-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #5.481
Benim yumurtam biraz erken çatladı ondan pozitif çıkmış olabilir canım senin yumurtan ne zaman çatladıBenimde 6 gün var yarın yapayım bende
Hadi bakalım hayırlısı, morfolojiyi soraydın süprize karşılıkKuzum ben beklemedeyim adet olmadım ya. Cumartesi günü pede pembe kan gelince adet oldum sandım. Pazar günü kesildi. Hala gelen giden bir şey yokSadece sağ kasık ağrısı ve bel ağrısı var. Birde şişkinlik var.
Dün kocam dyson v15 almaya götürdü süpriz yaptı aklım uçuverdi birden
Tebrik ederim canım maslaalahh diyeyim. Canım bende 17 Ekim'de yumurta akı gibi akinti gördüm. 19 unda baktı ultrasyonda çatlamış dedi. Benim senden geç olmuş yumurtlama.Benim yumurtam biraz erken çatladı ondan pozitif çıkmış olabilir canım senin yumurtan ne zaman çatladı
Teşekkürler ne kadar sürede gebelik elde ettiniz malum ben bir süredir beklemede olduğum için bu kısmı merak ediyorumUmarım sizede nasip olur
Kistle yaşayacaksın diyene kadar kistin neden tekrarladığını bi araştirsaydi..Sorunlu doktor herhalde sende, sizde bi psikiyatriya görünün psikolojik sorunlarınız var deseydinEvet bende sinir oldum nasıl olduysa sakinliğini korudum bana bu meseleyi artık kapat diye rahat rahat konuştu normal de çok dobra insanım o an sessizce dinledim ben 1 gün geciksem içimde kıpırtı olurken her duam da tüm evlat isteyenlere dua ederken azıcık belirti yaşasam havalara uçarken bu kadın bana yüzüme baka baka sen ömür boyu yaşayacaksın bu kist ile dedi 4 gün hastahane de inledim ameliyat oldum anlamıyorum bu kadın ne istiyor benden
SoramazdımHadi bakalım hayırlısı, morfolojiyi soraydın süprize karşılık
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsinEvet arkadaşlar test yaptim
Pozitif:)
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Çok teşekkürlerTebrikler
Yumurtlamadan kaç gün geçti canım?Adetime altı gün kala hem erken hemde kaset test yaptım bakar mısınız
çok sevindim hayırlı olsun inşallah canımKizlarrr sabah kaset test silikti,öğlen çıktım işten dayanamadi, kan testi yaptırdım 76cikti değer çok yeni henüz sanırım, pazar yeniden test yaptırıp değeri kontrol edicem bakalım,umarım güzel ilerler. Hala inanamıyorum 2 yılın sonunda ,Rabbime bin şükür
Hayırlı olsuna sağlıklar ilerlesin inşallahEvet arkadaşlar test yaptim
Pozitif:)
Merhaba hangi ilde oldunuz acaba inşallah sağlıkla tutunurHerkese merhaba. Bende 4 gün önce embriyo transferi oldum insallah tutar cok korkuyorumAllah tüm isteyen hakkıyla yetistirebileceklere bi an önce versin inşallah
Çok teşekkürler.Hayırlı olsuna sağlıklar ilerlesin inşallah
Neler yaptınız kendisinden mi oldu iğneler tedavisi var mıydı? Biraz detay alabilir miyiz?
Hayırlı olsun canım. Gün aşırı dediğin 1 gün birliktelik 1 gün pas geçme miÇok teşekkürler.
Özellikle yumurtlama günlerini takip edın
Gün aşırı yapın
Yaptıktan sonra hemen kalmayın
Ilişki anında belinizin altına yastık köyün
Ve bittikten sonra bacaklarınızı duvara dayayın 15 dk durun.
Ertesi gün yıkanın
Hem yumurtlama hem de yumurta akı gibi olan sıvıyı takip edın.
Herhangi bir müdehale yok
Allah isteyen herkese nasip etsin
Ayrıntılı ayrıntılı yazmışsın teşekkür ederimÇok teşekkürler.
Özellikle yumurtlama günlerini takip edın
Gün aşırı yapın
Yaptıktan sonra hemen kalmayın
Ilişki anında belinizin altına yastık köyün
Ve bittikten sonra bacaklarınızı duvara dayayın 15 dk durun.
Ertesi gün yıkanın
Hem yumurtlama hem de yumurta akı gibi olan sıvıyı takip edın.
Herhangi bir müdehale yok
Allah isteyen herkese nasip etsin