- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 34
- Konu Sahibi golgelericinde
- #5.641
Yusra-61 canım aşılama olmuşsun bu ay sanırım. Ne zaman test günün? İnşallah güzel haber gelir bu ay bekliyorum sonucunu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet benimde öyle aslında en fazla 1 yada 2 sivilcem olurdu ama bu ay inanılmaz falza oldu yanak bölgem özellikle herkes canını bir şeye mi sıkıyorsun diyor o derece :) şaşırdığım da o ek hormon falan da almadım sizinki normal ama ben de hsg sonrası olduğu için strese yordum açıkçası sivilce çıkanlar yavaş yavaş elenmiş zira....
benim vücudum normalde de sivilceye çok yatkındır sadece evlendikten sonra düzelmişti ama bu aralar stresten de oldu galiba bu hsg ye de çok anlam yükledim zaten :) mart ayına kadar doktorum gelme dedi martta ver elini aşılama :)Bunu hamilelige ya da kalmamaya bağlamamak lazım sonuçta sivilcem cıktı çok hamileyim diyende oluyor .
Bunu daha çok hormonsal olarak görmek lazım bunun için eğer devam ederse doktora gitmek en mantiklisi.
Ben çok yazı okudum bazı hormonlar etkilermiş şahsen aklımın yanında doktora gitmek fikri var. en azından içimiz rahat etmek adına.
Yusra-61 canım aşılama olmuşsun bu ay sanırım. Ne zaman test günün? İnşallah güzel haber gelir bu ay bekliyorum sonucunu.
benim vücudum normalde de sivilceye çok yatkındır sadece evlendikten sonra düzelmişti ama bu aralar stresten de oldu galiba bu hsg ye de çok anlam yükledim zaten :) mart ayına kadar doktorum gelme dedi martta ver elini aşılama :)
Yanma yok aslında, iltihaplı sivilce olduğu için ağrıyor zaten inşallah çabucak benim yüzümde pamuk gibi olurBenimde öyle kuzum bunun öyle olmasının nedeni maske takmak oldu normalde yağlı değil yüzüm bedenim orta tondur. Birde yüzünü tutmussundur yanma oluyor mu o bölgelerde ates oluyor benim.sabunla dengeliyorum ph seviyesini şimdi pamuk gibi birdaha olursa doktora gideceğim çok kötü hissettiriyor insana kendisini .
aynen çekimi yapan doktor da meslektaşız bu ayı çok iyi değerlendirmeni bekliyorum şansın çok iyi dedi ama ben açıkçası iyi değerlendiremedim zira ovülasyon testi bile yapmadım kısmet diyorum ve önümüzdeki aylara bakacağım :)Bilemiyorum siz daha iyi bilirsiniz ben sadece kendimden pay biçtim.
Hsg sonrası yüksek diyorlar belki vesile olur.Bol şanslar..
Yanma yok aslında, iltihaplı sivilce olduğu için ağrıyor zaten inşallah çabucak benim yüzümde pamuk gibi olur
aynen çekimi yapan doktor da meslektaşız bu ayı çok iyi değerlendirmeni bekliyorum şansın çok iyi dedi ama ben açıkçası iyi değerlendiremedim zira ovülasyon testi bile yapmadım kısmet diyorum ve önümüzdeki aylara bakacağım :)
Valla artık herşeye şaşırır oldum, ne zor bir süreçmiş gerçekten. Gebeliğe engel olan çok faktör var, Rabbim yardımcımız olsun. İmtihanımızı kolaylaştırsın senin kaç gün kaldı sonuca?Arya ne dicem bak benim diş agrım diye olay cıktı son 6 aydır yumurtlama zamanı diş agrım ve bağ agrım olmuştu hatta adet olurken de oluyordu ama şiddetli değildi .dokora gittim kulagim mi agiriyor disim mi cenem mi derkenben tam aşılama olacakken doktora gittim dışımın apse yaptığını söylediler onun da bana yanma yaptığını düşündüm açıkçası acaba o apse mi vuruyor etkiliyor dedim.birde diş ağrısı progesteron ve östrojen yükselince artar yumurtlamaya ve embriyonun tutunmasıni engelleyebilirmis . Kulak burunda birsey cikmadi tiroid bezlerim filan iyi cikti .birde 20 lik dişim alınacakmış. Tabi ki sana da olacak aynısı diyemem sadce paylaşmak istedim. Bu da ıhtimal doktora gorunmek sana kalmış canım. inanır mısın dün gece şiddetli diş agrım oldu 10 hapı birlikte içerdim geçti gitti ama apseden yuzumde yanma var bundan dün gece emin oldum eğer tutmazsa aşılamam ikinci aşılamayı almadan dişimden tedavi alacağım.
