- 7 Kasım 2014
- 6.897
- 10.525
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #5.521
Evet zaten bende öyle düşünüyorum. Ama artık gerek kalmadan olsun yaArya canım sen yaptırmadığın testlerimi mutlaka yaptır bu ay gebelik olmazsa
Kız nasıl oldu o bize de tüyo versene tamam şuan çatalı yumurtam ama test yapcam gün yaklaştıkça korkmaya başladımİlk deneme derken ekim ayı itibariyle evet ilk deneme .
İlk çocuğuma 3.ayda hamile kalmıştım.
İnşallah teşekkür ederimUmarım ümit olur türkiye güzel hekimler var derdine şifa olurlar inşallah ❤
Ayyy hadi inşallah yaaa güzel haberler alalim artikkkAy hadi hayırlı olsun, inşallah tedavileriniz sonuç verir. Valla kuzu yüzümde sivilceler çıktı fazlaca, hafif regl ağrıları ve kasıkta pıt pıt kalp atışı gibi atmalar oluyor. Az öncede çamaşır serdim, sepeti taşı eğil kalk belim çok ağrıdı. Bilmiyorum ki bunlar belirti mi değil mi
Süper inşallah güzel haberi veririz birbirimize. Bnce de 14. Gün yapsan daha iyi olur inşallah hamilesindirHadi bakalım inşallah bu ay güzel haberler gelir. Ben bu ay çatlatma iğnesi oldum canım, bugün 12.gündeyim. Henüz test yapmadım
Olması gereken alt değer canım, problem görünmüyor en az 4 ve üstü olması gerekiyorejce kuzum esimde morfoloji %4 iyi mi kötü mü?
Sperm sayısıda normalin bi tık üstündeymis yanı değerler normalOlması gereken alt değer canım, problem görünmüyor en az 4 ve üstü olması gerekiyor
Yani aslında benim tavsiyem direk sperm sonuçlarına bakmak. Bir tık üstü demek bilemedimSperm sayısıda normalin bi tık üstündeymis yanı değerler normal
valla yalan söylemez benim eşim güvendigim icin cok takılmadım kuzum bu konuyaYani aslında benim tavsiyem direk sperm sonuçlarına bakmak. Bir tık üstü demek bilemedim
Ya da siz kendinize zaman tanıyın 3-5 ay sonra detaylara bakarsınız
hem gizlemiş olsa da onun kaybı olur böyle şeyler tedavi edilmediğinde ilerler bunun bilincindedir zaten niye saklasınZaten oranlardan haberi bile yoktur onun hiç bilgisi yok bu konularda%4 ü kafasından atsa bile tutturamaz yani
Yok yahu ben kimsenin kafasından düşünmüyorum aslında.hem gizlemiş olsa da onun kaybı olur böyle şeyler tedavi edilmediğinde ilerler bunun bilincindedir zaten niye saklasınejce sen tabi erkek kafasından düşünüyorsun :)
Siz heyacanını yaşamaya başlayın öyleysevalla yalan söylemez benim eşim güvendigim icin cok takılmadım kuzum bu konuya
biliyorum canım yazılarından anladım zaman bazı şeylerin ilacı değil düşüncesindesin benim gibi bende 1 yılım dolmadan rahim filmi spermiyogram (bu hafta sonu yine yaptırtacağım) hormon falan hepsini verdim :)Yok yahu ben kimsenin kafasından düşünmüyorum aslında.
Ben garantici ve detaycı biriyim. Hiç kimse gebelik için beklemesin istiyorum bir sorun varsa da çözülebilsin bilinsin derdindeyim
Allah herkese de tedavisi olan çözülen dertler versin
Ben yalnızca yıllarca tüpü kapalı sperm sorunu olan kişiler için üzülüyorum. Çünkü zaman arttıkça psikolojik açıdan zor kuzular
Neden ikinciyi veriyorsunuz acaba?biliyorum canım yazılarından anladım zaman bazı şeylerin ilacı değil düşüncesindesin benim gibi bende 1 yılım dolmadan rahim filmi spermiyogram (bu hafta sonu yine yaptırtacağım) hormon falan hepsini verdim :)
en son verdiğimizde sonuçlar çok yükselmişti (sadece ileri hızda sıkıntısı vardı) ama hala gebelik oluşmadı o yüzden tekrar vermesini ben istiyorum bende vakit kaybetmek istemiyorum 30 yaşımda 2. yi yaparım derken 27 de daha birinciyi yapamadım :)Neden ikinciyi veriyorsunuz acaba?
Geri alamadığımız tek şey zaman bir de yaş 30 sonrası olunca insanın tedirginliği fazla oluyor
Ama yaşın çok ideal hiç kaygılanmaen son verdiğimizde sonuçlar çok yükselmişti (sadece ileri hızda sıkıntısı vardı) ama hala gebelik oluşmadı o yüzden tekrar vermesini ben istiyorum bende vakit kaybetmek istemiyorum 30 yaşımda 2. yi yaparım derken 27 de daha birinciyi yapamadım :)
ilk başta çok panik oldum sürekli olmuyor olmayacak moduna geçmiştim ama sonralarda bunlar da geçiyor galiba biraz kendi haline bıraktım en azından yeni yılın 3. ayına kadar tedavili düşünmüyorum doğal denerim diyorum :)Ama yaşın çok ideal hiç kaygılanma
Takip edin sık sık