Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar Merhabaa🥰
14.15.16 ekim tarihlerini değerlendirdim 16.10 da çatlamam oldu bakalım bekliyorum merakla regl 10 gün kaldı . Bugün sağ kasığımda ağrım var geçen aylarda da yaşamıştım idrarda kum çıkmıştı ama normal seviyede bu ay da öyle olacak sanırım yine elimiz boş gözümüz dolu 🥲

30 40 kisi vardır listede sadece 11 kişi gebe kalabilmiş şuan yüce rabbim nasıl bi dönemde yaşıyoruz çocuk sahibi olmak artık bi lutüf

Merhaba
Ben 2 yıldır korunuyordum. Geçen ay itibariyle doğum kontrol hapımı bıraktım, diyetisyenle detox tarzı özel bir sağlıklı beslenme diyetine başladım. Bugün itibariyle de eşime ve bana gebeliğe hazırlık multivitamini başladım. Bir, 2-3 ay kadar daha korunmayı ve vücutlarımızı olası bir gebeliğe hazırlamayı planlıyorum. Fakat bu kategoride çok fazla başlık var nereyi takip ederim bilemedim, önerdiğiniz başlıklar vs varsa yardımcı olabilir misiniz rica etsem 👼🏻

ya benim bat 20 ekim , şuan hafif kasık ağrım var. dün aksam inanılmaz bir baş ağrısı felaket ötesi. bugün de sabahtan beri midem böyle bayılıyor gibi. ama göğüslerimde falan bişey yok. sadece midem böyle bayılıyor gibi oluyor öğürme falan da yok.acaba hamile miyim
Test yap canım varsa çıkar

Arkadaşlar regle 2 gün var sabah gebelik testi yaptım baya silik çıktı. Bundan 5 gün ve 4 gün öncede erken gebelik yapmıştım çok çok silik çizgi çıkmıştı. Sürekli silik çıkması normal mi

Eklentiler

• IMG_20211018_204411.jpg
    IMG_20211018_204411.jpg
    214,4 KB · Görüntüleme: 109
Merhaba
Ben 2 yıldır korunuyordum. Geçen ay itibariyle doğum kontrol hapımı bıraktım, diyetisyenle detox tarzı özel bir sağlıklı beslenme diyetine başladım. Bugün itibariyle de eşime ve bana gebeliğe hazırlık multivitamini başladım. Bir, 2-3 ay kadar daha korunmayı ve vücutlarımızı olası bir gebeliğe hazırlamayı planlıyorum. Fakat bu kategoride çok fazla başlık var nereyi takip ederim bilemedim, önerdiğiniz başlıklar vs varsa yardımcı olabilir misiniz rica etsem 👼🏻
Bence bebek istiyorsan daha fazla korunma, hem denemeleri yap hem de vücudun için sağlıklı takviyeleri kullan. Çünkü öyle ha diyince bebek olmuyor. Mesela benim bu 10.ayım denemede, hala pozitifi göremedim. Benden daha uzun süredir deneyen arkadaşlar da var burada.

Merhaba
İlacla korunuyorsan zaten bıraktiginda hemen hamile kalamazsın 2 yıl kullandığın için rahat 3 ay kendiliğinden koruma durumu devam edecektir. Nacizane tavsiyem korunmadan süreci devam ettir zaten doktorlar vitaminlere 2 3 ay öncesinde başlıyorlar

Bence bebek istiyorsan daha fazla korunma, hem denemeleri yap hem de vücudun için sağlıklı takviyeleri kullan. Çünkü öyle ha diyince bebek olmuyor. Mesela benim bu 10.ayım denemede, hala pozitifi göremedim. Benden daha uzun süredir deneyen arkadaşlar da var burada.
Doğru söylüyorsunuz
Denemeden bilmediği için insan hemen oluverecekmiş gibi gelip erteliyor ister istemez

İlacla korunuyorsan zaten bıraktiginda hemen hamile kalamazsın 2 yıl kullandığın için rahat 3 ay kendiliğinden koruma durumu devam edecektir. Nacizane tavsiyem korunmadan süreci devam ettir zaten doktorlar vitaminlere 2 3 ay öncesinde başlıyorlar
Yalnız bu bilgi yanlış, ben eczacıyım ve ilaçlar bir gün bile eksik kullanım sonucu koruma gücünü yitirip gebeliğe sebep olabilir
Çok yakın bir doktor arkadaşım da böyle hamile kaldı

X