- Konu Sahibi golgelericinde
- #5.681
Beterin beteri var Kadindiyorki arkadaşımız da 5 le öğrenmişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beterin beteri var Kadindiyorki arkadaşımız da 5 le öğrenmişti
Amin Allah Razi olsun insallahHamişliğiniz daim olsun sağlıkla sıhhatle yavrunuzun her bir heyecanını yaşamak nasip olsun inşallah Çok teşekkür ederim dualarınızda yer verdiginiz için Allah razı olsun
Değeriniz nasıl ilerliyor çok korkuyorum ilk baktirdigimda 2 di 2 gün sonra 7.94 olmuş yarın tekrar kan vericem bir sorun yok demi inşallahBeterin beteri var Kadindiyorki arkadaşımız da 5 le öğrenmişti
Zaten küçükle başladığı için şuan normal bence. 6,79 du sonra 70-244-2417 diye devam etti bir daha da baktırmadım 2417 de keseyi görmüştük çünkü hayırlı olsun içinizi ferah tutun inşallah güzel artacaktır değerinizDeğeriniz nasıl ilerliyor çok korkuyorum ilk baktirdigimda 2 di 2 gün sonra 7.94 olmuş yarın tekrar kan vericem bir sorun yok demi inşallah
Bunlar kaçar gün arayla verilen kanlar acabaZaten küçükle başladığı için şuan normal bence. 6,79 du sonra 70-244-2417 diye devam etti bir daha da baktırmadım 2417 de keseyi görmüştük çünkü hayırlı olsun içinizi ferah tutun inşallah güzel artacaktır değeriniz
Benim en son yaptirdiğim testte 1.20 uzerini pozitif saymışlardı. Hayırli olsun rabbim sağlikla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar bı kaç gün önce değerim 2 çıktı hamile olabilirmiyim diye sormuştum çok şükür ben 1 sene sonunda hamileyim burda @- Janna - @Yusra30 gibi bircogunuzla bekleyenlerden im rabbim hepinize nasip etsin inşallah
1 gün verip 1 gün vermiyordum gün aşırı yaniBunlar kaçar gün arayla verilen kanlar acaba
5.11 bata beş gün vardı sabırsızlık ve acelecilik birleşince= ben .. ben üç kere baktırdım. 5.11 73 ve 374 sonra keseyi görmeye gittm 4+6 daBeterin beteri var Kadindiyorki arkadaşımız da 5 le öğrenmişti
Çok iyi yükselmiş maşallah umarım benmde yükselir1 gün verip 1 gün vermiyordum gün aşırı yani
Sen Macar gün arayla kan verdin5.11 bata beş gün vardı sabırsızlık ve acelecilik birleşince= ben .. ben üç kere baktırdım. 5.11 73 ve 374 sonra keseyi görmeye gittm 4+6 da
Üçer gün aslında kafama göre gittim. Çok kan vermenin de manası yok diye düşünüyorum zaten delik deşik oldumSen Macar gün arayla kan verdin
BEnde 1 hafta bekleyip kan vermeyi düşünüyorum doktor yarın gelmemi söyledi ama değerim zaten çok düşük yükselir belki idrarda adam akıllı cikmiyo bileÜçer gün aslında kafama göre gittim. Çok kan vermenin de manası yok diye düşünüyorum zaten delik deşik oldum
Tebrik ederim, ne kadar süre sonunda geldi gebelikSen Macar gün arayla kan verdin
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin insallah çok mutlu oldumBEnde 1 hafta bekleyip kan vermeyi düşünüyorum doktor yarın gelmemi söyledi ama değerim zaten çok düşük yükselir belki idrarda adam akıllı cikmiyo bile
İyi diyeyim canım, bugün kürtaj oldum. Operasyon değil ama psikolojik olarak çok zordu. Rabbim sağol evlatlar versin, kimseye yaşatmasın. 3 ay sahalarda yokum.Selizay naptin canim iyi misin
10-11 ay sanırım çok şükürTebrik ederim, ne kadar süre sonunda geldi gebelik
Sağlıkla gitsin
Teşekkür ederim Allah razı olsunHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin insallah çok mutlu oldum
Geçmiş olsn canimİyi diyeyim canım, bugün kürtaj oldum. Operasyon değil ama psikolojik olarak çok zordu. Rabbim sağol evlatlar versin, kimseye yaşatmasın. 3 ay sahalarda yokum.
İyi diyeyim canım, bugün kürtaj oldum. Operasyon değil ama psikolojik olarak çok zordu. Rabbim sağol evlatlar versin, kimseye yaşatmasın. 3 ay sahalarda yokum.