Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar ben bugun 2 gün gecikmeli regl oldum. Ama kahverengi ve sabahtan beri pedin ortası bile dolmadı.. peçete ile silince kırmızımsı kahve ama pedde kahve.. Adet kanaması sonrası gibi.. Ben bu ay klomen kullandım.. Kist yapmış ve çatlamış mı demek oluyor.. Kafam çok karıştı.. Bilmeden birşey de yapmak istemedim..
3.gün Pazartesi geliyor tahmin etmediğim için randevu almadım.. Pazartesi arayıp salıya randevu alacağım..
Klomen etkisini bilenler@Hali Selizay

Böyle bir şey yaşamadım canım

Canım ben aynısını yaşamıştım. Klomen kullandığım ilk ay kist oluşmuştu baya koyu kahve denecek şekilde gelmişti

Kuzu ben klomen ve inofolic combi kullandım sadece..
bu sabah femaraya başladım, bir de inofolic dünden beri..
haftaya pazartesi kontrole çağırdı her ay zaten iki yumurtam doğal oluyordu ama umarım kalite ya da siklus hazırlığında katkı sağlar..

Ay inan bende anlamadım dün yumurta catladı bugün adet oldum bildiğin şaka gibi
Canım tam böyle değildir bence..
sana önerim hemen olsun akışına bırakmayacağım dersen folikül takibi yaptır mutlaka, senin pko yatkınlığın olduğunu hatırlıyorum.
Sebepsiz 6 aydır bekleyen biri olarak önerim sana, beklemek bir şeylere yormak ve düşünmek yıpratıcı bir süre sonra eğlence ortadan kalkıyor açıkçası

Ben ovülasyonu beceremedim ama sanırım benim sorunum yumurtalarımın çok ve düzensiz büyümesi, Haziran ayında 12. Günde 40 mm yumurtam vardı kiste çevirmiş. Eylülde 12. Günde 21 mmydi. Ekimde ise 11. Günde 32 mmydi. Benim yumurta takibi yaptırmam gerekiyor yani. Böyle çatlama günümü tespit etmem çok zor kaldı ki yumurta çatlamayıp kiste dönüştürüp bir sondaki adet döneminde atılıyor muhtemelen. Pek çok kadında bazı aylarsa çatlama olmazmış gebeliğin oluşmaması bundan kaynaklanabilir, sizde takip yaptırın isterseniz. Ben bu ay yaptıracağım.

Beni de ekleyin 1 kizim var 4 yasına yaklaştı. 5 yıllık evliyim.bat 5kasim ..

Canım muhtemel 20.günde falan oldu zaten o aralar ben ovu testi yapmıyodum kacırmıs olabilirim son günlerde de degiisk bişey oldu anlamadom artık
Evet bende pko var.. kasım da bakcaz artık hem test hem doktor takibi ama klomen filan kullanmıcan

bu sabah femaraya başladım, bir de inofolic dünden beri..
haftaya pazartesi kontrole çağırdı her ay zaten iki yumurtam doğal oluyordu ama umarım kalite ya da siklus hazırlığında katkı sağlar..
İnofolic ile ilgili yorumlar çok iyi.. Benim normalde yumurtlama 1 gün sürer ve c kadar koyu olmazdı. İnofolic ile kopkoyu oldu c den de koyu.. Bence etkisi var..

Canım ben aynısını yaşamıştım. Klomen kullandığım ilk ay kist oluşmuştu baya koyu kahve denecek şekilde gelmişti
Evet ve ped çok az geliyor.. lavaboya gittiğimde peçete ile siliyorum kahvemsi siyah pıhtı geliyor.. Baya da fazla geliyor.. Atamıyor sanki pıhtıyı.. Sizde de öyle mi oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…