Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar naber
Bugün ilk kez kadın doğuma gittim ilk vajinal muayenemi oldum smear alacaktı ama spekulumda biraz rahatsız oldum vajinismus kalıntıları galiba onu alamadı üstüne gitmicem bi ara alırız dedi vajinalde de bu ay soldan yumurtlamışsın dedi önceki döngüyü kasdetti galiba çünkü şuan ovülasyonuma 3-4 gün var dedim olamaz 3-4 gün gelişmiş yumurta yok dedi bu ay yumurtlamıcaksın o zaman dedi şok oldum yani anlamadım da ne biliiyim regl 11. Günümdeyim 14 veya 15 te ovü olması lazım kitle kontrol edicem iki gün sonra bakalım
Gerçi at onları stres yaratıyor 6 ay olmuş daha kendine biraz daha zaman ver bu arada spermiyogram baktırabilirsiniz istersen dedi. Yumurtlamayı artırıcı veya sağlayıcı ne yapabilirim şu bikaç gün içinde sizce

Bu arada hamilelik çizelgesi nasil siliyor kalbim ağlıyor gordukce
Öncelikle geçmiş olsun. bende martta 10 haftalık kalp durmasıyla ilaçla düşük yaptım. 11 gün kanamam devam etti. Antibiyotik, rahim kasılmasını sağlayan ilaç var ağrı kesici verdiler. 40 gün ilişki yasakladılar ve en az 3 ay korunma önerdiler. Beta hemen düşmüyor 10 günde bir baktırmıştım 37. Günde falan sıfırlanmıştı benim. Korunmak İstemiyorsanız da en az 1 kez adet görmeyi bekleyin bence

Benim artık hiç umudum kalmadı.sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor.bu ayda kist çıktı bir kaç ay bunla uğraşırım artık
Umarım en kısa zamanda kaybolur nasip bu işler umarım senin duaların tüm anne olmak isteyenlerin duaların kabul olmasını dilerim benimki döllenip döllenmiceği de meşhul inşallah döllenirde artık kavuşmak istiyorum

Kızlar günaydın..
Az önce wc ye gittim benden pembe bir lekelenme gelmis. Neden oldu bu şimdi yumurta çatladı diye mi?

Kızlar günaydın..
Az önce wc ye gittim benden pembe bir lekelenme gelmis. Neden oldu bu şimdi yumurta çatladı diye mi?
Yerleşme kanaması olabilir tabi pedi doldurmicak şekilde ise inşallah senin yerleşmedir ya kız benim yumurtam çatlak çatlak geziyom ultrasonda görüldü çatladığı ilişki günleri verdi 1 kasımda gebelik testi yapcam inşallah bu sefer tutar ya

İlişkiden 3 gün sonra yerleşme olur mu ? Ben biraz bilgisizim bu konulardayani ilk korunmasız iliskimiz 20 sinde oldu ayın. Yanı carsamba günü dünde yumurtam catlamıştı. 3-4 gün pik gördüm üstüne dün catladı işte sabahta silince bi kere pembe kan geldi şaşırdım hatta ne alaka dedim cok uyku sersemiydim geri yattım suan gelen giden bir sey yok zaten

Oooy oyyy iki gözümün çiçiği gelmişşşşş iyiyim kuzuuum sen napıyosun valla öyle sigorta yazılarını okuyorum bişey anlamadım
Çok karışık bu sigorta işlerii ya bana sigortacı 3-4 kere falan detaylı anlattı anca anlamıştım
Napıyımm yaa süre bitti denedik bir şeyler gene başladı anında saçma sapan belirtiler ay ne komiğim ben ya4 ay ne güzel hiçbir şey yoktu kafa rahattı gene yok lekeymiş bilmem ne uğraşıyoruz

Hahahaha korunmayı bıraktığın içinde olabilir bende ilk evlendiğimde bi süre korundum sonra korunmayı bırakınca ara ara lekelenmem olmuştu haberiiin olsuuun

O kadarında ben de bilgisizim ya benim de ilk çocuğum olacak tutarsa ama bakalım 1 hafta bekle bi istersen adet günün yakınsa adet olmazsan test yaparsın ama şunu da ekliyeyim bende çok lekelenme gördüm gecikme yaşayıp negatif i de gördüm stres yapıyorsan yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…