- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #5.341
Eklerim canımKızlar Kasım topiği kurarsanız beni de ekleyib 15 kasım bat
Erken yapmıştım kuzum eczacı erken gebelik testi dediğine bakma adet olacağın gün yap en dogru o zaman verir demisti ben dayanamadım yaptım negatif çıkmıştıBat ne zamandı canım, gebelik testi yapmıştın de mi sen .hadi inş hayırlı haberlerini alırız
Evet ilk olacak geçen ay hsg çektirdim. Diğerlerinin hepsini yaptırmıştım bu ay d vitamini vb de baktırdım.. eşimde de ben de de bir sorun yok görünen. Genetik testleri yaptırdık bir ay sonra çıkacak tabi..Çok teşekkür ederim canım daha çok başındayım umarım bu sefer sağlıkla devam eder.
Bu ay ilk femara denemen mi olacak senin? Umarım vesile olur. Ben de takip ediyorum seni bildiğim kadarıyla hsg sperm testi bunları zaten yaptırdın. Sen de benim gibi oyalanmayı sevmiyorsun araştırıp elinden geleni yapıyorsun. İnşallah hayırlısıyla en kısa sürede bebiş haberi gelecektir. Bazen ufak destekler gerekiyor ve tabiki zamanın gelmesi
Bu arada evet iğne de oldum. Ondan önceki ay kendiliğinden oluşan yumurtama iğne yapılmıştı gebelik oluşmadı. Bu ay femara+iğne denedik.
Kuzu hsg filmi nasıl ağrı acı oluyor mu uyusturuyorlar mı 1 aralığa kadar gebelik oluşmazsa bana da bakacaktaEvet ilk olacak geçen ay hsg çektirdim. Diğerlerinin hepsini yaptırmıştım bu ay d vitamini vb de baktırdım.. eşimde de ben de de bir sorun yok görünen. Genetik testleri yaptırdık bir ay sonra çıkacak tabi..
dontor her şey normal olsada bazen destek gerekebilir dedi şu an bunu deniyoruz.
Bunlar en son tahlillerim, amh 3.17 çıktı ama olmayınca olmuyor grubundayım..
Bu ay iğneyi kesin istiyor doktorum çünkü progesteron 7 civarlarında çıkıyor iğne destek verecek sana diyor ama bence kısmet..Çok teşekkür ederim canım daha çok başındayım umarım bu sefer sağlıkla devam eder.
Bu ay ilk femara denemen mi olacak senin? Umarım vesile olur. Ben de takip ediyorum seni bildiğim kadarıyla hsg sperm testi bunları zaten yaptırdın. Sen de benim gibi oyalanmayı sevmiyorsun araştırıp elinden geleni yapıyorsun. İnşallah hayırlısıyla en kısa sürede bebiş haberi gelecektir. Bazen ufak destekler gerekiyor ve tabiki zamanın gelmesi
Bu arada evet iğne de oldum. Ondan önceki ay kendiliğinden oluşan yumurtama iğne yapılmıştı gebelik oluşmadı. Bu ay femara+iğne denedik.
Her şey çok güzel görünüyor genetik testleri de yaptırman iyi olmuş. Ben düşük sonrası yaptırmıştım bir sorun çıkmadı senin de çıkacağını zannetmem en azından elemiş olursun onu da kafanda.Evet ilk olacak geçen ay hsg çektirdim. Diğerlerinin hepsini yaptırmıştım bu ay d vitamini vb de baktırdım.. eşimde de ben de de bir sorun yok görünen. Genetik testleri yaptırdık bir ay sonra çıkacak tabi..
dontor her şey normal olsada bazen destek gerekebilir dedi şu an bunu deniyoruz.
Bunlar en son tahlillerim, amh 3.17 çıktı ama olmayınca olmuyor grubundayım..
Ay masallah 43 kilo muu o ne kız boyun kaçKlomen bilmiyorum denemedim bu 3 ay femara ve çatlatma iğnesi deneyeceğiz. Aslında yumurtalar çatlıyor ama garanti prosedür bu şekilde.
O folik asit iyi diyorlar temelde pko ve kilolu kadınlar için öneriliyor.
