Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar Selam bi konu hakkında size danışmak istiyorum. Pkoluyum fakat tüm tahlil sonuçlarım normal değerlerinde. Bugün adetim bitti ve doktorum gebelik istediğim için bana duphaston verdi. 15.günü başla 10 gün kullan. 10 günün sonunda adet olursun olmazsan gebelik testi yap dedi. Bu şekilde kullanıp gebe kalan var mı acaba? Birde benim yumurtlamam 33-35. günlerde oluyor genelde. çünnkü adet döndüm 40-50 gün arası. Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Ya newmoon10 newmoon10 seni görünce çok sevindim 🤗 Altın topiklerin kraliçesi 😍 Senin açtığın topikte hamile kalmış ama kimyasal yaşamıştım. Artık her ay gebelik bekleyenler topiklerini kim açmış diye bakıyorum, seni hiç göremiyordum 😕
Sorduğun konuyla ilgili bir fikrim yok ama sana bir selam vermek istedim ☺️

Valla ben de cumayı bekliyorum sürekli dua ediyorum.. Başka bir doktora gideceğim bu sefer öyle dediler en azından başka göz de görsün dediler. İnşallah mutlu haberler yazabilirim buraya..
Kaçıncı haftandasın? Bence özele gitmen daha iyi olabilir, daha detaylı bakarlar. İnşallah herşey gönlünce olur

X