Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaa

Bi belirtin, ağrın sızın var mı? Sorun kalp atışının olmaması mı?
Kan tahlillerim iyiydi, artışım düzenliydi. Leke vs şikayetim yok, standart kasık ağrıları yaşadım, meme hassasiyetim var şuan da hafif hafif kasık ağrılarım var. Mide bulantım birkaç gün oldu geçti. Şuan tek sorun kalp atışı. İnşallah duyarım inşallah inşallah inşallah

Dua edeceğim kuzucum
Sağlıklıysa seninle olsun

İnşallah canım benim inşallah. Rabbim bekleyişlerini hayırla sonuçlandırır inşallah

Evet benim 13.gun 1.6 çıkmıştı baya da pozitif görünüyordu ama iğne etkisiyms tebrikler canim

Insallah canım seninle aklım her sey çok güzel olcak insallah

Kizlar merhaba bende Kasım'da deniyecem inşallah ilk hamileliğim değil ama. kızım 6 yaşında bukadar aradan sonra nasıl olacak bakalım bebiş

KIZLAAARR BUGÜN DOKTORA GİTTİM 6 GÜN GECİKMELİ ADET OLDUM YUMURTALARIM DA HİÇ Bİ PROBLEM YOK GAYET İYİ DEDİ SOLDA ŞUAN 8 TANE SAĞDA 9 TANE YUMURTA VAR DEDİ AMA SORUN ŞUYMUŞ Kİ BENM İLK KÜRTAJDAN SONRA YUMURTALIK KANALLARIM DARALMIŞ O YÜZDEN SPERMLER YUMURTAYA ULAŞAMIYOR. KLOMEN VE İĞNE KULLANMAYA BAŞLAYACAĞIM 29EKİMDE AŞILAMA İÇİN KONTROLE GİDİCEM YUMURTALARIMA BAKILICAK VE AŞILAMA YAPILACAK

Beni de ekler misiniz bat 23 ekim, yas 33 bir buçuk senedir deniyoruz esimde varikosel çıktı ameliyat oldu bende de hsg sonucu t rahim çıkti. Bu durumda olan var mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…