Hoş ben 43 kiloyum ama bu ay deniyorum şansımı
Bence kesinlikle ağrılı değil yanlış yönlendirmek istemem ama açıkçası cinsel ilişkiye girmede problem yaşamıyorsunuz ve vajinal muayene olabiliyorsanız sorunsuz geçecektir.Kuzu hsg filmi nasıl ağrı acı oluyor mu uyusturuyorlar mı 1 aralığa kadar gebelik oluşmazsa bana da bakacakta
Her şey çok güzel görünüyor genetik testleri de yaptırman iyi olmuş. Ben düşük sonrası yaptırmıştım bir sorun çıkmadı senin de çıkacağını zannetmem en azından elemiş olursun onu da kafanda.
Femara ve iğne desteği iyi gelecektir bence de.
Güzel haberlerini bekliyorum takipte olacağım
Verdi haziranda kuzum. Sayısı gayet iyi cıkmıstı hız da iyiydi. Sadece bazı spermlerde şekil bozukluğu çıktı onda. Çok etkilemez dedi doktorKuzu eşin sperm testi verdi mi? Bir kaçı ayı pas geçerseniz sakın atlama bu detayı gereksiz ayları heba etmeyin diye ön uyarı bu
O şekil bozukluğu kaç sen bana de ben kim olduğunu diyeyim sanaVerdi haziranda kuzum. Sayısı gayet iyi cıkmıstı hız da iyiydi. Sadece bazı spermlerde şekil bozukluğu çıktı onda. Çok etkilemez dedi doktor
Yumurta kaliteni arttiricak kuzum yumurtan çatliyor ama döllenme için yeterli kalitede değil igne olacaksan kesin önumuzdeki ay bebiş gelir maşallah herşeyin normal sağliklisinBu ay iğneyi kesin istiyor doktorum çünkü progesteron 7 civarlarında çıkıyor iğne destek verecek sana diyor ama bence kısmet..
zaten folikül takibindeyim bu ay ovülasyon falan yapmıyorum..
Ah canım sağ ol inşallahYumurta kaliteni arttiricak kuzum yumurtan çatliyor ama döllenme için yeterli kalitede değil igne olacaksan kesin önumuzdeki ay bebiş gelir maşallah herşeyin normal sağliklisinHergün Yumurta ye, yesillik ye, avokado bunlar hep kalitesini arttırır
Onu bilmiyorum işte eşim göstermedi sonucuO şekil bozukluğu kaç sen bana de ben kim olduğunu diyeyim sanadoktora güvenme hemen, he he
Iliski esnasında ya da kontrollerde sıkintı yaşamıyorum dediğin gibiyse eğer korkulacak bişey yokmuş bakalım 1 aralıga kadar beklicez gebelik olmazsa yapacakmış sonrada aşılamaya geçer diye düşünüyorumBence kesinlikle ağrılı değil yanlış yönlendirmek istemem ama açıkçası cinsel ilişkiye girmede problem yaşamıyorsunuz ve vajinal muayene olabiliyorsanız sorunsuz geçecektir.
Sancısı da bence gaz sancısı gibiydi ve 1-2 saniye toplamda sancı oldu o kadar kısa..
ama dediğim gibi ben biraz ilaç karşıtıyım ve canım pek tatlı değildir sizin farklı özellikleriniz varsa değişebilir.
Buradaki yorumlar çok korkutucu asla öyle olmadığını bu durumun insanların duygusal beklentileriyle alakalı olduğunu söyleyebilirim. Çekilin içiniz rahat etsin.
İnşallahAy masallah 43 kilo muu o ne kız boyun kaç
Banada inofolic in daha pahalı bir muadili olan bir şey kullandırmıstı doktor ama cok düzenli kullanmadım. Bu ay tekrardan inofolic ile denicem. Aslında elimde dolu kullanılmamıs bi klomen kutusu da varda vücuduma yok yere hormon yüklemek istemiyorum♀ cünkü kan testinde hormonlarım iyi cıkmıstı
İnsallah bu ay hepimizin tutar
Bence bunu gör. Morfoloji bahsettiğin ve en önemlisi atlama sakın. 4 altı ise zor gebelik oluşur bunu bil de başla sürece sonra kendinde kusur bulma yok yere psikolojine de etkilemeOnu bilmiyorum işte eşim göstermedi sonucu
Gerçekten mi? Peki bunun bir tedavisi var mı?Bence bunu gör. Morfoloji bahsettiğin ve en önemlisi atlama sakın. 4 altı ise zor gebelik oluşur bunu bil de başla sürece sonra kendinde kusur bulma yok yere psikolojine de etkileme