Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar Selam bi konu hakkında size danışmak istiyorum. Pkoluyum fakat tüm tahlil sonuçlarım normal değerlerinde. Bugün adetim bitti ve doktorum gebelik istediğim için bana duphaston verdi. 15.günü başla 10 gün kullan. 10 günün sonunda adet olursun olmazsan gebelik testi yap dedi. Bu şekilde kullanıp gebe kalan var mı acaba? Birde benim yumurtlamam 33-35. günlerde oluyor genelde. çünnkü adet döndüm 40-50 gün arası. Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

Canım sana bir şey sormak istiyorum. Geçen sene kasım ayında evlendim. Kasımdan mayısa kadar mayısta dahil aylık iğne oldum her ay. Bırakınca haziran ayı boyınca 1 ay kanamam oldu. Hep içime kurt düştü bu aylık iğne hamile kalmamı 1 yıl filan geciktirir mibu ay 3.deneme hala olmafı çünkü.

Selam canım, umarım iyisindir
Bu ay infolic kullanacağım ama hangi renk kapsül almam gerektiğine tam karar veremedim bana yardımcı olabilir misin acaba?
Ben combi aldım mavi kutu. Tek farkı folik asit olması.. Hem bebek için tutunmayı sağlıyor hem de yumurtanın güzel gelişmesini sağlıyor.. Daha doğrusu siklusu düzenliyor… iştah açabiliyormul yorumlarda okudum. O yüzden gece alabilirsin..

Kanama olması yan etkisi normal bi durum ama regl düzenli ise pko yoksa o kadar süre etkilemez.. Ama ovulasyon testi ile yumurtlama durumuna bakabilirsin.. Yumurta oluşuyor ama korunma olduğu için kalitesiz de oluşuyor olabilir.. Doktor ile görüşerek ilaca başlayabilirsin

Ben de onu tercih ettim kuzu, sağ olasın

Değerleri ekliyorum canım böyle anlayan olursa baksın
benim eşimde total mitilite 40 dan büyük olduğu için bakılmadı 55 olduğu için
morfoloji 2 çıkmış 0 değil ondan aşılamada şansı var gibi ya?

Pko yok bndecanım. Geçen ay kadın doğumcuya gittim her şey normsl dedi ultrasondan bakıp. İki ay ovulasyon testi yaptım yumurtluyodum çatlıyordu da. İlaç dediğin ne canım folik asitse kullanıyorum

kızlar bende adete 8 gün kalan yumurtlama gördüm bu şekilde adete kısa süre kala yumurtlama gören var mı ne oldu adet oldu mu yada gebelik oluştu diye adet olmadı mı . geç yumurtlayanlar yorum yapabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…