Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya newmoon10 seni görünce çok sevindim Altın topiklerin kraliçesi Senin açtığın topikte hamile kalmış ama kimyasal yaşamıştım. Artık her ay gebelik bekleyenler topiklerini kim açmış diye bakıyorum, seni hiç göremiyordum
Sorduğun konuyla ilgili bir fikrim yok ama sana bir selam vermek istedim

Bende hayırlısıyla ankara bahçeci de başladım tedavime ınşaallah sonu güzel olur mutlu haber alırız

Valla ben de cumayı bekliyorum sürekli dua ediyorum.. Başka bir doktora gideceğim bu sefer öyle dediler en azından başka göz de görsün dediler. İnşallah mutlu haberler yazabilirim buraya..
Kaçıncı haftandasın? Bence özele gitmen daha iyi olabilir, daha detaylı bakarlar. İnşallah herşey gönlünce olur

Özel Sular Akademi Hastanesi'nde Op.Dr.Semiha Cengiz varmış, gittin mi hiç? Hakkında çok güzel yorumlar var, instagram hesabı da var. Bi bak istersen.
Ona gidiyorum zaten ama bu hafta başkasına gidicem iki haftadır oraya gidip kötü haber aldım, psikolojim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…