Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat ne zamandı canım, gebelik testi yapmıştın de mi sen .hadi inş hayırlı haberlerini alırız
Erken yapmıştım kuzum eczacı erken gebelik testi dediğine bakma adet olacağın gün yap en dogru o zaman verir demisti ben dayanamadım yaptım negatif çıkmıştı 😁😁 Herhalde yarın olurum artık 😁

Çok teşekkür ederim canım daha çok başındayım umarım bu sefer sağlıkla devam eder.

Bu ay ilk femara denemen mi olacak senin? Umarım vesile olur. Ben de takip ediyorum seni bildiğim kadarıyla hsg sperm testi bunları zaten yaptırdın. Sen de benim gibi oyalanmayı sevmiyorsun araştırıp elinden geleni yapıyorsun. İnşallah hayırlısıyla en kısa sürede bebiş haberi gelecektir. Bazen ufak destekler gerekiyor ve tabiki zamanın gelmesi🍀

Bu arada evet iğne de oldum. Ondan önceki ay kendiliğinden oluşan yumurtama iğne yapılmıştı gebelik oluşmadı. Bu ay femara+iğne denedik.
Evet ilk olacak geçen ay hsg çektirdim. Diğerlerinin hepsini yaptırmıştım bu ay d vitamini vb de baktırdım.. eşimde de ben de de bir sorun yok görünen. Genetik testleri yaptırdık bir ay sonra çıkacak tabi..
dontor her şey normal olsada bazen destek gerekebilir dedi şu an bunu deniyoruz.
Bunlar en son tahlillerim, amh 3.17 çıktı ama olmayınca olmuyor grubundayım..

Eklentiler

• 71FACE0C-E101-4B42-AB17-3F9FA56CB73E.png
    71FACE0C-E101-4B42-AB17-3F9FA56CB73E.png
    194,3 KB · Görüntüleme: 57
Selam kızlar ❤️ herkese hayırlı pazarlar

Ovitrellede 11.günüm, henüz test yapmadım. Kullandığım ilaçların etkisi midir bilmiyorum yüzümü sivilce bastı resmen. Ağrılı, iltihaplı sivilceler 🤦🏻‍♀️ belim de hafif hafif regl olacakmış gibi ağrılar oluyor, bazen kasığımda ve karnımda çok minik batmalar oluyor. Kendimi üzmemek için test falan da almadım. Elimde bir tane test var, onu da 14.gün yapmayı düşünüyorum. Umarım bu ay bebişime kavuşurum. 👼🏻 Allah'tan ümit kesilmez.

Evet ilk olacak geçen ay hsg çektirdim. Diğerlerinin hepsini yaptırmıştım bu ay d vitamini vb de baktırdım.. eşimde de ben de de bir sorun yok görünen. Genetik testleri yaptırdık bir ay sonra çıkacak tabi..
dontor her şey normal olsada bazen destek gerekebilir dedi şu an bunu deniyoruz.
Kuzu hsg filmi nasıl ağrı acı oluyor mu uyusturuyorlar mı 1 aralığa kadar gebelik oluşmazsa bana da bakacakta

Çok teşekkür ederim canım daha çok başındayım umarım bu sefer sağlıkla devam eder.

Bu ay ilk femara denemen mi olacak senin? Umarım vesile olur. Ben de takip ediyorum seni bildiğim kadarıyla hsg sperm testi bunları zaten yaptırdın. Sen de benim gibi oyalanmayı sevmiyorsun araştırıp elinden geleni yapıyorsun. İnşallah hayırlısıyla en kısa sürede bebiş haberi gelecektir. Bazen ufak destekler gerekiyor ve tabiki zamanın gelmesi🍀

Bu arada evet iğne de oldum. Ondan önceki ay kendiliğinden oluşan yumurtama iğne yapılmıştı gebelik oluşmadı. Bu ay femara+iğne denedik.
Bu ay iğneyi kesin istiyor doktorum çünkü progesteron 7 civarlarında çıkıyor iğne destek verecek sana diyor ama bence kısmet..
zaten folikül takibindeyim bu ay ovülasyon falan yapmıyorum..

Her şey çok güzel görünüyor genetik testleri de yaptırman iyi olmuş. Ben düşük sonrası yaptırmıştım bir sorun çıkmadı senin de çıkacağını zannetmem en azından elemiş olursun onu da kafanda.

Femara ve iğne desteği iyi gelecektir bence de.

Güzel haberlerini bekliyorum takipte olacağım ☺️

Klomen bilmiyorum denemedim bu 3 ay femara ve çatlatma iğnesi deneyeceğiz. Aslında yumurtalar çatlıyor ama garanti prosedür bu şekilde.
O folik asit iyi diyorlar temelde pko ve kilolu kadınlar için öneriliyor.
Hoş ben 43 kiloyum ama bu ay deniyorum şansımı 😁😁😁🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Ay masallah 43 kilo muu o ne kız boyun kaç😂😂
Banada inofolic in daha pahalı bir muadili olan bir şey kullandırmıstı doktor ama cok düzenli kullanmadım. Bu ay tekrardan inofolic ile denicem. Aslında elimde dolu kullanılmamıs bi klomen kutusu da varda vücuduma yok yere hormon yüklemek istemiyorum🤷🏼‍♀🥲 cünkü kan testinde hormonlarım iyi cıkmıstı
İnsallah bu ay hepimizin tutar🙏🏻🙏🏻

Kuzu hsg filmi nasıl ağrı acı oluyor mu uyusturuyorlar mı 1 aralığa kadar gebelik oluşmazsa bana da bakacakta
Bence kesinlikle ağrılı değil yanlış yönlendirmek istemem ama açıkçası cinsel ilişkiye girmede problem yaşamıyorsunuz ve vajinal muayene olabiliyorsanız sorunsuz geçecektir.
Sancısı da bence gaz sancısı gibiydi ve 1-2 saniye toplamda sancı oldu o kadar kısa..
ama dediğim gibi ben biraz ilaç karşıtıyım ve canım pek tatlı değildir sizin farklı özellikleriniz varsa değişebilir.

