Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umarım tutar artık ben femera kullanıyordum benimki net şekilde ultrasonda gözüktü çatlamış dedi ilişki önerdi bi gün dolu bi gün boş olacak şekilde 1 kasımda da test yapcam ara ara ağrılarım oluyo benim çatladığı günde hissettim ben o ağrıyı çalışıyordum sağ kasımda çok keskin bi ağrı hissettim ilk defa o kadar keskin bi ağrı hissettim eve zor gittim o ağrıyla yavaş yürüdüm
Bu agrıları hissetmen bile güzel. Umarım emeklerimiz boşa çıkmaz . dualarım bebek bekleyen herkesle 🙏🏼

Kızlar adetime 4 gün var son bi hafta 10 gundur kasık ağrım vardı dün rahatsizlandım acike gittim gebelik şüphesi vardır diye ilaç vermedi direk kan testine gönderdi sonuç negatifti ama bugün belim kopuk gibi ve sol kasigim çok ağrıyor adet yakin diye mi böyle oldu ama normalde hic yoktu bu ay ilk defa böyle oldum

Kızlar sonuclardan anlayan var mı takviye kullanmalı mı ne kullanmalı

Eklentiler

• BCCFC211-2903-4BA8-881A-2C3B9B54DDBC.jpeg
    BCCFC211-2903-4BA8-881A-2C3B9B54DDBC.jpeg
    34,4 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar sonuclardan anlayan var mı takviye kullanmalı mı ne kullanmalı
Burda ilk iş lökosit var, önce buna hızlı çözüm bulabilirsiniz. İleri hız sorunu var bunu takviye ile aşabilirsiniz ama bu sorun neden var onu bulmak iyi olur? Bir de morfoloji nasıl acaba? O yazmıyor burda şu an.

İleri hız düşük zaten L olarak belirtilmiş doktor takviye verir diye düşünüyorum
Üroloji normal demiş
Burda ilk iş lökosit var, önce buna hızlı çözüm bulabilirsiniz. İleri hız sorunu var bunu takviye ile aşabilirsiniz ama bu sorun neden var onu bulmak iyi olur? Bir de morfoloji nasıl acaba? O yazmıyor burda şu an.
Sadece lökosit için ilaç kullanılabilir gerisi normal demiş morfoloji yazmıyor bilmiyorum ki sonuç çıktısı bu kadar ben de anlamadım 🤷‍♀️

A R Y A A R Y A nası bekliyorsun kız test yapsana 😂
Kuzu zaten şuan yapacağım test doğru sonucu vermez ki, yarın iğneden sonraki 13.günüm moralim de çok bozuldu. Bir yere yemeğe davetliydik, adet olacakmış gibi belim çok ağrıdı. Çamaşırımda ıslaklık falan hissettim. Eşime de adet oldum galiba dedim. Korkuyla eve geldim. Beyaz akıntı olmuş bayağı ve belim de regl ağrıları başladı 😔 sanırım bu ayda olmuyor

Kuzu zaten şuan yapacağım test doğru sonucu vermez ki, yarın iğneden sonraki 13.günüm moralim de çok bozuldu. Bir yere yemeğe davetliydik, adet olacakmış gibi belim çok ağrıdı. Çamaşırımda ıslaklık falan hissettim. Eşime de adet oldum galiba dedim. Korkuyla eve geldim. Beyaz akıntı olmuş bayağı ve belim de regl ağrıları başladı 😔 sanırım bu ayda olmuyor
Öyle deme canım, regl ağrıları oluyor zaten. Stres etme bakim. Erken gebelik testi varsa yap sabaha

Kızlar adetim olmayınca merak edip ovu testi yaptım tekrardan pik? Bu nasıl olabilir?

Eklentiler

• 84C59D39-2832-4BA5-A7AB-E2A419FFFE1D.jpeg
    84C59D39-2832-4BA5-A7AB-E2A419FFFE1D.jpeg
    211,4 KB · Görüntüleme: 46
Üroloji normal demiş

Sadece lökosit için ilaç kullanılabilir gerisi normal demiş morfoloji yazmıyor bilmiyorum ki sonuç çıktısı bu kadar ben de anlamadım 🤷‍♀️
Benim esiminde sonuçları buna yakın ileri hızı düsuk belki enfeksiyon kaynaklidir..Once onu halletsin sonra tekrar test yapsin degerleri degismezse takviye verir..Morfoloji kaç

X