- 12 Kasım 2010
- 4.424
- 4.106
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #4.861
Hayırlı olsun paylaşmak isterseniz tüp bebek nedeni neydi acaba?Bende hayırlısıyla ankara bahçeci de başladım tedavime ınşaallah sonu güzel olur mutlu haber alırız❤
Kan tahlillerim iyiydi, artışım düzenliydi. Leke vs şikayetim yok, standart kasık ağrıları yaşadım, meme hassasiyetim var şuan da hafif hafif kasık ağrılarım var. Mide bulantım birkaç gün oldu geçti. Şuan tek sorun kalp atışı. İnşallah duyarım inşallah inşallah inşallahYaaaa
Bi belirtin, ağrın sızın var mı? Sorun kalp atışının olmaması mı?
Kan tahlillerim iyiydi, artışım düzenliydi. Leke vs şikayetim yok, standart kasık ağrıları yaşadım, meme hassasiyetim var şuan da hafif hafif kasık ağrılarım var. Mide bulantım birkaç gün oldu geçti. Şuan tek sorun kalp atışı. İnşallah duyarım inşallah inşallah inşallah
İnşallah canım benim inşallah. Rabbim bekleyişlerini hayırla sonuçlandırır inşallahKan tahlillerim iyiydi, artışım düzenliydi. Leke vs şikayetim yok, standart kasık ağrıları yaşadım, meme hassasiyetim var şuan da hafif hafif kasık ağrılarım var. Mide bulantım birkaç gün oldu geçti. Şuan tek sorun kalp atışı. İnşallah duyarım inşallah inşallah inşallah
Yok daha beli olmadi sabah 9 da alacamKan sonucun belli olmadı mı canım
Evet benim 13.gun 1.6 çıkmıştı baya da pozitif görünüyordu ama iğne etkisiyms tebrikler canimCanım çok teşekkür ederim benim bir kaybım olduğu için sağlıklı artış olacak mı kese görünecek mi kalp atışı duyulacak mı o kadar çok kaygılarım var ki..tertemiz sevinemedim bile. Çok şükür Allah’ıma tabiki nasip olması bile ne kadar kıymetli o kadar iyi biliyorum ki. Dualarım isteyen herkese ve sağlıklı bir gebelik nasip olması dileğiyle
Yok canım iğneden dolayı ovü testleri zaten doğru sonuç vermiyor yapmadım ben. Bekleyip 13. Gün direkt hcg yaptım. Aslında niyetim 14. Gün yapmaktı ama dayanamadım. Biraz muallakta kaldı ama 13. Gün 24 çıktı beta doktorum bugüne bu kadar beta iğneden kalmaz hamilesin diyince biraz ümitlendim ben de..
Insallah canım seninle aklım her sey çok güzel olcak insallahKan tahlillerim iyiydi, artışım düzenliydi. Leke vs şikayetim yok, standart kasık ağrıları yaşadım, meme hassasiyetim var şuan da hafif hafif kasık ağrılarım var. Mide bulantım birkaç gün oldu geçti. Şuan tek sorun kalp atışı. İnşallah duyarım inşallah inşallah inşallah
Teşekkür ederim canım. 3 yıldır evliyz 3.tedavim bu tej tüp tıkalı ameliyatla açılmadı normal gebelikte olmadı.baska bi sıkıntı yok şükür ınslah bu sefer olur.Hayırlı olsun paylaşmak isterseniz tüp bebek nedeni neydi acaba?
Teşekkür ederim canım. 3 yıldır evliyz 3.tedavim bu tej tüp tıkalı ameliyatla açılmadı normal gebelikte olmadı.baska bi sıkıntı yok şükür ınslah bu sefer olur.
Selam kuzu hoşgeldin, ya yeni ya olacakReglimin 30.günü ovulasyon testim. Daha yeni yumurtluyorum galiba değil mi?Yani tam yumurtlama denemez ama yaklaşmış gibi. Dün cok silikti cünkü
Teşekkür ederim amin insalahŞans sizinle olsun bebeğinize kavuşun inşallah
Hoşbuldum kuzuum ay su yumurtlama olsada adet oluo denemelere başlasam artık vallaSelam kuzu hoşgeldin, ya yeni ya olacak
Kuzum 30 gün neyi beklemiş bu yumoşlar? Daha önceden pik olmamıştır değil mi?Hoşbuldum kuzuum ay su yumurtlama olsada adet oluo denemelere başlasam artık valla