Buradaki yorumlar çok korkutucu asla öyle olmadığını bu durumun insanların duygusal beklentileriyle alakalı olduğunu söyleyebilirim. Çekilin içiniz rahat etsin.

Her şey çok güzel görünüyor genetik testleri de yaptırman iyi olmuş. Ben düşük sonrası yaptırmıştım bir sorun çıkmadı senin de çıkacağını zannetmem en azından elemiş olursun onu da kafanda.

Femara ve iğne desteği iyi gelecektir bence de.

Güzel haberlerini bekliyorum takipte olacağım ☺️
🙏🏻 İnşallah teşekkür ederim 🥰🥰
Ben de güzel gebeliğini takip ediyorum sevgiler 🍃

Kuzu eşin sperm testi verdi mi? Bir kaçı ayı pas geçerseniz sakın atlama bu detayı gereksiz ayları heba etmeyin diye ön uyarı bu 😁😁😁
Verdi haziranda kuzum. Sayısı gayet iyi cıkmıstı hız da iyiydi. Sadece bazı spermlerde şekil bozukluğu çıktı onda. Çok etkilemez dedi doktor

Bu ay iğneyi kesin istiyor doktorum çünkü progesteron 7 civarlarında çıkıyor iğne destek verecek sana diyor ama bence kısmet..
zaten folikül takibindeyim bu ay ovülasyon falan yapmıyorum..
Yumurta kaliteni arttiricak kuzum yumurtan çatliyor ama döllenme için yeterli kalitede değil igne olacaksan kesin önumuzdeki ay bebiş gelir maşallah herşeyin normal sağliklisin 😊😊 Hergün Yumurta ye, yesillik ye, avokado bunlar hep kalitesini arttırır 🤗

Yumurta kaliteni arttiricak kuzum yumurtan çatliyor ama döllenme için yeterli kalitede değil igne olacaksan kesin önumuzdeki ay bebiş gelir maşallah herşeyin normal sağliklisin 😊😊 Hergün Yumurta ye, yesillik ye, avokado bunlar hep kalitesini arttırır 🤗
Ah canım sağ ol inşallah 🙏🏻
Bir çatlatma iğnesinden umudum var ya bakalım femara kullanıyorum ama İnan hiç isteyerek değil.

Avokado tükettiğim bir şey zaten 🥰 sağlıklı olup gebelik elde edememek çok zor bir psikoloji doktor da senin değerlerinde olmak isteyen çok kişi var diyor ama gel gelelim nasip işte…

Benım hormonlarda böyle cıkmıstı ejce ejce

Eklentiler

• 0925F944-357C-4AEF-AEAC-483EBF88F02A.jpeg
    0925F944-357C-4AEF-AEAC-483EBF88F02A.jpeg
    83,7 KB · Görüntüleme: 54
  • 8FF783BA-9FB4-489C-B4C9-25D10FAA7141.jpeg
    8FF783BA-9FB4-489C-B4C9-25D10FAA7141.jpeg
    30,6 KB · Görüntüleme: 52
Bence kesinlikle ağrılı değil yanlış yönlendirmek istemem ama açıkçası cinsel ilişkiye girmede problem yaşamıyorsunuz ve vajinal muayene olabiliyorsanız sorunsuz geçecektir.
Sancısı da bence gaz sancısı gibiydi ve 1-2 saniye toplamda sancı oldu o kadar kısa..
ama dediğim gibi ben biraz ilaç karşıtıyım ve canım pek tatlı değildir sizin farklı özellikleriniz varsa değişebilir.

Buradaki yorumlar çok korkutucu asla öyle olmadığını bu durumun insanların duygusal beklentileriyle alakalı olduğunu söyleyebilirim. Çekilin içiniz rahat etsin.
Iliski esnasında ya da kontrollerde sıkintı yaşamıyorum dediğin gibiyse eğer korkulacak bişey yokmuş bakalım 1 aralıga kadar beklicez gebelik olmazsa yapacakmış sonrada aşılamaya geçer diye düşünüyorum

Ay masallah 43 kilo muu o ne kız boyun kaç😂😂
Banada inofolic in daha pahalı bir muadili olan bir şey kullandırmıstı doktor ama cok düzenli kullanmadım. Bu ay tekrardan inofolic ile denicem. Aslında elimde dolu kullanılmamıs bi klomen kutusu da varda vücuduma yok yere hormon yüklemek istemiyorum🤷🏼‍♀🥲 cünkü kan testinde hormonlarım iyi cıkmıstı
İnsallah bu ay hepimizin tutar🙏🏻🙏🏻
İnşallah 🥰 benim boyum kısa 1.55 im 🥰
Bence her birini doktor ile yürüt tek başına karar verme.

X