Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben10 haftalık düşükte 36.37 günde tekrar adet oldum. Doktor korunmanızı önermedi mi ?

Morfoloji ne durumda eşinizin?
Aklıma sperm DNA hasarı geliyor başka da bilemiyorum.
Progesteron ölçtürdünüz mü bu süreçte? D vitamini çinko düzeydiniz nasıl?
Amh ne durumda?
Yazdıklarını okumak ben gibi birsürü kişiye ışık tutuyor eminimbenimde sürekli kistlerim var bu ay kanama yapmış e2 sürekli yüksek çıkıyor mayısta 973tü şuan adetten 2 gün önce 244tü ikinci günü 150 oldu.Sence e2 değerinin yüksek olması gebeliğe engel midir?

Selam
Ben de burdan çok şey öğreniyorum
Bu konuda uzman olan biri var Osman Develioğlu, instagramda onun sayfasına bakar mısın? O engel olduğunu yazmış bugün.

Selam
Ben de burdan çok şey öğreniyorum
Bu konuda uzman olan biri var Osman Develioğlu, instagramda onun sayfasına bakar mısın? O engel olduğunu yazmış bugün.
Hemen bakayım bende teşekkür ederim.Bu ay özel bir muayehaneye başladım ama başlangıcım hüsrandı. Yumurta tembelliği, kanamalı kist, aylardır düşmeyen e2 değeri, birsürü tahlil, tümör taraması...
Bakalım sonuçlar nasıl çıkacak, nasıl ilerleyeceğiz.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Selizay epeydir sürecini takip ediyordum tatlım geçmiş olsun umarım bundan sonrası daha güzel olur
İnşallah canım, umarım bundan sonrası sağlıklı olur. Hastanede bir kız vardı, o ikizlerini düşürmüş 2 gün arayla, sonra kürtaja almışlar. Tüp bebekmiş bir de Ona da çok üzüldüm. Bambaşka hikayeler, Allahım sabır versin herkese, kimseye de yaşatmsın

İyi diyeyim canım, bugün kürtaj oldum. Operasyon değil ama psikolojik olarak çok zordu. Rabbim sağol evlatlar versin, kimseye yaşatmasın. 3 ay sahalarda yokum.
Rabbim tez zamanda kucağını doldursun canım üzülme. 3 ay dinlen , çocuk düşünmemeye çalış sonra bomba gibi dön buralara

Teşekkür ederim soğan suyunu deneyeceğim daha önce de yapmıştım
İnternetten okuduklarima göre bu kistle ile hamile kalan çok insan var benim hala umudum var

İyi diyeyim canım, bugün kürtaj oldum. Operasyon değil ama psikolojik olarak çok zordu. Rabbim sağol evlatlar versin, kimseye yaşatmasın. 3 ay sahalarda yokum.
Meleğin şefaatçin olsun Rabbım sağlıklı bebisler nasip etsin inşallah bu üç aylık süreç çok iyi gelir sana

O doktor şöyle diyor bu değerin yüksek çıkmasına etki eden şeyler araştırılmalı.

Kistlerinizi ihmal etmeyin Gönlünüze göre olsun inşallah

Ben10 haftalık düşükte 36.37 günde tekrar adet oldum. Doktor korunmanızı önermedi mi ?
Kendi doktorumu değiştirdim cunku onlem almayarak ve hafife alarak sucu olduğunu düşünüyorum..
Dusuk sonrasi kanamam bitince baska bir doktora gittim bir sorun olmadığını 40 gun sonra korunmayı birakabilecegimizi soyledi öncesinde de korunmalı olabilir dedi..
Yukarda bir yerde yazdım zaten korunuyorduk ben ruya dan cok etkilenip xok kotu olunca bir anda karar verdik .. tutar veya tutmaz bilmiyorum ama icim rahat

Gunaydinlar
Bugun 31 günüm benim de
Gecen ay bugun gibi bebeğimi kaybettim..
Allahim herkesin gönlüne göre versin.. ultrason videosunu izlemek denk geldi dun acim basa sardi sanki... zormuş Allah kimseye yasatmasin

Merhaba folikül kistleride çatlarmı bi bilginiz varmı?

Merhaba arkadaşlar bende kadınlar kulübunu uzun zamandır takıp ediyorum ama bu topige yeni yazıyorum. 1 yıldır çocuk istiyorum ama sebepsiz olmuyor bu ay İNFOLİC combo içmeye başladım.. bunu kullanıp hamile kalan var mı aranızda?

Gunaydinlar
Bugun 31 günüm benim de
Gecen ay bugun gibi bebeğimi kaybettim..
Allahim herkesin gönlüne göre versin.. ultrason videosunu izlemek denk geldi dun acim basa sardi sanki... zormuş Allah kimseye yasatmasin
Canım psikolojik olarak bi destek mi alsan. Acın taze atlatmak kolay değil ama fazla takılıp kalmış gibisin bu şekilde ikinci çocuğa hamile kalma aşamasında zorluk yaşarsın..Kadın hormonları en ufak sıkıntı stresten etkilenen bi bünye hayatinı daha fazla zorlastırmamalisın. Yardım aldıktan sonra ikinciyi denemelisin hem acinida biraz unutmuş olursun. Başın saolsun tekrardan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…