- Konu Sahibi golgelericinde
- #5.701
İyi misin kuzum?Böyle bir şey yaşamadım canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi misin kuzum?Böyle bir şey yaşamadım canım
Ben10 haftalık düşükte 36.37 günde tekrar adet oldum. Doktor korunmanızı önermedi mi ?Gunaydinlar kizlar
Ben tam bir ay önce dusuk yaptim, 11 haftalikti.. kanamam uzun surdu 3. Hafta da temiz gibiydim bu hafta iliski oldu ve korunmadik.. kahverengi lekelenmeler var.. ilk regl tahmini kaxinci gun geliyor bilginiz var mi?
6 gun önce korunmasız iliski oldu ruyamda oğluma kavuşuyordum iliski sabahi ona sarılıp senden hiç vazgecmedim ve geldin diyordum sarılıp koklastik gerçek gibiydi uyandigimda ezan okunuyordu saat 6 idi sabah.. ve uyuyamadim bu yüzden iliski korunmasız denedik.. okadar etkilendim ki bu ruya dan acaba mi diyorum gelecek mi
Yazdıklarını okumak ben gibi birsürü kişiye ışık tutuyor eminimbenimde sürekli kistlerim var bu ay kanama yapmış e2 sürekli yüksek çıkıyor mayısta 973tü şuan adetten 2 gün önce 244tü ikinci günü 150 oldu.Sence e2 değerinin yüksek olması gebeliğe engel midir?Morfoloji ne durumda eşinizin?
Aklıma sperm DNA hasarı geliyor başka da bilemiyorum.
Progesteron ölçtürdünüz mü bu süreçte? D vitamini çinko düzeydiniz nasıl?
Amh ne durumda?
SelamYazdıklarını okumak ben gibi birsürü kişiye ışık tutuyor eminimbenimde sürekli kistlerim var bu ay kanama yapmış e2 sürekli yüksek çıkıyor mayısta 973tü şuan adetten 2 gün önce 244tü ikinci günü 150 oldu.Sence e2 değerinin yüksek olması gebeliğe engel midir?
Hemen bakayım bende teşekkür ederim.Bu ay özel bir muayehaneye başladım ama başlangıcım hüsrandı. Yumurta tembelliği, kanamalı kist, aylardır düşmeyen e2 değeri, birsürü tahlil, tümör taraması...Selam
Ben de burdan çok şey öğreniyorum
Bu konuda uzman olan biri var Osman Develioğlu, instagramda onun sayfasına bakar mısın? O engel olduğunu yazmış bugün.
İnşallah canım, umarım bundan sonrası sağlıklı olur. Hastanede bir kız vardı, o ikizlerini düşürmüş 2 gün arayla, sonra kürtaja almışlar. Tüp bebekmiş bir de Ona da çok üzüldüm. Bambaşka hikayeler, Allahım sabır versin herkese, kimseye de yaşatmsınSelizay epeydir sürecini takip ediyordum tatlım geçmiş olsun umarım bundan sonrası daha güzel olur
Pik gününden kaç gün sonra öğrenmiştinBeterin beteri var @Kadindiyorki arkadaşımız da 5 le öğrenmişti
Rabbim tez zamanda kucağını doldursun canım üzülme. 3 ay dinlen , çocuk düşünmemeye çalış sonra bomba gibi dön buralaraİyi diyeyim canım, bugün kürtaj oldum. Operasyon değil ama psikolojik olarak çok zordu. Rabbim sağol evlatlar versin, kimseye yaşatmasın. 3 ay sahalarda yokum.
Teşekkür ederim soğan suyunu deneyeceğim daha önce de yapmıştımBencede son gidişin olmalı acilen doktor değiştir bak bana bi doktor polikistik översin dediler senin çocuğun olmaz dedi 2 tane ayrı ayrı özel doktora gittim öyle bi şey yok dedi ve şuan yumurtamın biri çatladı dengesiz doktor çıkıyo gerçekten sen niye kendine bunu yapıyorsun ne kistleri olup hamile kalan gördüm ben bak ben hastanede temizlik görevlisiyim kadın kistten ameliyat oluyo ve çocuk doğurdu bu kadın bi. De soğan kürünü de dene benim çok küçük bi kistim vardı önceden ara da bi bunu içtim kendiliğinden kayboldu ayrıyeten de benim bi hocamın kistten çocuğu olmuyodu bu kürü içti faydasını gördü belki sende de işe yarar denemek istersen
Meleğin şefaatçin olsun Rabbım sağlıklı bebisler nasip etsin inşallah bu üç aylık süreç çok iyi gelir sanaİyi diyeyim canım, bugün kürtaj oldum. Operasyon değil ama psikolojik olarak çok zordu. Rabbim sağol evlatlar versin, kimseye yaşatmasın. 3 ay sahalarda yokum.
Bencede kaybetme umut her zaman vardır dene bakalımTeşekkür ederim soğan suyunu deneyeceğim daha önce de yapmıştım
İnternetten okuduklarima göre bu kistle ile hamile kalan çok insan var benim hala umudum var
O doktor şöyle diyor bu değerin yüksek çıkmasına etki eden şeyler araştırılmalı.Hemen bakayım bende teşekkür ederim.Bu ay özel bir muayehaneye başladım ama başlangıcım hüsrandı. Yumurta tembelliği, kanamalı kist, aylardır düşmeyen e2 değeri, birsürü tahlil, tümör taraması...
Bakalım sonuçlar nasıl çıkacak, nasıl ilerleyeceğiz.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Kendi doktorumu değiştirdim cunku onlem almayarak ve hafife alarak sucu olduğunu düşünüyorum..Ben10 haftalık düşükte 36.37 günde tekrar adet oldum. Doktor korunmanızı önermedi mi ?
Ben ikisinide kullandigim ay hamile kaldım cnm agustostaHayıt tohumu başladım . Meryem Ana otu da varmış onda kararsızım ama içen varmı
Merhaba folikül kistleride çatlarmı bi bilginiz varmı?Çatlamayan yumurtam kistleşmiş canım folikül kisti deniliyor sanırım tam da emin değilim. Selizay ın mesajından sonra eşimle tekrar konuştum onu örnek verdim oda bana bıraktı sağolsun rahatlattı da beni biraz stres sıkıntı yapma acelemiz yok falan diye bakalım bu ay da kullanmayacağım sanırım doğum kontrol ilacını. Yarın doktorumu arayıp 2.5 cm kistle hamile kalma olasılığım var mı diye. Selizaycım senin kisinin boyutu kaç cm di bu arada
Canım psikolojik olarak bi destek mi alsan. Acın taze atlatmak kolay değil ama fazla takılıp kalmış gibisin bu şekilde ikinci çocuğa hamile kalma aşamasında zorluk yaşarsın..Kadın hormonları en ufak sıkıntı stresten etkilenen bi bünye hayatinı daha fazla zorlastırmamalisın. Yardım aldıktan sonra ikinciyi denemelisin hem acinida biraz unutmuş olursun. Başın saolsun tekrardan..Gunaydinlar
Bugun 31 günüm benim de
Gecen ay bugun gibi bebeğimi kaybettim..
Allahim herkesin gönlüne göre versin.. ultrason videosunu izlemek denk geldi dun acim basa sardi sanki... zormuş Allah kimseye yasatmasin
Canım hoşgeldin:)Merhaba arkadaşlar bende kadınlar kulübunu uzun zamandır takıp ediyorum ama bu topige yeni yazıyorum. 1 yıldır çocuk istiyorum ama sebepsiz olmuyor bu ay İNFOLİC combo içmeye başladım.. bunu kullanıp hamile kalan var mı aranızda?