Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende yarın randevu alıp salı gideyim muhakak. Aynen senin belittiği gibi kist döndü o zaman..

Merhaba pco geç yumurtlama yapabilir bu umut var demek ayrıca en önemlisi de daha 9 gün kala baktırmışsınız çok erken bu da değerinizin yükselebileceği anlamına gelir. Ama bunlar ihtimal inşallah gönlünüze göre olur sonuç Çok küçük değerleri de anlayan testler var belirti hissederseniz bata 3 gün kala test yapın isterseniz bekleyebilirseniz batı bekleyin tabi

ejce canımm =)
Bayadır takip ediyorum seni
Okuyorum yazdıklarını
Belki bişeyler öğrenirim denerim bende diye=)
Benimde sebepsiz infertilite
Ve 2 sene oldu gecen ayla birlikte
Bi ay klomen + ovitrelle, iki ayda femara + ovitrelle kullandım
En son gecen ay kullandım
Hepsinde yeterli büyüklükte yumurta olusup çatlamasına rağmen bebiş olmadı
Doktorumun tavsiyesi ve kendi isteğimle bıraktım tedaviyi
Sene sonuna kadar kendimiz denicez
Olmazsa ocaktan sonra aşılama yada tüp bebek işlemlerine başlıcaz
Bu aradada eşim takviyeler kullanıyor L arginin E vitamini arı sütü bal propolis ve bitkisel seyler
Bende folik asit ve bi arkadasın tavsiyesiyle bitkisel bişeyler kullanıyorum
Umarımm hepimiz sene bitmeden güzel sonuçlar alır paylasırıs burda

Merhaba
Umarım dileklerimiz gerçek olur
Eşinizin sperm testi nasıl siz hsg çektirdiniz mi? Pek çok kişiye aynı şeyleri soruyorum atlamayın diye..
gen taramalarınız pıhtı testlerimiz yapıldı mı?

Merhaba
Eşinizin sperm testi nasıl siz hsg çektirdiniz mi? Pek çok kişiye aynı şeyleri soruyorum atlamayın diye..
Umarım =) eşimin sperm testi yapıldı
Ben hsg çektirdim
Genetik taramalar pıhtılaşma testi yapıldı
Spermler yeterli
Hsg de tüpler açık
Diğer testler de problem yok temiz
Ama kimyasal gebelik bile elde edemedik 2 sene içinde
Doktorda artık gerek yok ilaç kullanmana bırak iki üç ay kafanı dinle sonra başlayalım işlemlere dedi kadında şaşırıyor ama yok
Belki şu kullandıklarımız vesile olur diyorum
Olursa eğer burda paylaşıcam o bitkisel seyleride nerden aldığımı falan =)

Morfoloji ne durumda eşinizin?
Aklıma sperm DNA hasarı geliyor başka da bilemiyorum.
Progesteron ölçtürdünüz mü bu süreçte? D vitamini çinko düzeydiniz nasıl?
Amh ne durumda?

Ay neden bilmiyorum ama çok kötü bi durum ya şu sivilceler senin sonucun ne zaman belli olacak?

Merhaba
Pıhtı testi için hangi bölüme gidip ne demeliyiz acaba?
Öncesinde baktırmadınız mı hiç?
Baktırdım çok kez
Sperm testi hsg falan temiz çıktı
Yarın tekrar baktırcam en son 3 ay önce baktırmıştım hormonlara

Morfoloji ne durumda eşinizin?
Aklıma sperm DNA hasarı geliyor başka da bilemiyorum.
Progesteron ölçtürdünüz mü bu süreçte? D vitamini çinko düzeydiniz nasıl?
Amh ne durumda?
Morfolojiyi sayı olarak hatırlamıyorum ama çok kez sperm testi yaptırdık ve hepsinde takviye dahi kullanmaya gerek duymadı doktorlar
Değerleri gayet iyi
Bi dna hasar analizi yaptırmak kaldı, fazlaca sigara içiyor kendisi onda sıkıntı olabilir mi diye düşünmüyor değilim
D vitamini uzun süredir alıyorum aslında epeyce düşük, kullanıyorum
Çinkoya ve Progesterona hiç baktırmadım ama
Amh 3,8 falandı yanlıs hatırlamıyorsam altı yedi ay önce yaptırdığımda, aynı zamanda sayımda yapıldı
Ondada sıkıntı yok
Eksik testlerimizi aşılama falan öncesi tamamlarız diye düşünüyorum
Vakti zamanı gelmedi demek ki diyede avutuyorum kendimi bu süreçte =)
Allahım bişeyleri vesile kılsında bize, artıl bizlerde alalım güzel sonuçları =)

Rica edin ben geçirmedim ama baktılar hatta düşük vb olmamasına rağmen genetik testleri istedi doktorum infertilite diyip isteyebilirler umarım iyi bir doktora denk gelirsiniz
Pıhtılaşma testi kaç güne çıktı acaba ben de tedbir amaçlı baktırmak istiyorum da

Ay neden bilmiyorum ama çok kötü bi durum ya şu sivilceler

Bende normalde böyle şey olmazdi ben ergenlikte sivilce görmedim ilaçların dengesizliği bence geçer .
Benim sonuç 15 gün sonra dedi doktor gel test için dedi cuma günü oldum aşılama 5 Kasıma denk geliyor 15 gün sonrası.

Kizlar merhaba,cuma günü kan testi yaptırmıştım betahcg değeri 71 çıkmıştı ,bugün sabah farklı bı hastanede yaptırdım 76 çıktı ,o hastaneye guvenmedim başka bı hastaneye gittim biraz önce 55 çıktı, bu ne demek anlamadım,kasık ağrılarım zaten cuma dan önce de vardı hala da var ,kimyasal gebelik böyle bişey mi? Yeniden değerler yükselir mi sizce? Yarın erkenden gidicem doktora ama çok üzgünüm

Kimyasal gebelikte hcg belli bir değere kadar yükselip düşüşe geçiyor geçmiş olsun makineler arasında aşırı bir oynama yoksa öyle görünüyor hemen hemen hamile kalabilen herkes geçirebiliyor bunu erken test yapanlar daha çok farkında oluyor bu hamile kalabileceğinizi, tüplerinizin açık olduğunu vs ifade ettiği için de endişelenmeyin hiç kimyasal ardından hemen hamile kalınları okuduk burada. Vucut sağlıksız olanı atıyormuş zaten kese vs oluşmadığı için adetle atılıyor. Rabbim sağlıkla imtihan etmesin sağlıklı güzel hamilelikler yaşatsın inşallah gene içiniz rahat etmesi açısından yarın tekrar baktırın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…