- Konu Sahibi golgelericinde
- #5.501
Merhaba benim bat 26 kasım benide eklermisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım bi kaç ay aşıdan dolayı denemelere ara vermiştik ama kasım a geri döndüm bu ay deneyip olmazsa tüp bebiş yolculuğuna başlcz sen nasılsın var mı yeni haberler
Hadi bakalım inşallah bu ay güzel haberler gelir. Ben bu ay çatlatma iğnesi oldum canım, bugün 12.gündeyim. Henüz test yapmadımİyiyim canım bi kaç ay aşıdan dolayı denemelere ara vermiştik ama kasım a geri döndüm bu ay deneyip olmazsa tüp bebiş yolculuğuna başlcz sen nasılsın var mı yeni haberler
14.gun mu yapacaksın canim nasil hissediyorsunHadi bakalım inşallah bu ay güzel haberler gelir. Ben bu ay çatlatma iğnesi oldum canım, bugün 12.gündeyim. Henüz test yapmadım
Ben o doktoru Allah'a havale ettimKistle yaşayacaksın diyene kadar kistin neden tekrarladığını bi araştirsaydi..Sorunlu doktor herhalde sende, sizde bi psikiyatriya görünün psikolojik sorunlarınız var deseydin
Yarın ve sonraki gün yaparım büyük ihtimalle canım. Ya öyle ciddi bir belirtim yok ama yüzümde çok fazla sivilce çıktı. Arada regl olacakmış gibi hafif hafif ağrılar oluyor, kasığımda kalp atıyormuş gibi atmalar var14.gun mu yapacaksın canim nasil hissediyorsun
Benim dediğim akıntıAyrıntılı ayrıntılı yazmışsın teşekkür ederim
Ben bu akıntı olayını çözemedim benim bu ay gayet akıntım oldu mesela ama yumurtam 32 mm büyüklüğünde ve o artık bir kist. Bu belirti de benim için belirleyici olmaktan çıktı:)
Hadi bu belirtiler bebisten olsun inşallah hayirli güzel haberlerini bekliyoruz canimYarın ve sonraki gün yaparım büyük ihtimalle canım. Ya öyle ciddi bir belirtim yok ama yüzümde çok fazla sivilce çıktı. Arada regl olacakmış gibi hafif hafif ağrılar oluyor, kasığımda kalp atıyormuş gibi atmalar var
Teşekkürler. EvetHayırlı olsun canım. Gün aşırı dediğin 1 gün birliktelik 1 gün pas geçme mi
Her aksam bi göz atıp çıkıyorum canim ıyiyim dün regl günümde gelmedi hala beklemedeyim iş güç uğraşıyorum sende durumlar ne test günün ne zaman canim
Umarım ümit olur türkiye güzel hekimler var derdine şifa olurlar inşallah ❤Tamam canım hemen bakıyorum çok teşekkür ederim benim hala umudum var biliyorum olmadı Türkiye de tüp bebek yaptiricam Almanya da yaşıyorum
Bugün bende göz kararması mide ekşimesi var psikolijik değil ama inşallah hasta olmam hasta derken covit grip belası dün regl günümde gelen giden olmadiBende de mide bulantısı var ya psikolojik herhalde kızlar çarşambaya bi test patlatcam gibi duruyo
Test günüme 2 kaldı, heyecanla bekliyorum kuzu sen hiç yumurtlama takibi yapmış mıydın? Birde instagramda bir sayfa gördüm nihalinbahcesi diye, birsürü gebe kalan var. Doğal hayıt tohumundan macun falan yapıyormuş kadın, kuvvet macunu vs ben de tesadüfen denk geldim. Eğer olur da bu ay olmazsa bende alsam mı diye düşündüm. Sende bi bak istersen, hani sende böyle doğal birşeyler kullanıyorsun ya oyüzden.Her aksam bi göz atıp çıkıyorum canim ıyiyim dün regl günümde gelmedi hala beklemedeyim iş güç uğraşıyorum sende durumlar ne test günün ne zaman canim
Yumrutlama hic yapmadılar ya aslında iyi olurdu regl olunca hastaneyi aricam inşallah tatile denk gelmez malum 29 ekim:) gün geciktim şuan bu ay pek değerlendiremedik isim yoğundu yorgundum açıkçası evet o sayfayı gördüm canim şuan clife kullanıyorum eğer tatmin olmazsa o sayfadan hem kendime hem esime alicam bakalim onunda 9 kasımda ameliyatı var bizim için basliyo tedaviler saka maka 1 yil olcak aralik ayinda cok uzun sure ohhh sevindim senin adina varmi belirti bari ❤Test günüme 2 kaldı, heyecanla bekliyorum kuzu sen hiç yumurtlama takibi yapmış mıydın? Birde instagramda bir sayfa gördüm nihalinbahcesi diye, birsürü gebe kalan var. Doğal hayıt tohumundan macun falan yapıyormuş kadın, kuvvet macunu vs ben de tesadüfen denk geldim. Eğer olur da bu ay olmazsa bende alsam mı diye düşündüm. Sende bi bak istersen, hani sende böyle doğal birşeyler kullanıyorsun ya oyüzden.
cikolatakistim canim buda kk sayfası belki faydası olur sanaKizlar moralim çok bozuk Haziran'da çikolata kisti ameliyatı oldum 3 ay doğum kontrol hapı kullandım hatta bu ay beklenen adet 1 hafta gecikti acabami diye test bile yapmıştım sonuç negatif neyse Perşembe randevum vardi doktora muayene oldum bana hamile kalma sansin yüzde 15 dedi bana yılbaşına kadar dene olmazsa ömür boyu bu konuyu kapat dedi o kadar umutsuz konuştu ki moralim 0
Ama yine de herşeyin en hayırlısını Rabbim bilir diyip dua ediyorum
Ay hadi hayırlı olsun, inşallah tedavileriniz sonuç verir. Valla kuzu yüzümde sivilceler çıktı fazlaca, hafif regl ağrıları ve kasıkta pıt pıt kalp atışı gibi atmalar oluyor. Az öncede çamaşır serdim, sepeti taşı eğil kalk belim çok ağrıdı. Bilmiyorum ki bunlar belirti mi değil miYumrutlama hic yapmadılar ya aslında iyi olurdu regl olunca hastaneyi aricam inşallah tatile denk gelmez malum 29 ekim:) gün geciktim şuan bu ay pek değerlendiremedik isim yoğundu yorgundum açıkçası evet o sayfayı gördüm canim şuan clife kullanıyorum eğer tatmin olmazsa o sayfadan hem kendime hem esime alicam bakalim onunda 9 kasımda ameliyatı var bizim için basliyo tedaviler saka maka 1 yil olcak aralik ayinda cok uzun sure ohhh sevindim senin adina varmi belirti bari ❤
Arya canım sen yaptırmadığın testlerimi mutlaka yaptır bu ay gebelik olmazsaTest günüme 2 kaldı, heyecanla bekliyorum kuzu sen hiç yumurtlama takibi yapmış mıydın? Birde instagramda bir sayfa gördüm nihalinbahcesi diye, birsürü gebe kalan var. Doğal hayıt tohumundan macun falan yapıyormuş kadın, kuvvet macunu vs ben de tesadüfen denk geldim. Eğer olur da bu ay olmazsa bende alsam mı diye düşündüm. Sende bi bak istersen, hani sende böyle doğal birşeyler kullanıyorsun ya oyüzden.