- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #5.321
Bu arada hiç ağrım yok.. Normalde de olmaz ama bacaklarım bi halsizleşirdi.. Hafif ishal olurdum.. Bu sefer hiç birşey olmadı.. Kistte ağrı oluyormuş galiba.. Normal regl den bile daha ağrısız şuan..Canım ben aynısını yaşamıştım. Klomen kullandığım ilk ay kist oluşmuştu baya koyu kahve denecek şekilde gelmişti
Yani hiç bir ilaç ve takviye yapılan araştırmalara göre canlı doğum oranına etki etmiyor ya da çok düşük ama bakalım..İnofolic ile ilgili yorumlar çok iyi.. Benim normalde yumurtlama 1 gün sürer ve c kadar koyu olmazdı. İnofolic ile kopkoyu oldu c den de koyu.. Bence etkisi var..
Yani ilaç kullanmak istemiyor olmanı anlıyorum ben hayatımda ağrı kesici bile içmeye karşı biriyim ama geldiğim noktada yumurtlama problemim olmamasına rağmen femara kullanıyorumCanım muhtemel 20.günde falan oldu zaten o aralar ben ovu testi yapmıyodum kacırmıs olabilirim son günlerde de degiisk bişey oldu anlamadom artık
Evet bende pko var.. kasım da bakcaz artık hem test hem doktor takibi ama klomen filan kullanmıcan
Canım sen femarayı ne için kullanıyorsun? Yumurtlama problemim olmamasına rağmen demişsin yeterli boyuta mı gelmiyor onu sağlamak İçin mi?Yani ilaç kullanmak istemiyor olmanı anlıyorum ben hayatımda ağrı kesici bile içmeye karşı biriyim ama geldiğim noktada yumurtlama problemim olmamasına rağmen femara kullanıyorum
Kader diyelim
Femara hiç denemedim o da klomenin daha pahalı bir muadili değil mi? Bir kere klomen kullandım biliyosundjr belki evet büyüttü ama hiçbir işe yaramadı olmadı cocuk falanYani ilaç kullanmak istemiyor olmanı anlıyorum ben hayatımda ağrı kesici bile içmeye karşı biriyim ama geldiğim noktada yumurtlama problemim olmamasına rağmen femara kullanıyorum
Kader diyelim
Benimde reglim düzenliYani ilaç kullanmak istemiyor olmanı anlıyorum ben hayatımda ağrı kesici bile içmeye karşı biriyim ama geldiğim noktada yumurtlama problemim olmamasına rağmen femara kullanıyorum
Kader diyelim
Bat ne zamandı canım, gebelik testi yapmıştın de mi sen .hadi inş hayırlı haberlerini alırızBen bugunde adet olmadım
Kasım topiği kurulmuş canım üstte linkini paylaşmışKızlar Kasım topiği kurarsanız beni de ekleyib 15 kasım bat
Sebepsiz infertilite içinCanım sen femarayı ne için kullanıyorsun? Yumurtlama problemim olmamasına rağmen demişsin yeterli boyuta mı gelmiyor onu sağlamak İçin mi?
Öncesinde baktırmadınız mı hiç?Benimde reglim düzenli
Hemde baya gününe sadık hiç şaşmaz dakikasına gelir
Doktor bu ay klomen başlayalım dedi ama önce kan verip hormonlarıma baktırıcam
Klomen bilmiyorum denemedim bu 3 ay femara ve çatlatma iğnesi deneyeceğiz. Aslında yumurtalar çatlıyor ama garanti prosedür bu şekilde.Femara hiç denemedim o da klomenin daha pahalı bir muadili değil mi? Bir kere klomen kullandım biliyosundjr belki evet büyüttü ama hiçbir işe yaramadı olmadı cocuk falanBen bu ay inofolic almayı düsünüyorum takviye niyetine pko lulara öneriliyormus sanırım
Kuzu eşin sperm testi verdi mi? Bir kaçı ayı pas geçerseniz sakın atlama bu detayı gereksiz ayları heba etmeyin diye ön uyarı buFemara hiç denemedim o da klomenin daha pahalı bir muadili değil mi? Bir kere klomen kullandım biliyosundjr belki evet büyüttü ama hiçbir işe yaramadı olmadı cocuk falanBen bu ay inofolic almayı düsünüyorum takviye niyetine pko lulara öneriliyormus sanırım
Aslında benim de kendiliğinden 18 mm yumurtanın oluştuğu baktırdığımda progesteronda çatlama olduğunu gördüğüm oluyordu. Ama femara kullandığım geçen ay gebelik oluştu. İlk defa da progesteronum 20 Li değerler çıktı. Daha önce en fazla 13 görmüştüm. Denemekte fayda var bence deSebepsiz infertilite için
Yeterli boyuta geliyor çatlıyor herhangi bir sorun yok iki yumurtam kendiliğinden oldukça ideal boyuta erişiyor, açıklanamayan infertilitede bazı basamaklar önce ilaç tedavisi sonra aşılma sonra tüp bebek gibi ben şu an ilk basamağa geçtim.
Bir nedeni yok prosedür böyle diyim ben size.
Selam tatlım,Aslında benim de kendiliğinden 18 mm yumurtanın oluştuğu baktırdığımda progesteronda çatlama olduğunu gördüğüm oluyordu. Ama femara kullandığım geçen ay gebelik oluştu. İlk defa da progesteronum 20 Li değerler çıktı. Daha önce en fazla 13 görmüştüm. Denemekte fayda var bence de
Çatlatma iğnesi olmuş muydun? Sormayı atladımAslında benim de kendiliğinden 18 mm yumurtanın oluştuğu baktırdığımda progesteronda çatlama olduğunu gördüğüm oluyordu. Ama femara kullandığım geçen ay gebelik oluştu. İlk defa da progesteronum 20 Li değerler çıktı. Daha önce en fazla 13 görmüştüm. Denemekte fayda var bence de
Çok teşekkür ederim canım daha çok başındayım umarım bu sefer sağlıkla devam eder.Selam tatlım,
Senin yazılarını okuyorum ve aklıma düşüyorsun evet. Bugün başladım hayırlısı olsun hakkımda, seni tebrik ederim sağlıkla gelsin inşllah minik
Doktor 3 ay destek vereceğiz dedi bu süreçte sebep ne tam bulamıyorsun çok moleküler inemiyoruz tıp bu kadar diyor ki haklılar bu yüzden de deneme süreci bu uygulamalar benim için şu an