- 3 Temmuz 2021
- 1.129
- 884
- 28
- Konu Sahibi golgelericinde
- #5.181
Kuzumm son konuma bakar mısınnAaayy gızz sen 6 ay korunmayacak mıydın hayırdııııır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzumm son konuma bakar mısınnAaayy gızz sen 6 ay korunmayacak mıydın hayırdııııır
Kızzz gördüm alıntıladım hatta cevap yazacaktım sonra unutmuşum bence test pozitiff kuruma çizgisi o kadar net olmaz ama elimde test varsa hemen bitane daha yap ben de 5 gün kala laboquickle öğrenmiştimKuzumm son konuma bakar mısınn
Aynı marka aşkım ama ya ilk idrar da böyle çıktı sabah yapsam daha garanti olmaz mıKızzz gördüm alıntıladım hatta cevap yazacaktım sonra unutmuşum bence test pozitiff kuruma çizgisi o kadar net olmaz ama elimde test varsa hemen bitane daha yap ben de 5 gün kala laboquickle öğrenmiştim
Yoo ben 4 saat su içmeyip çişimi tutup akşam yaptım gayet net çıktıAynı marka aşkım ama ya ilk idrar da böyle çıktı sabah yapsam daha garanti olmaz mı
Bu ay olmayacak psikolojisine giriyorsun nasıl olsa diye iste en rahat bıraktığın zaman aralıği bebis hemen çıkageliyorAslında aşılama tedavisine baslayacaktik, fiziksel hiç bı sorun yoktu, hormon testleri duzgundu, hsg temizdi ,eşimin testleri de iyiydi ,sperm DNA hasar testi bile yaptırdık o da normaldi.. bu ay bal polen propolis karışımı kullandık eşim de bende , onun haricinde hiç bişey yok , regl olmayı ve tedaviye başlamayı bekliyordum. Hayırlısıyla güzel devam eder inşallah
Sağ kasığımda geçmeyen ağrım var tek belirtim bu eğer varsa bebiş sabah yapsam daha iyi olur sanki ben daha yeni su içtimYoo ben 4 saat su içmeyip çişimi tutup akşam yaptım gayet net çıktı
Bat 26 test hic yapmadim bilee bekliyorumBat tarihi 26 sı olup erken gebelik testi yapan var mı yapmaya korkuyorum beklemek ne zor
Bende de vardı hatta yumurtluyorum sandım önce lh testi yaptımSağ kasığımda geçmeyen ağrım var tek belirtim bu eğer varsa bebiş sabah yapsam daha iyi olur sanki ben daha yeni su içtim
Kuzuum 5 aymış sigorta bana ay indirimi yapmış 16.10.2021 den sonraki sat tarihi ve hamilelik kabul ediliyomuss tabi ben durur muyum hemen denk geldi yumurtlama yaptık bekliyoruz senden ne haberrrAaayy gızz sen 6 ay korunmayacak mıydın hayırdııııır
Ayy süper hadi bakalımmmmmKuzuum 5 aymış sigorta bana ay indirimi yapmış 16.10.2021 den sonraki sat tarihi ve hamilelik kabul ediliyomuss tabi ben durur muyum hemen denk geldi yumurtlama yaptık bekliyoruz senden ne haberrr
Bat 26 test hic yapmadim bilee bekliyorum
Ayyyy çok sevindiiiiim senin adınaa inşallah sağlıkla gelsin minik bir an önce kalp atışını duyarsınAyy süper hadi bakalımmmmm
Ben pozitifi gördüm çok şükür ama kalbi duyamadık yarın kontrolüm var inşallah duyarım
Ayy hadi bakalım avokadoya başla ahaAyyyy çok sevindiiiiim senin adınaa inşallah sağlıkla gelsin minik bir an önce kalp atışını duyarsın
İnşallah bakalım benımkide tutcak mı göreceğiz hiçbir şey kullanmadım. 30.günde ovu testi pik oldu 3-4 gün pik kaldı bu sabah pikti akşam patladı
Benim LH fazla belirgin değil ama bi baksana konuyaBende de vardı hatta yumurtluyorum sandım önce lh testi yaptım
İnşallah kuzum Allah dualarını dualarımızı kabul eylesin inşallahAyy süper hadi bakalımmmmm
Ben pozitifi gördüm çok şükür ama kalbi duyamadık yarın kontrolüm var inşallah duyarım
Ayy janna tırnakların ne güzelAyyyy çok sevindiiiiim senin adınaa inşallah sağlıkla gelsin minik bir an önce kalp atışını duyarsın
İnşallah bakalım benımkide tutcak mı göreceğiz hiçbir şey kullanmadım. 30.günde ovu testi pik oldu 3-4 gün pik kaldı bu sabah pikti akşam patladı
Kendi tırnaklarım kuzumm teşekkür ederim kalıcı oje var sadece. Ama protez falan değil:)Ayy janna tırnakların ne güzel
Kendinin mi ödünç mü
Evet hemen baslamam lazım ona ya yarın alıyım markettenAyy hadi bakalım avokadoya başla aha
Tırnağın böyle güzelse kendin kim bilir nasıl bebeksin bahtın da guzel olsun inşallah arkadaşımmKendi tırnaklarım kuzumm teşekkür ederim kalıcı oje var sadece. Ama protez falan değil:)