Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Değeriniz nasıl ilerliyor çok korkuyorum ilk baktirdigimda 2 di 2 gün sonra 7.94 olmuş yarın tekrar kan vericem bir sorun yok demi inşallah
Zaten küçükle başladığı için şuan normal bence. 6,79 du sonra 70-244-2417 diye devam etti bir daha da baktırmadım 2417 de keseyi görmüştük çünkü 😊 hayırlı olsun içinizi ferah tutun inşallah güzel artacaktır değeriniz 🙏🏼

Zaten küçükle başladığı için şuan normal bence. 6,79 du sonra 70-244-2417 diye devam etti bir daha da baktırmadım 2417 de keseyi görmüştük çünkü 😊 hayırlı olsun içinizi ferah tutun inşallah güzel artacaktır değeriniz 🙏🏼
Bunlar kaçar gün arayla verilen kanlar acaba

Merhaba arkadaşlar bı kaç gün önce değerim 2 çıktı hamile olabilirmiyim diye sormuştum çok şükür ben 1 sene sonunda hamileyim burda @- Janna - @Yusra30 gibi bircogunuzla bekleyenlerden im rabbim hepinize nasip etsin inşallah 🤲🤲🤰
Benim en son yaptirdiğim testte 1.20 uzerini pozitif saymışlardı. Hayırli olsun rabbim sağlikla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🌸

Üçer gün🙄 aslında kafama göre gittim. Çok kan vermenin de manası yok diye düşünüyorum zaten delik deşik oldum🙄
BEnde 1 hafta bekleyip kan vermeyi düşünüyorum doktor yarın gelmemi söyledi ama değerim zaten çok düşük yükselir belki idrarda adam akıllı cikmiyo bile

X