- 12 Kasım 2010
- 4.424
- 4.106
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #5.361
Bu adetin kaçıncı günü? Ultrasonda pko görünümü varsa pko yatkılınlığın var amh durumuna göre ama yoğun değil sanırım.Benım hormonlarda böyle cıkmıstıejce
Hayır ne yazık ki yok, şöyle detay vereyim varikosel varsa etkiliyor ama eğer varikosel yoksa ve morf. 4 altıysa bu desteklenmiyor öyle kolay kolay da değişmez genetik..Gerçekten mi? Peki bunun bir tedavisi var mı?
Selam kızlarherkese hayırlı pazarlar
Ovitrellede 11.günüm, henüz test yapmadım. Kullandığım ilaçların etkisi midir bilmiyorum yüzümü sivilce bastı resmen. Ağrılı, iltihaplı sivilcelerbelim de hafif hafif regl olacakmış gibi ağrılar oluyor, bazen kasığımda ve karnımda çok minik batmalar oluyor. Kendimi üzmemek için test falan da almadım. Elimde bir tane test var, onu da 14.gün yapmayı düşünüyorum. Umarım bu ay bebişime kavuşurum. Allah'tan ümit kesilmez.
Lh değerin gebelik için 5 ve altında olmasi lazım sanırım oda yuksek. Morfoloji düzelmiyor genelde,benimkininde 2 çıkmıştı.. eşin sonucunu neden göstermedi başka değerlerinde de düşüklük olabilir.Gerçekten mi? Peki bunun bir tedavisi var mı?
Yusra-61 tatlım nasılsın? Bu ay senin heyecanını paylaşıyorum
Sağlıkla bir gebelik olsun inşallah
Şöyle bir an olsa da kahve içsel vallahi sizlerle ne hoş olurdu️
Vallahi ben buraya Mayıs ayında girdim o Mayıs grubunuzu sessiz takipteydim dedim ki bu ne yahu kaç ay gebe kalamamak mı olur falan derken Allah’ın öğrenmeni istediği şeyler olur bu hayatta ki onu yaşıyorumÇook güzel yazdigin bilgili mesajlarını okuyordumdemeden de geçemicem çok güzel değerlerin var maşallah ❤ en yakın zamanda anne olacaksın bence Allahın izniyle.
Bana gelince hormonlu ilaçların mı etkisi bilmem yüzümde sivilce oluşuyor rahatsız etti benionun dışında göğüs hassasiyetim var o da çatlatma iğnesi etkisi oluyormuş.
Başka birşey yok gayet normalim
Kahve içmek bende isterdim muhabbet de güzel sarardı
Vallahi ben buraya Mayıs ayında girdim o Mayıs grubunuzu sessiz takipteydim dedim ki bu ne yahu kaç ay gebe kalamamak mı olur falan derken Allah’ın öğrenmeni istediği şeyler olur bu hayatta ki onu yaşıyorum
Hiç bir şey bilmiyorken bu günlere geldim o makaleyi oku bu makaleyi oku.. he he
Sivilceler geçer bence hiç dert etme, hormonların dengesizleşmesi kötü geliyordur tabi sana ama sabır
Güzel haberler vereceksin inancım tam, canım senin kan pıhtılaşma testlerin ne oldu genetik sonuçları belli mi onu sorayım sana
Ooo harika yarınEvet öğrenilmesi gereken şeyler var hayata dair yinede zor sınavlar olmadığımız müddetçe sebat edip beklememiz en güzeli
Ayy inşaallah inancinin güzelligi gibi olur canimmm❤
Genetik testleri sonucu için pazartesi için gün vermişti kuzum doktor hastaneyi arayacağım çıktıysa gideceğim almaya .o da iyi gelir dilerim inşallah
Bende bu ay devlette yaptırdım anestezisiz. İlacı verirken kasjklarda baskı oluyor ağrı hissediyorsun ama sonrasında geçiyor zaten. Devam eden bir ağrı değilKuzu hsg filmi nasıl ağrı acı oluyor mu uyusturuyorlar mı 1 aralığa kadar gebelik oluşmazsa bana da bakacakta
Ne kadar sürüyor peki toplamda kac dakikaBende bu ay devlette yaptırdım anestezisiz. İlacı verirken kasjklarda baskı oluyor ağrı hissediyorsun ama sonrasında geçiyor zaten. Devam eden bir ağrı değil
Progrsterona da mı regl günü baktırıyorsunuzBu adetin kaçıncı günü? Ultrasonda pko görünümü varsa pko yatkılınlığın var amh durumuna göre ama yoğun değil sanırım.
Sen folikül takibi ile işi çözebilirsin ama progesteron baktır mutlaka.
Gene söylüyorum sperm yapı bozukluğu varsa ona göre hareket edin. Bu kısım önemli
Max. 10 dakika ama ağrı 1 dakika vardır yoktur ilacı verirkenNe kadar sürüyor peki toplamda kac dakika
Teşekkür ederim canımMax. 10 dakika ama ağrı 1 dakika vardır yoktur ilacı verirken
Canım benim adet günlerimde hiç ağrım olmaz bi kaç ay kist ile uğraştım ama ağrım hiç olmadı. Doktor muayenesinde kistim olduğunu öğrenmiştim. Klomen sonrası normal kırmızı adet kanaması olmayınca doktora gittim kist oluşmuş dedi ilaç vermedi bir sonraki adetin kırmızı olduğunda gel demişti ama sonraki adetimde yine çamur gibi olunca ilaç vermişti ilaç sonrası düzeldi.Bu arada hiç ağrım yok.. Normalde de olmaz ama bacaklarım bi halsizleşirdi.. Hafif ishal olurdum.. Bu sefer hiç birşey olmadı.. Kistte ağrı oluyormuş galiba.. Normal regl den bile daha ağrısız şuan..
Hayır, eğer PKO yoksa döngünün 21. Günü bakılır.Progrsterona da mı regl günü baktırıyorsunuz
Ooo harika yarıntemizdir bence ama gene de meraktayım
Selam bunu şu an kimse bilemez, iyi temenniler kuralımArkadaşlar merhaba bende 1 yıldır bebek istiyorum pco sebebiyle henüz bebeğime ulasamadim bu ay adetime 9 gün var dün akşam kan verdim herzaman 0.2 yada 0.5 çıkan değerim 2 çıktı gebe olabilirmiyim sizce yaşayan var
Arkadaşlar lütfen yardımcı olunArkadaşlar merhaba bende 1 yıldır bebek istiyorum pco sebebiyle henüz bebeğime ulasamadim bu ay adetime 9 gün var dün akşam kan verdim herzaman 0.2 yada 0.5 çıkan değerim 2 çıktı gebe olabilirmiyim sizce yaşayan varmı