Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi bakalım hayırlısı, morfolojiyi soraydın süprize karşılık

Benim yumurtam biraz erken çatladı ondan pozitif çıkmış olabilir canım senin yumurtan ne zaman çatladı
Tebrik ederim canım maslaalahh diyeyim. Canım bende 17 Ekim'de yumurta akı gibi akinti gördüm. 19 unda baktı ultrasyonda çatlamış dedi. Benim senden geç olmuş yumurtlama.

Ne iğne ne ilaç hiç bir şey kullanmadım ama yüzüm gözüm perişan halde sivilce bastı bu nedir yahu stresten mi acaba sadece yüzüm de değil vücudumun bazı yerleri de öyle herkes soruyor neden böyle oldun diye 28 ekim gelse de rahatlasam başka böyle olan var mı ? :O

Kistle yaşayacaksın diyene kadar kistin neden tekrarladığını bi araştirsaydi..Sorunlu doktor herhalde sende, sizde bi psikiyatriya görünün psikolojik sorunlarınız var deseydin

Listede 28-29-30 KASIM boş gelmek isteyenleri bekleriz

çok sevindim hayırlı olsun inşallah canım

Hayırlı olsuna sağlıklar ilerlesin inşallah
Neler yaptınız kendisinden mi oldu iğneler tedavisi var mıydı? Biraz detay alabilir miyiz?
Çok teşekkürler.

Özellikle yumurtlama günlerini takip edın
Gün aşırı yapın
Yaptıktan sonra hemen kalmayın
Ilişki anında belinizin altına yastık köyün
Ve bittikten sonra bacaklarınızı duvara dayayın 15 dk durun.
Ertesi gün yıkanın

Hem yumurtlama hem de yumurta akı gibi olan sıvıyı takip edın.

Herhangi bir müdehale yok
Allah isteyen herkese nasip etsin

Hayırlı olsun canım. Gün aşırı dediğin 1 gün birliktelik 1 gün pas geçme mi

Ayrıntılı ayrıntılı yazmışsın teşekkür ederim
Ben bu akıntı olayını çözemedim benim bu ay gayet akıntım oldu mesela ama yumurtam 32 mm büyüklüğünde ve o artık bir kist. Bu belirti de benim için belirleyici olmaktan çıktı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…