Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızzz gördüm alıntıladım hatta cevap yazacaktım sonra unutmuşum 😂 bence test pozitiff kuruma çizgisi o kadar net olmaz ama elimde test varsa hemen bitane daha yap 😍 ben de 5 gün kala laboquickle öğrenmiştim
Aynı marka aşkım 😍 ama ya ilk idrar da böyle çıktı sabah yapsam daha garanti olmaz mı

Aslında aşılama tedavisine baslayacaktik, fiziksel hiç bı sorun yoktu, hormon testleri duzgundu, hsg temizdi ,eşimin testleri de iyiydi ,sperm DNA hasar testi bile yaptırdık o da normaldi.. bu ay bal polen propolis karışımı kullandık eşim de bende , onun haricinde hiç bişey yok , regl olmayı ve tedaviye başlamayı bekliyordum. Hayırlısıyla güzel devam eder inşallah 🙏
Bu ay olmayacak psikolojisine giriyorsun nasıl olsa diye iste en rahat bıraktığın zaman aralıği bebis hemen çıkageliyor 😊😊

Kuzuum 5 aymış sigorta bana ay indirimi yapmış🤣🤣 16.10.2021 den sonraki sat tarihi ve hamilelik kabul ediliyomuss tabi ben durur muyum hemen denk geldi yumurtlama yaptık bekliyoruz :KK70: senden ne haberrr
Ayy süper hadi bakalımmmmm

Ben pozitifi gördüm çok şükür ama kalbi duyamadık yarın kontrolüm var inşallah duyarım ❤️

Ayy süper hadi bakalımmmmm

Ben pozitifi gördüm çok şükür ama kalbi duyamadık yarın kontrolüm var inşallah duyarım ❤️
Ayyyy çok sevindiiiiim senin adınaa inşallah sağlıkla gelsin minik bir an önce kalp atışını duyarsın❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻
İnşallah bakalım benımkide tutcak mı göreceğiz hiçbir şey kullanmadım. 30.günde ovu testi pik oldu 3-4 gün pik kaldı bu sabah pikti akşam patladı:KK70:

Eklentiler

• 91E91C2B-57A0-4973-AEA9-56440CAC4FB9.jpeg
    91E91C2B-57A0-4973-AEA9-56440CAC4FB9.jpeg
    87,6 KB · Görüntüleme: 46
  • E720522D-DBCD-46FD-9F41-7FCE538E8547.jpeg
    E720522D-DBCD-46FD-9F41-7FCE538E8547.jpeg
    121,4 KB · Görüntüleme: 48
Ayyyy çok sevindiiiiim senin adınaa inşallah sağlıkla gelsin minik bir an önce kalp atışını duyarsın❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻
İnşallah bakalım benımkide tutcak mı göreceğiz hiçbir şey kullanmadım. 30.günde ovu testi pik oldu 3-4 gün pik kaldı bu sabah pikti akşam patladı:KK70:
Ayy hadi bakalım avokadoya başla aha

Ayy janna tırnakların ne güzel 😍
Kendinin mi ödünç mü 😋

X