- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #5.561
3 ihtimal var, Kist / Gebelik / 2.nci kez yumurtlamaKızlar adetim olmayınca merak edip ovu testi yaptım tekrardan pik? Bu nasıl olabilir?
Kız bi ayda kaç kere yumurtlucam ben yav altın yumurtlayan tavuk gibi3 ihtimal var, Kist / Gebelik / 2.nci kez yumurtlama
cuma çatlamış o zamanBide benım cuma günü silik cıkmıstı hep pik cıkmadı yani yanlış olmasın o kısmı
Evet bende öyle düsünmüstüm ama lekelenme olunca süphelenip gene yaptım suan gene pik şaşkınlık içerisindeyimcuma çatlamış o zaman
28ekim yaş 24 3aylik evliyim bebek istiyrihzbat ları yazarsanız ekleyeyim kızlar hayırlısı olsun hepimize =D
hadi ya iki yumurta mi olgunlaştı acabaEvet bende öyle düsünmüstüm ama lekelenme olunca süphelenip gene yaptım suan gene pik şaşkınlık içerisindeyimBir şeyim düzgün olsa şaşarım
Döngünün kaçıncı gününde sin?Kızlar adetim olmayınca merak edip ovu testi yaptım tekrardan pik? Bu nasıl olabilir?
Gebelik testi yapın benceBide benım cuma günü silik cıkmıstı hep pik cıkmadı yani yanlış olmasın o kısmı
37.günüme girdim canımDöngünün kaçıncı gününde sin?
2 defa yumurtlama oluyor ama sen genede gebelik testi yap..Polisiktik sendromuda testlerde böyle çıkıyor var mî bilmiyorumdaKız bi ayda kaç kere yumurtlucam ben yav altın yumurtlayan tavuk gibilekelenmem de vardı 2-3 gündür. Ama akıntı seklinde pembemsi.
Bencede son gidişin olmalı acilen doktor değiştir bak bana bi doktor polikistik översin dediler senin çocuğun olmaz dedi 2 tane ayrı ayrı özel doktora gittim öyle bi şey yok dedi ve şuan yumurtamın biri çatladı dengesiz doktor çıkıyo gerçekten sen niye kendine bunu yapıyorsun ne kistleri olup hamile kalan gördüm ben bak ben hastanede temizlik görevlisiyim kadın kistten ameliyat oluyo ve çocuk doğurdu bu kadın bi. De soğan kürünü de dene benim çok küçük bi kistim vardı önceden ara da bi bunu içtim kendiliğinden kayboldu ayrıyeten de benim bi hocamın kistten çocuğu olmuyodu bu kürü içti faydasını gördü belki sende de işe yarar denemek istersenZaten son gidişim di bana diyor sen bu çikolata kisti ile yaşamaya mecbursun hicmi umut vermez ben diyorum ki ameliyat oldum bana hala yine kistin var dedi alel acele baktı hemen umutsuz konuşmaya geçti
Bilmiyorum kuzu o yazmıyor nedense ona bakılmamış demek ama total konsantrasyon ve total hareket 40% üstü olması onemli progresife bakmıyoruz artık demisler bi de tabi enfeksiyon icin ilac evetBenim esiminde sonuçları buna yakın ileri hızı düsuk belki enfeksiyon kaynaklidir..Once onu halletsin sonra tekrar test yapsin degerleri degismezse takviye verir..Morfoloji kaç
Tatlım önceki aylarda da yaptım testlere aşinayım yani böyle bi durumla sık sık karsılasıyor olsaydım koştura kostura buraya gelmezdim dimi2 defa yumurtlama oluyor ama sen genede gebelik testi yap..Polisiktik sendromuda testlerde böyle çıkıyor var mî bilmiyorumda
Günaydın kuzu aldın mı test.. Testleri sakız gibi kullan at yapan janna da test yokGünaydın herkese bu arada
Hayir canım değerlendirin muhakkak birgün arayla değerlendirin bize o şekilde 1 buçuk hafta ilişki verdi sakın atlamayınBilmiyorum kuzu o yazmıyor nedense ona bakılmamış demek ama total konsantrasyon ve total hareket 40% üstü olması onemli progresife bakmıyoruz artık demisler bi de tabi enfeksiyon icin ilac evet
Bugün de yumurtlamamdı boşa gitti bu ay da desenize