- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 30
- Konu Sahibi golgelericinde
- #5.661
sen bu ay kesin hamilesin zaten (inşallah) giderken ayağını da sürüyerek git bari :)Evet klişe bir cümlede olsa öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen bu ay kesin hamilesin zaten (inşallah) giderken ayağını da sürüyerek git bari :)Evet klişe bir cümlede olsa öyle
sen bu ay kesin hamilesin zaten (inşallah) giderken ayağını da sürüyerek git bari :)
Canım sonuçlar dün gelmiş miYaani bunu dedin bende amiiin diyorum doktor da hamilesin dese kahkaha atarım uleynn bizim yapamadigimizi doktor yaptı diyerek dediğini yaparım belki işe yarar
onayı alınca sürürsün artık ayaklarını :)Yaani bunu dedin bende amiiin diyorum doktor da hamilesin dese kahkaha atarım uleynn bizim yapamadigimizi doktor yaptı diyerek dediğini yaparım belki işe yarar
onayı alınca sürürsün artık ayaklarını :)
Canım sonuçlar dün gelmiş mi
Bizim yapmadığımızı doktor yapabilir tabi ki
Yapabilir ama kahkaha atmama şaşırmama engel olamaz
Bugün aradım hastaneyi dün aradım çıkmadı dedi ki doktor ön rapor gelmiştir 1 ay olduysa bende oldu dedim ama yazılı rapor gelmesi 1.5 ay buluyor dedi. Hangisine ıstersen ona gel dedi bende yazılı raporu da alırım diye test günümde gideceğim o zaman 1.5 ay olmuş oluyor onu da o zaman alacağım. Eşimde yok yanımda biryandan tek gitmek istemedim eşimin sonucunu bana vermiyor doktor hasta hakkına giren durummuş bu testler. O da olmalıymış bende onunla gideceğim test günü.
Haftasonunu bekleyemeyiz ama ya test istyrzBuda biraz bekleyince
Daha erkende yapabiliriim belli olmaz benim sağım solumHaftasonunu bekleyemeyiz ama ya test istyrz
Ayy inanmıyorumm ben bizim psikopat L Larissa 6 değerle nasıl ögrendin diyordum daha fenası cıktı 2 değerle öğrenmiş
Çok şükür benmde değerim 2 çıktı 2 gün sonra 7.94 olmuştu larrisanin durumu nasıl korkuyorum ilerlemez diye kaç haftalık oldu
Büyüdü onunki pipisini bile gördük teyzesisenınkınıde görürüz insallaahÇok şükür benmde değerim 2 çıktı 2 gün sonra 7.94 olmuştu larrisanin durumu nasıl korkuyorum ilerlemez diye kaç haftalık oldu
Ahhhh amin inşallah içime su serpildiBüyüdü onunki pipisini bile gördük teyzesisenınkınıde görürüz insallaah
Çok merak ettim takip edeyim seni inşallah bebiş vardırDaha erkende yapabiliriim belli olmaz benim sağım solum
Bende cok merak icerisindeyim insallah kuzumÇok merak ettim takip edeyim seni inşallah bebiş vardır