evet Fatih Hocayı Cerrahpaşadan da tanıyorum gerçekten etkili bir yöntemi var ama en önemlisi kesinlikle zihinden çıkartmak ama bayağı unutmak yani arada yoğunluğum olunca unutuyorum inşallah hiç düşünmem de o zaman kısmet olur :)Mfk yöntemi var onu deNe belki duymuşsundur nasip bu işler yinede hayırlısı olur bilinmez.
Evet gerçekten uğraştırdı aşılama seni ama olsun bak sonunda oldu nasibin ne zaman geleceği belli olmaz inşallah bu aydır ama değilse de dediğin gibi can sağlığı. Nasipte varsa elbet olacakAyy güzel arkadaşımmm
evet sonunda oldum da oldum bende gittim yaptirdim iste hakkimdi aldim gerekliydi biliyorsun.
Allah vesile etmistir dilerim. Etmediyse de can sağlığı
5 Kasım test günüm.
Bu arada sen nasılsın iyi mısın?
Valla artık herşeye şaşırır oldum, ne zor bir süreçmiş gerçekten. Gebeliğe engel olan çok faktör var, Rabbim yardımcımız olsun. İmtihanımızı kolaylaştırsın senin kaç gün kaldı sonuca?
evet Fatih Hocayı Cerrahpaşadan da tanıyorum gerçekten etkili bir yöntemi var ama en önemlisi kesinlikle zihinden çıkartmak ama bayağı unutmak yani arada yoğunluğum olunca unutuyorum inşallah hiç düşünmem de o zaman kısmet olur :)
yok ofiste de okulda da evde de tamamen atamıyorum ama eskisi kadar gündemimde değil adet olduğumu olunca anladığım günleri özledim :)Yoğunlaştirin elinizden geldikçe o zaman anlamazsiniz naptiginizi ben oyle oluyirum istersem ama evde olan kadının unutması mümkün değil ister istemez.
Evet gerçekten uğraştırdı aşılama seni ama olsun bak sonunda oldu nasibin ne zaman geleceği belli olmaz inşallah bu aydır ama değilse de dediğin gibi can sağlığı. Nasipte varsa elbet olacak
İyiyim ben de bu ay femara ovitrelle kullanmıştım ilk kez tuttu çok şükür. Yarın kontrolüm var bakalım kese görecek miyiz. Stresliyim tam sevinemedim biliyorsun bir düşüğüm var korkuyorum aynı şeyler olacak diye.
Allah güzel şeyler yaşatsın canım benim hepimize
yok ofiste de okulda da evde de tamamen atamıyorum ama eskisi kadar gündemimde değil adet olduğumu olunca anladığım günleri özledim :)
gerçekten ya çalışmasam ben bitmiştim tamamen aklım onda olurdu :) aklından çıkardığın an oluyor ya bu kesin işte :)Ben ziraat teknikeri olarak bahçede fide fidanlık da çalıştım 1 aylik işti
Eşimle yumrltma gününü yapar geçerdim. O yorgunlukla aklıma şey adet günüm bile gelmezdi unuttum o ay hamile kalmıştım. tekrar o işe girecektim taşınma durumum var giremiyorum.Tasindigim yerde köy bulacağım tarla kazacağım çalışmayan demir paslanıyor tıkır tıkır çalışıyor beden akılda beni bu evde olmak pandemi filan çok yordu ya.
gerçekten ya çalışmasam ben bitmiştim tamamen aklım onda olurdu :) aklından çıkardığın an oluyor ya bu kesin işte :)