- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.239
- Konu Sahibi golgelericinde
- #4.841
A R Y A ne yaptın kaçıncı gündesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen ne yaptın. İnş kalp atışını duyabilmişsindirA R Y A ne yaptın kaçıncı gündesin
Randevum cuma canım, stresle bekliyorum İnş hayırlı haberlerle dönerim sizlereCanım sen ne yaptın. İnş kalp atışını duyabilmişsindir
Ya newmoon10 seni görünce çok sevindim Altın topiklerin kraliçesi Senin açtığın topikte hamile kalmış ama kimyasal yaşamıştım. Artık her ay gebelik bekleyenler topiklerini kim açmış diye bakıyorum, seni hiç göremiyordumKızlar Selam bi konu hakkında size danışmak istiyorum. Pkoluyum fakat tüm tahlil sonuçlarım normal değerlerinde. Bugün adetim bitti ve doktorum gebelik istediğim için bana duphaston verdi. 15.günü başla 10 gün kullan. 10 günün sonunda adet olursun olmazsan gebelik testi yap dedi. Bu şekilde kullanıp gebe kalan var mı acaba? Birde benim yumurtlamam 33-35. günlerde oluyor genelde. çünnkü adet döndüm 40-50 gün arası. Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Daha çok var canım regle, 6.gündeyim.A R Y A ne yaptın kaçıncı gündesin
Hadi bakalım, avokado yiyorsun dimiDaha çok var canım regle, 6.gündeyim.
Daha çok var canım regle, 6.gündeyim.
Aksatma onu aryacım önceki aylarda da yiyordum ama bu ay düzenli aksatmadan yedim benHadi bakalım, avokado yiyorsun dimi
Canım avakadoyu her gün mü yiycez yoksa yumurtlama zamanı filan mıAksatma onu aryacım önceki aylarda da yiyordum ama bu ay düzenli aksatmadan yedim ben
Ben yumurta takibi yaptırmıştım canım o yüzden adet sonrası başladım hala da yiyorum. Ama avokado büyükse çeyrek küçükse yarım gibi yiyorum. 1 tane hem çok ağır gelir mideye de bütçeye deCanım avakadoyu her gün mü yiycez yoksa yumurtlama zamanı filan mı
Kan sonucun belli olmadı mı canımKan verdim 4 te belli olacakmiş yarina kadar bekleyemedim
Canım valla neredeyse 10 gündür hiç aksatmadan her gün yiyorum sen naptın?Hadi bakalım, avokado yiyorsun dimi
Valla ben de cumayı bekliyorum sürekli dua ediyorum.. Başka bir doktora gideceğim bu sefer öyle dediler en azından başka göz de görsün dediler. İnşallah mutlu haberler yazabilirim buraya..Canım valla neredeyse 10 gündür hiç aksatmadan her gün yiyorum sen naptın?
Kaçıncı haftandasın? Bence özele gitmen daha iyi olabilir, daha detaylı bakarlar. İnşallah herşey gönlünce olurValla ben de cumayı bekliyorum sürekli dua ediyorum.. Başka bir doktora gideceğim bu sefer öyle dediler en azından başka göz de görsün dediler. İnşallah mutlu haberler yazabilirim buraya..
Özele gidiyorum zaten. 8+4 olacak cumaKaçıncı haftandasın? Bence özele gitmen daha iyi olabilir, daha detaylı bakarlar. İnşallah herşey gönlünce olur
Özele gidiyorum zaten. 8+4 olacak cuma
Ona gidiyorum zaten ama bu hafta başkasına gidicem iki haftadır oraya gidip kötü haber aldım, psikolojim bozulduÖzel Sular Akademi Hastanesi'nde Op.Dr.Semiha Cengiz varmış, gittin mi hiç? Hakkında çok güzel yorumlar var, instagram hesabı da var. Bi bak istersen.
Ben de seni meraktayımDaha çok var canım regle, 6.gündeyim.
YaaaaOna gidiyorum zaten ama bu hafta başkasına gidicem iki haftadır oraya gidip kötü haber aldım, psikolojim bozuldu