak

Bat 2.nci günü yine adet olmadım. Bakalım ögleden sonra kan tahlilim belli olacak, adet gecikmesi mi bebiş mi

İyi diyeyim canım, bugün kürtaj oldum. Operasyon değil ama psikolojik olarak çok zordu. Rabbim sağol evlatlar versin, kimseye yaşatmasın. 3 ay sahalarda yokum.
Geçmiş olsun canım, 3 ay korunmak mı gerekiyor? Bu süreçte yine de takviyelerinizi eksik etmeyin

Bir de buraya Bir ihtimal hamile olabilirim diye yazdım.. umutsuzluk vermek değil amacım tam aksine çok umutluyum artik rahat rahat içimdekileri paylaşıyorum lütfen rahatsızlık duyan varsa yazsin
Canım benim, çok geçmiş olsun üzülme lütfen.
Kimimiz heyecanla evlat haberi bekliyoruz, kimimiz kaybedip acımızı paylaşıyoruz, Kimimiz kucağına alıp mutlu haberi veriyor. Bebiş konusunda mutlu veya hüzünlü bize hissettiren ne varsa paylaşıyoruz. Sen de paylaş elbette ki.
Burası iyi ki var

Yusra-61 canım bana doktorum 2 ay femarayla yumurta geliştirip eğer olmazsa 3.ay iğneyle yumurta büyütme yapıcaz demişti. Bu aşılama mı oluyor? Biraz burada araştırayım dedim, buna benzer şeyler yazmışlar.

Yok canım dün bende yazdım saolsunlar hepsi dinledi derdime ortak oldu tek olmadigimi farkettim ,rahatliyor insan iyi geliyorsa yaz tabikide

Merhaba aryacim. Ben 31 eşim 35 yaşında. Temmuz ,2020 de evlendik. Mart 2021 de doktora gittim. Direkt eşimden test istedi sendede sknti yok dedi. Haziran da gel hsg çekelim dedi. Ben korktuğum için 1 ay erteledim ve temmuzda cektirdm. Ve sol tüpüm kapaliymis. Ağustos eylulde klomen kullandım ama maalesef olmadı.
Biz 30 yaşın üzerinde olduğumuz için doktor hatta iyiki erken gelmissiniz dedi. Yani demek istediğim doktor direkt sperm testi istedi ve bizim kafamız netleşti

Merhaba acaba sureci anlatirmisjniz bu kist neden olustu nasil bir tedavi uygulandi suan durumunuz nasil ne kadar sure klomen kullanmistiniz suan durumunuz nasil tersekkurler

Kızlar merhaba geçen buraya sperm sonucunu atmıştım eşimin.ileri hareket düşüktü lokosit vardı. Morfolojiye sonradan bakılıp sonuca eklenmiş o kadar moralim bozuk ki morfoloji de yok gibi bişey.. 1 geldi.. böyle bişey beklemediğim için şok olduk napcağımızı şaşırdık bundan sonra ne yapmak gerekir olmayacağını kabullenmek mi

Merhaba acaba sureci anlatirmisjniz bu kist neden olustu nasil bir tedavi uygulandi suan durumunuz nasil ne kadar sure klomen kullanmistiniz suan durumunuz nasil tersekkurler
Canım bende ve eşimde hiç bir sorun olmamasına rağmen bir yıl gebelik oluşmadı doktor ilaç ile (klomen) yumurta geliştirip çatlatma iğnesi vurulacaksın deni klomen ile 3 yumurtam gelişti çatlatma iğnesine rağmen iki adet kist oluştu yaklaşık 3 ay kadar kisttin kaybolmasını bekledim. Bir daha ilaç ile tedaviye devam etmedik geçen ay aşılama oldum maalesef olumsuz sonuçlandı

Evet iğneyle büyütme aşılama oluyor canım. Igneyle büyürse aşılama yapacaktır diye düşünüyorm.

Evet iğneyle büyütme aşılama oluyor canım. Igneyle büyürse aşılama yapacaktır diye düşünüyorm.
Aşılamadan önce hsg çekmesi ve spermiogram yapıyorlar mı? Bunları yapmadan aşılamayı teklif ederse kabul etmeyeyim değil mi? Bir de ekstra ücret alıyorlar mı?

Merhaba kızlar, 1 Kasım’da regl olmam gerekiyor. Birkaç gündür karın ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum. Bir de göğüslerim açıyor. Klasik Pms aslında. 18.de pil görmüştüm. Bugün ilk defa erken gebelik testi yaptım. Markası Freely. Bir de elimde predictor var, onu yarına sakladım ilk 3-4. dakikadan itibaren belli belirsiz bir gölge var testte. Erken mi yaptım acaba? Bu görüntü normal mi? Ya da o gölgeyi sadece ben görüyorum siyah beyaz yaptım bir de görünsün diye ama

Eklentiler

• D181548D-5ED0-4378-AED5-A70BCA438A4A.jpeg
    125,9 KB · Görüntüleme: 98
Var gibi görünüyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…